Merhabalar, bugün olanları anlatayım hemen.
Başlarda bir sıkıntı yoktu. Bir de sürekli sevgili tribi attı resmen. Mesela ben "Siz arabada yokken daha iyi geri manevra yapabiliyorum" dedim. O da "Hmm ben ineyim yani? Beni istemiyorsun arabada anladım!" vs. dedi. Ve her çalışma parkurundan sonra hoca o garaja girmek istedi. Ben de en sonunda tamam dedim niyetini anlamak için. Kapıyı kapattırmadım özellikle ve kumandayı aldım. Yine dip köşeye geldiğimizde elini benim koltuğuma koydu. Ben de sert bir şekilde vites değiştirirken eline vurdum. Elini çekmek zorunda kaldı. Sonra bir kez daha geçelim dedi başa dönüp. Yine aynı yerde eli koltuğumdaydı. Elinizi çeker misiniz dedim ve hiçbir şey olmamış gibi elini çekti. Bu arada gülerek "bu garajda çok yılan oluyor. Hatta şu an arabanın içinde bile olabilir." Dedi. Anlam veremedim. Yapı itibarıyla insanları kırabilen, kötü davranabilen biri değilim. Ama çok mesafeliydim yine hocaya. Sonra hiç beklemediğim bir şey oldu ve biz tam garajda bir tur daha atacakken erkek arkadasım aradı ve yüksek bir sesle "Nişan için yeri ayarladım hayatım. Seni seviyorum" dedi. Ortamda hiç ses olmadığı için hoca bunu duydu ve kapattıktan sonra bir tur atmaya daha gerek olmadığını söyledi.
Olanlar bu. Sizce bu adam n'apmaya çalışıyor? Ve en önemlisi sizce hocamı değiştirmeye çalışayım mı?
Taciz mi değil mi bilemem ama,herşeyi erkeğe anlatmamak gerekir.Bu eşte olsa,sevgili de olsa,baba da olsa farketmez.Hele de bu tür şeyler erkeğe anlatılmamalı.
Sevgilisi umursamamış ki,anlatsa ne olur...
Merhabalar, bugün olanları anlatayım hemen.
Başlarda bir sıkıntı yoktu. Bir de sürekli sevgili tribi attı resmen. Mesela ben "Siz arabada yokken daha iyi geri manevra yapabiliyorum" dedim. O da "Hmm ben ineyim yani? Beni istemiyorsun arabada anladım!" vs. dedi. Ve her çalışma parkurundan sonra hoca o garaja girmek istedi. Ben de en sonunda tamam dedim niyetini anlamak için. Kapıyı kapattırmadım özellikle ve kumandayı aldım. Yine dip köşeye geldiğimizde elini benim koltuğuma koydu. Ben de sert bir şekilde vites değiştirirken eline vurdum. Elini çekmek zorunda kaldı. Sonra bir kez daha geçelim dedi başa dönüp. Yine aynı yerde eli koltuğumdaydı. Elinizi çeker misiniz dedim ve hiçbir şey olmamış gibi elini çekti. Bu arada gülerek "bu garajda çok yılan oluyor. Hatta şu an arabanın içinde bile olabilir." Dedi. Anlam veremedim. Yapı itibarıyla insanları kırabilen, kötü davranabilen biri değilim. Ama çok mesafeliydim yine hocaya. Sonra hiç beklemediğim bir şey oldu ve biz tam garajda bir tur daha atacakken erkek arkadasım aradı ve yüksek bir sesle "Nişan için yeri ayarladım hayatım. Seni seviyorum" dedi. Ortamda hiç ses olmadığı için hoca bunu duydu ve kapattıktan sonra bir tur atmaya daha gerek olmadığını söyledi.
Olanlar bu. Sizce bu adam n'apmaya çalışıyor? Ve en önemlisi sizce hocamı değiştirmeye çalışayım mı?
Aynı olay bugünde mi oldu?
Yani bu durumda dün,elini senin bacağına yanlışlıkla koymamış:26:
Eee artık adamın niyeti belli..
Yanlışlık 1 kere olur..Hele ki böyle hassas bir konuda 2 kere olmaz..
Hala bu adamın niyeti ne? diye sorman garip..
Hala anlamadın mı?
O zaman herkes gibi ben de 1 kez daha söyliyim: adam aleni olarak sana asılıyor
Artık ne yaparsın bilmem..
Bu arada sevgilinle birlikteliğiniz çok yeni demiştin..Nişan falan düşündüğünüzü de bilmiyordum...Hayırlısı.
ben arabada önde otururken hiç elimi şoför koltuğuna koyma ihtiyacı hissetmiyorum
hisseden var mı aramızda?
