Sizce tacize mi uğradım? Kafayı yemek üzereyim!

aylin_89

Oysa bizim evde gülen yok
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
222
34
118
Ankara
Merhabalar,

Sinirlerim çok bozuk. Hemen olayı anlatayım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden

Bugün direksiyon dersine gittim. Hocam erkek ve 5. dersimiz olacaktı bugünkü. İlk 1 saatte bir sıkıntı yoktu. Daha sonra görece ıssız bir yere gittik. Öyle ki etrafımızda bizden başka kimse yoktu (ilk 1 saatte ve önceki derslerin hepsinde insanlar vardı). Arabayı ben kullanıyorum. Derken, bir anda hocamın elinin benim koltuğumda, bacağımın yanında olduğunu fark ettim. Daha önce oraya hiç koymamıştı elini. Birkaç dakika sonra o elin bacağıma değdiğini hissettim ve o paniklerin arabayı istop ettirdim. Sertçe hocaya baktım. Hiç istifini bozmadı, ayağını debriyajdan sert çekme dedi sadece. Elini de çekti o arada. Ve birkaç kez de ben vites atmaya çalışırken elime dokundu. Bu olaylardan önce de sosyal paylaşım sitesinde beni bulamadığını söyledi, ben de hesabımın olmadığını söyleyip kestirip atmıştım. Olaydan sonra da önce de çok resmiydim kısacası. Daha önce de hiç benzer bir muhabbet yaşamadık. Bugün neden bunlar oldu? Gerçekten anlam veremiyorum.

Tüm bu yaşadıklarıma yeterince şok olmuşken konuyu erkek arkadaşıma anlattım. Korktum çünkü açıkçası. Tedirgin oldum. Erkek arkadaşım bu olayı gayet sakince dinledi ve "Valla anlamadım herhalde taciz etmemiştir, iş atmıştır sana hani sevgili olmak babında" dedi. Ben ikinci şok!!!

Erkeklere olan tüm güvenimi kaybetmiş durumdayım. Allah aşkına fikirlerinizi yazın. Sizce tacize mi uğradım? O adamla daha birkaç dersimiz var. Sizce başka bir hoca istediğimi mi söyleyeyim yoksa önce emin mi olayım?Ve erkek arkadaşımın tavrı normal mi? Bu olayı başka kimseye anlatamadım. Yalvarırım yardım edin, ağlamaktan gözlerim şişti

Not: "Issız yer"den kastımı bir arkadaş sorunca birkaç mesaj sonra açıkladım. Hepinize teşekkür ederim şimdiden ((

Son düzenleme:
erkek arkadaşınız ilginçmiş gerçekten nasıl böyle bir cumle kurabildi merak ediyorum bence artık eski erkek arkadas olmayı hakediyor.

direksiyon hocasına gelince sen de yanlış anlamış olabilrsin amabilemiyorum bence bir ders daha yap ondan sonra bakarsın duruma belki yanlış anlamşssındır adamında gunahına girme bir ders daha bekle

canım direk taciz demek doğrumu olur,direksiyon hocan olduğu için eli yanlışlıklada yanında olabilir,ve gereksiz samimiyet kurmak isteyen insan tiplerinden birazda galiba ,ama en kötü ihtimal sizi denemek için eli yakında olabilir,tepki vermeseydiniz taciz olabilirdi ancak diye düşünüyorum,yani tam emin olamadan kimsenin günahını almayın bence ,gözlemleyin ve elinizden geldiğince uzak durun ,kendinizi bu kadar yıpratmayın ben şahsıma taciz olduğuna kani olamadım,sevgiler.

elliyomu diye bakamadın mı anlamadım ki? Taciz etse anlardın yani.Ama anlattıkların arasında en ilginci erkek arkadaşın.Tavrı çok çirkin valla

Ahh be canım...direksiyon hocasının tavrı ilginç,az önce bi arkadaşın dediğine katılıyorum...bi kere daha git o zamanda ters bişey hissedersen gerekli mercilere bildir ammaaaaa erkek arkadaşının tavrını da düşün derim..

Bence hocandan önce erk ark. Değiştir. Böylesini hiç görmedim doğrusu
Tacizmi onuda bilmiyorum ne desem yalan olu

Bir kadın hisseder.

Siz hissettiyseniz öyledir.

Hadi vites değiştirirken uygun vitese atman için elini yönlendirdi desek,
o elin bacakta ne işi var ?

Sevgilinin söylediği de gerçekten taktire şayan!
Ben eşime böyle bir şey desem gider o adamın ağzını burnunu kırar.
Sevgilin çok normal karşılamış.

