Sizce Taciz mi ?

Arkadaşlar ben 17 yaşındayım dün dayımgillere gittik uzun zamandır gitmiyorduk sonra ben dayımın elini öptüm sarıldık hasret giderdik yedik ictik fln gitme vakti geldi işte vedalaştım önce yengemi öptüm sarıldım sonra dayımın elini öptüm benim boyum çok kısa olduğu için sarilmam biraz zor oldu neyse tokalaşırken o esnada dayımın eli göğsüme dokandı elini çekerken elini aşağıdan yukarı doğru çekti hemen ama göğsümün üzerinden yengem ve kuzenim de vardi o esnada dayımın gözleri çok zor görüyor bende herhalde yanlışlıkla oldu dedim bişey demedim neyse sonra ordan ayrıldık eve gidince ben çok kotu oldum annem sordu anlattım bende dedi o senin dayın öyle biri degil dedi kendi çocukları da var dedi yanlışlıkla olmuştur dedi zaten adamın gözleri çok zor görüyor dedi telefon tuslarini bile zor görüyor dedi yanlışlıkla olmuştur dedi ama ben çok kotu oldum dünden beri uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti artık ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardim edin çok kötüyüm

Valla nice kor olup sapik olan var. Hani taciz olarak dusunmemeye calisin bunu ve bi daha da tedbirli olun derim. Yanlis seyler olma olasiligi olmaz. Ama dayidir yapmaz babadir yapmaz vs laflari eskidendi artik guven olmuyo maalesef kimseye. Siz saadece tedbirli olun

Arkadaşlar ben 17 yaşındayım dün dayımgillere gittik uzun zamandır gitmiyorduk sonra ben dayımın elini öptüm sarıldık hasret giderdik yedik ictik fln gitme vakti geldi işte vedalaştım önce yengemi öptüm sarıldım sonra dayımın elini öptüm benim boyum çok kısa olduğu için sarilmam biraz zor oldu neyse tokalaşırken o esnada dayımın eli göğsüme dokandı elini çekerken elini aşağıdan yukarı doğru çekti hemen ama göğsümün üzerinden yengem ve kuzenim de vardi o esnada dayımın gözleri çok zor görüyor bende herhalde yanlışlıkla oldu dedim bişey demedim neyse sonra ordan ayrıldık eve gidince ben çok kotu oldum annem sordu anlattım bende dedi o senin dayın öyle biri degil dedi kendi çocukları da var dedi yanlışlıkla olmuştur dedi zaten adamın gözleri çok zor görüyor dedi telefon tuslarini bile zor görüyor dedi yanlışlıkla olmuştur dedi ama ben çok kotu oldum dünden beri uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti artık ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardim edin çok kötüyüm
Bence yanlis algilamissiniz.

Canım dayın o senin sen ağzınla diyorsun ki Görmüyor adam yanlışlıkla olmuştr bence benim de dayım var beni çok sever bende dayımı kucaklarim bile özledim yenim der bı iki gün görüşmesek harika bı insan hem dini hem ahlak yönünden sen tanırsın az çok huyunu bilirsin yani ben o yüzden dayımın hareket lerinden hiç nem kapmam üzüldüm senin adına içini ferah tut sen

Dokandi 'yi bir izmir de duydum birde simdi.
Anlatimizdan yanlislikla olmuş, diyorum .

Adamin öyle bir niyeti olsa herkesin içinde yapmaz bence de yanlışlıkla olmuş anlık birşey belki sonradan farkettiyse o da rahatsız olmuştur. Haberlerden falan çok etkileniyorsun sanırım.

abartma, o senin dayın tepkileri yüzünden çocuklar suistimal edilip susuyorlar. Bu konuda yaptığınız yorumlara dikkat edin, sadece bu kızcağız için değil konuyu okuyan aynı durumda olan çocukları da yanlış yönlendiriyo olabilirsiniz.

Canım ben de yanlışlıkla olduğunu düşündüm. Umalım ki öyle olsun. Akıllılık edip annene söylemişsin. Tekrarı olursa ki inşallah olmaz annenin verdiği tepkiye rağmen tekrar paylaş sakın çekinme ve kendine dikkat et.

Yorumlara bakınca şaşırdım iyice. Yazıyla dalga geçenler, saçmalama diyenler.

Son düzenleme:
Böyle şeyler malesef var herkese karşı dikkatli olup kendimizi korumamız lazım ama bu anlattığında elle tutulur hiçbir şey yok takma kafana ağlama çok abartmışsın.Akraba olup da taciz edenler var ama herkes öyle diye bir şey yok boş yere de insanların günahını almayın adamın gözleri bile zor görüyormuş.Sıkma canını taciz etmek istese herkesin içinde yapmaz diye düşünüyorum.
Ben de yanlışlıkla erkek bir sınıf arkadaşımın bacağına dokanmıştım hem de iki kere ve farklı zamanlarda.Fark etmemiştim dokandığımı :D
Acaba o da beni mi tacizci sanıyor :/

Kesinlikle babamada anlattım beklemem dayında öyle bişi dedi yanlışlıkla olmuştur dedi ama ben kendimi çok kotu hissediyorum
Ben babama gözleri görmeyen dayımın herkesin içinde! memelerimi ellemeye çalıştığını söylesem söylediğime bin pişman eder sanırım :rolleyes:

Babaniza da mi anlattiniz:KK51: hemde emin bile degilsiniz.. Şaşirdim dogrusu

Ne desem yalan olur.

Ne hissettiysen odur..

Back
X