merhabalar,
sinirlerim çok bozuk. Hemen olayı anlatayım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden
bugün direksiyon dersine gittim. Hocam erkek ve 5. Dersimiz olacaktı bugünkü. Ilk 1 saatte bir sıkıntı yoktu. Daha sonra görece ıssız bir yere gittik. öyle ki etrafımızda bizden başka kimse yoktu (ilk 1 saatte ve önceki derslerin hepsinde insanlar vardı). Arabayı ben kullanıyorum. Derken, bir anda hocamın elinin benim koltuğumda, bacağımın yanında olduğunu fark ettim. Daha önce oraya hiç koymamıştı elini. Birkaç dakika sonra o elin bacağıma değdiğini hissettim ve o paniklerin arabayı istop ettirdim. Sertçe hocaya baktım. Hiç istifini bozmadı, ayağını debriyajdan sert çekme dedi sadece. Elini de çekti o arada. Ve birkaç kez de ben vites atmaya çalışırken elime dokundu. Bu olaylardan önce de sosyal paylaşım sitesinde beni bulamadığını söyledi, ben de hesabımın olmadığını söyleyip kestirip atmıştım. Olaydan sonra da önce de çok resmiydim kısacası. Daha önce de hiç benzer bir muhabbet yaşamadık. Bugün neden bunlar oldu? Gerçekten anlam veremiyorum.
Tüm bu yaşadıklarıma yeterince şok olmuşken konuyu erkek arkadaşıma anlattım. Korktum çünkü açıkçası. Tedirgin oldum. Erkek arkadaşım bu olayı gayet sakince dinledi ve "valla anlamadım herhalde taciz etmemiştir, iş atmıştır sana hani sevgili olmak babında" dedi. Ben ikinci şok!!!
Erkeklere olan tüm güvenimi kaybetmiş durumdayım. Allah aşkına fikirlerinizi yazın. Sizce tacize mi uğradım? O adamla daha birkaç dersimiz var. Sizce başka bir hoca istediğimi mi söyleyeyim yoksa önce emin mi olayım?ve erkek arkadaşımın tavrı normal mi? Bu olayı başka kimseye anlatamadım. Yalvarırım yardım edin, ağlamaktan gözlerim şişti
hepinize teşekkür ederim şimdiden((
Üstünde kot pantolon mu vardı, etek mi?
Pantolon varsa taciz olmayabilir, etek sıkıntı :S
Diğer kursiyer kızların bi nabzını yokla bence, benzer durumu yaşayan olabilir.
Erkek arkadaşının benzeri konularda üstüne git, tepkisini ölç. Höyt diyemeyeceğine kanaat ettiğin zaman yol ver gitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?