Arkadaşlar her sürücü kursunda gece sürüş tekniği eğitim pisti var mı bilemediğimden, belki gittiğim kurs ve dolayısıyla hoca ifşa olur diye en başta yazmak istemedim. Çünkü kayıtta bulunduğum il için yalnız bizde var demişlerdi bana.
Issız dediğim yer, bir garajın içi. İçerisi zifiri karanlık çünkü gece simülasyonu var. İçeride de yalnızca hocaya biz vardık ve bu olay garajın en dip köşesinde yaşandı. Aşağı taraf karanlık olduğu için elini hemen fark edemedim. Ve o garaja girmek isteyen hocaydı elbette o yönlendiriyor bizi sonuçta.
En korkuncu da garaj bir kumanda yardımıyla kapanıyor ve o kumanda da hocadaydı. İçeride kilitli gibi bir şeyim yani orada. Düşündükçe ağlayacak gibi oluyorum((
bende adamın gunahını almak ıstemem ama su yazıları okuyunca aklıma geleni yazıp sizi uyarmak istedim.adam sizi oraya bilerek götürdü.o el bilerek ordaydı sizi denedi egerki siz karsılık verseydınız rahatsız olmasaydınız oh kumandada hocada nasılsa istedigi sekılde istedigini yapabilecekti ben böyle hissettim.dedigim gibi günah almak istemem.bence hocayı degısme ımkanınız varsa degıstırın eger yoksa bundan sonrakı derslere bır arkadasınız kuzenınız amca oglunuz vb vb bır tanıdıkla gıdın arabanın içinde oda olsun hocayla basbasa kalma.o erkek arkadasındanda cacık olmaz ben sölim.bir erkek bu kadar rahat olamaz kıskanması laızmdı yenı bıle olsa hoca ıs atmıstır ne demek sankı erkek arkadasıyla konusuyo ınsan bı ben o hocanın ...gibi tepki verir yanında kufur etmese bıle sınırlenmesı sert konusması lazımdı hocaya.kıskanmamıs ve bence sızı sevmıyo.üzmek ıstemezdım sızı ama uyarmak ıstedım yanlıs anlamayın.sonradan daha cok uzulmeyın dıye.
Merhabalar,
Sinirlerim çok bozuk. Hemen olayı anlatayım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden
Bugün direksiyon dersine gittim. Hocam erkek ve 5. dersimiz olacaktı bugünkü. İlk 1 saatte bir sıkıntı yoktu. Daha sonra görece ıssız bir yere gittik. Öyle ki etrafımızda bizden başka kimse yoktu (ilk 1 saatte ve önceki derslerin hepsinde insanlar vardı). Arabayı ben kullanıyorum. Derken, bir anda hocamın elinin benim koltuğumda, bacağımın yanında olduğunu fark ettim. Daha önce oraya hiç koymamıştı elini. Birkaç dakika sonra o elin bacağıma değdiğini hissettim ve o paniklerin arabayı istop ettirdim. Sertçe hocaya baktım. Hiç istifini bozmadı, ayağını debriyajdan sert çekme dedi sadece. Elini de çekti o arada. Ve birkaç kez de ben vites atmaya çalışırken elime dokundu. Bu olaylardan önce de sosyal paylaşım sitesinde beni bulamadığını söyledi, ben de hesabımın olmadığını söyleyip kestirip atmıştım. Olaydan sonra da önce de çok resmiydim kısacası. Daha önce de hiç benzer bir muhabbet yaşamadık. Bugün neden bunlar oldu? Gerçekten anlam veremiyorum.
Tüm bu yaşadıklarıma yeterince şok olmuşken konuyu erkek arkadaşıma anlattım. Korktum çünkü açıkçası. Tedirgin oldum. Erkek arkadaşım bu olayı gayet sakince dinledi ve "Valla anlamadım herhalde taciz etmemiştir, iş atmıştır sana hani sevgili olmak babında" dedi. Ben ikinci şok!!!
Erkeklere olan tüm güvenimi kaybetmiş durumdayım. Allah aşkına fikirlerinizi yazın. Sizce tacize mi uğradım? O adamla daha birkaç dersimiz var. Sizce başka bir hoca istediğimi mi söyleyeyim yoksa önce emin mi olayım?Ve erkek arkadaşımın tavrı normal mi? Bu olayı başka kimseye anlatamadım. Yalvarırım yardım edin, ağlamaktan gözlerim şişti
Not: "Issız yer"den kastımı bir arkadaş sorunca birkaç mesaj sonra açıkladım. Hepinize teşekkür ederim şimdiden((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?