İkisinin de son kullanma tarihi geçmiş değiştirme zamanı

Hocanin hareketleri süpheli eli senin koltugunda ne ariyor hadi vitese atarken yardim edeyim dedi diyelim,
ve erkek arkadasin sen tacizemi ugradim diyorsun adamdaki tavira bak ayril bence ondan..

taciz olduğunu en iyi sen bilirsin günah almamak adına yorum yapmayayım ona ama

erkek arkadaşınla ne zamandır birliktesiniz?
direkt aklıma yeniler de daha oturmamış mı ilişki diyesim geldi:44:
ya da onun sevdiğinden emin misin diyeyim:26:

Son düzenleme:
Bana pek kazayla olmuş gibi gelmedi.
Kendince yoklamış sizi pislik adam.
Sosyal medyada falan arama muhabbeti zaten durumu ortaya koyuyor.
Erkek arkadaşındaki genişlik ise ayrı bir konu başlığı.
Kısacası ikisindede iş yok

Adamın günahına girmeyi inanın hiç istemiyorum. O yüzden emin olmadan olay çıkaramadım zaten. Adamın hakkına girersem bunu öbür dünyada ödeyemem, çok iyi biliyorum.

Olay tam olarak şöyle oldu arkadaşlar: Issız bir yerdeydik. Ben yola bakıyordum, araba kullanıyorum o esnada çünkü. Derken koltuğumda bir ağırlık hissettim. Aşağı baktığımda adamın elini bacağımın yanında gördüm. Ben "Allah Allah daha önce elini hiç oraya koymazdı, ne ki şimdi bu?" diye düşünüyorken o el bacağıma dokundu. Dokunmasından kastım saniyelik bir mesele değil bakın. Elin gelip orada durmasından bahsediyorum. Öyle ki ben panik oldum ve refleks olarak 2 bacağımı birden kaldırdım. Ayağım debriyajdan kurtulunca da araba istop etti haliyle. Ve dönüp sertçe hocaya baktım. O da elini çekti zaten o arada. Olay böyle.

Erkek arkadaşıma gelince, kendisi çok pasif bir insan. Açık açık ben korkak bir adamım diyen bir insan. Ama en azından bu olayda böyle bir tepkiyi hiç hak etmediğimi düşünüyorum

sen ne hissettiysen odur

çünkü bir insan boş yere taciz edildiğini hissetmez hele bizim ülkemizde asla.

Vebal alınacak bir durum yok.
Babayağı taciz bu durum.
Sakın tepkisiz kalma , ıssız yerlere falanda gitme.
Ben görüyorum nispeten trafiğin daha az olduğu caddelerde kullanıyor sürücü adayları.
Ama ısssız yerlerde falan değil, kullanacağınız yeri hoca mı belirliyor , tüm öğrenciler orada mı kullanıyor ??
Erkek arkadaşınıza gelince , erkek dediğin kadına yeri geldi mi siper olacak.
Açık açık korkakım diyenden hayır gelmez

ben arabada önde otururken hiç elimi şoför koltuğuna koyma ihtiyacı hissetmiyorum

hisseden var mı aramızda?

Üstünde kot pantolon mu vardı, etek mi?
Pantolon varsa taciz olmayabilir, etek sıkıntı :S
Diğer kursiyer kızların bi nabzını yokla bence, benzer durumu yaşayan olabilir.
Erkek arkadaşının benzeri konularda üstüne git, tepkisini ölç. Höyt diyemeyeceğine kanaat ettiğin zaman yol ver gitsin :)

pantolon varsa nasıl taciz olmayabiliyor?

Canim.benim.hissettiysen dogrudur
Niyetini halinden tavrindan heyecanindan iyi kotu anlarsin
Bende liseye giderken staj goruyordum
Bir egitim.mudurumuz vardi yaninda uc tane stajyeri varken adam illa beni cagirirdi yazi yazmak icin pc de
bide gelir dibime yazilacaklari bacaklarini degdirme cabasina girerdi ben gayet ciddi durmama ragmen adam takmisti kafayi
He ortada bariz bi taciz olmadigundan kimseyede laf edemedim adam koca fabrikda 7oo ogrencinin muduru
Adam ellemesede hep hissettim
Karsilastigimizda beyinsiz ne yapacagini sasiriyordi

Sonra bolum sefimden yanina stajyer olarak.istedi kadin yollamadi baya cekisme oldu
Adamin eside ayni fabrikada hemsireydi bide
Lafin ozu seninkide gizli taciz

Ama.erkek arkadasininkinde hic bi suphe yok direk cok vurdumduymaz diyebilirim insan az bisey tedirgin olur yahu

Son düzenleme:
Arkadaşlar her sürücü kursunda gece sürüş tekniği eğitim pisti var mı bilemediğimden, belki gittiğim kurs ve dolayısıyla hoca ifşa olur diye en başta yazmak istemedim. Çünkü kayıtta bulunduğum il için yalnız bizde var demişlerdi bana.

Issız dediğim yer, bir garajın içi. İçerisi zifiri karanlık çünkü gece simülasyonu var. İçeride de yalnızca hocaya biz vardık ve bu olay garajın en dip köşesinde yaşandı. Aşağı taraf karanlık olduğu için elini hemen fark edemedim. Ve o garaja girmek isteyen hocaydı elbette o yönlendiriyor bizi sonuçta.

En korkuncu da garaj bir kumanda yardımıyla kapanıyor ve o kumanda da hocadaydı. İçeride kilitli gibi bir şeyim yani orada. Düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…