Sizce tacize mi uğradım? Kafayı yemek üzereyim!

Daha ne yapmaya çalışıyor mu diyorsun arkadaşım.
Dikkat et o yılanlar seni ısırmasın.
Sapık neredeyse adam yahu.
Sevgilinde telefon edeceğine gelsin dersin bitmesini beklesin orada.
Bir daha o adamla aynı arabaya binme

Benim direksiyon hocam da bir kere yanlışlıkla dizime çarpmıştı direksiyona müdahale ederken, hemen özür diledi. Öyle elini saçma sapan yerlere koysa, sakince kenara çekerim, levye ile kafasını ezerim

Taciz mi değil mi bilemem ama,herşeyi erkeğe anlatmamak gerekir.Bu eşte olsa,sevgili de olsa,baba da olsa farketmez.Hele de bu tür şeyler erkeğe anlatılmamalı.

çözümü olan şeyler için niye hala inatla niyetni anlamak için hocayla çalışıyosunuz.değiştirin hocayı rahatsz olduğunuzu belirtn gitsn.

Aynı olay bugünde mi oldu?

Yani bu durumda dün,elini senin bacağına yanlışlıkla koymamış:26:

Eee artık adamın niyeti belli..

Yanlışlık 1 kere olur..Hele ki böyle hassas bir konuda 2 kere olmaz..

Hala bu adamın niyeti ne? diye sorman garip..

Hala anlamadın mı?

O zaman herkes gibi ben de 1 kez daha söyliyim: adam aleni olarak sana asılıyor
Artık ne yaparsın bilmem..

Bu arada sevgilinle birlikteliğiniz çok yeni demiştin..Nişan falan düşündüğünüzü de bilmiyordum...Hayırlısı.

Son düzenleme:

Nişan falan düşünmüyoruz şimdilik. Erkek arkadaşım yanımda hoca olduğunu bildiği için bilerek öyle söyledi.

Adamın günahını almamak için yeniden yazdım sizlere ve akıl danışmak istedim. İdareye durumu bildirmeli miyim? diye, çünkü bugün bana yapan yarın başkasına da yapar. Az önce kurs merkezine uğradım ve hocamı değiştirdim zaten. Sebep olarak da çok asabi olduğunu söyledim ki gerçekten de öyle. Cuma günü yeni bir hocayla başlayacağım, bayan bir hocayla.

Bugünkü ilk mesajımı dersten çıkar çıkmaz hızlıca yazdım. O sebepten sondaki sorularımı yanlış sormuşum, şimdi fark edebildim.

Hocayı zaten bugün değiştirdim. Ama idareye sorunu bildirmedim. Başka bir sebep söyledim. Sizce durumu bildirmeme gerek var mı? Yoksa kurtuldum deyip yoluma mı bakayım?

Bu arada erkek arkadaşımın kafasına yeni dank etti herhalde ki bugün dersten sonra da adamın numarasını istedi.

bende adamın gunahını almak ıstemem ama su yazıları okuyunca aklıma geleni yazıp sizi uyarmak istedim.adam sizi oraya bilerek götürdü.o el bilerek ordaydı sizi denedi egerki siz karsılık verseydınız rahatsız olmasaydınız oh kumandada hocada nasılsa istedigi sekılde istedigini yapabilecekti ben böyle hissettim.dedigim gibi günah almak istemem.bence hocayı degısme ımkanınız varsa degıstırın eger yoksa bundan sonrakı derslere bır arkadasınız kuzenınız amca oglunuz vb vb bır tanıdıkla gıdın arabanın içinde oda olsun hocayla basbasa kalma.o erkek arkadasındanda cacık olmaz ben sölim.bir erkek bu kadar rahat olamaz kıskanması laızmdı yenı bıle olsa hoca ıs atmıstır ne demek sankı erkek arkadasıyla konusuyo ınsan bı ben o hocanın ...gibi tepki verir yanında kufur etmese bıle sınırlenmesı sert konusması lazımdı hocaya.kıskanmamıs ve bence sızı sevmıyo.üzmek ıstemezdım sızı ama uyarmak ıstedım yanlıs anlamayın.sonradan daha cok uzulmeyın dıye.

Hocayıda erkek arkadaşınıda hemen bırak canım.Buram buram taciz ve buram buram umarsızlık dolu 2 olayda.

Erkek arkadaşınız daki genişliğe şaşırdım doğrusu ben olsam kesınlıkle devam ettırmezdım ... Bu erkeklere ne oluyor böyle anlamıyorum .... Domuz etı mı yiyorlar napıyolar normal değil ... Ayrıca dıreksıyon hocanızı değiştırın bence ..düşüncelerınızde doğruluk payı var ... Allah'tan ; ıssız yer diyorsunuz ya , başka birşey olmamış

aynı sekılde bende böyle düşünüyorum ayrıca ınsan durup dururken bunları düşünmez demekki bunu hıssetcegın davranışlarda bulunmuskı bunkarı soylüyosun .erkek arkadaşını bence değiştir önce sana değer veren biri olsaydı mutlaka bi tepkisi olurdu nasıl benim kız arkadaşıma bunu yapabilir diye yada cok cok yenisiniz pek umrunda deilsin göründüğü kadarıyla .kursu felan bırakcak durumun yoksa bi yüzük tak öyle git belki anlar serefsiz

hmmm,benım dıreksıyon hocam da erkektı ve bıldıgın yazılıyordu babam yasında adam.ben de tacize ugramadan degistirttim.dıger bayan dıreksıyon arkadasım da rahatsız olmustu.neyse kı sırf bacagına degmıs elı.ama bence sen hem dıreksıyon hocanı hem de erkek arkadasını degıstır.ben o zaman benden hoslanan yasca da kucuk bı sınıf arkadasıma danısmıstım bı erkek olarak adam bana yazilmıyosa bosuna ısyerinde adı cıkmasın,patronuyla da sorun yasamasın dıye (adamın bıze asıldıgını soylemedık ama patronu cakmıstı durumu) neyse cocuk adamın konusmalarını bıle duyunca kafaları yemıstı,dusun kı aramızda bısey olmadıgı halde bu kadar sahıplenmıstı.senın sevgılın neler dıyor,onlar ne kelamlar oyle

ne günah alması arkadaşlar
adam bildiğin taciz girişiminde bulunmuş
senden yaklaşım beklemiş
hiçbir dengeli insan bir genç kızın koltuğuna elini koymaz

git derhal hocanı değiştir
o adamla birdaha çıkarsan
güç alır daha fazlasını yapar emin ol.

direksiyon hocasının senin face de ne işi olabilir.!!!!!!!!
erkek arkadaşın ya çok kıskanç erkekliğe yediremiyo yada çok geniş

ya hocayı geçtim zaten onun yaptığı itlik belli de sevgilin gay mi afedersin? bi erkek sevmiyor olsa da sevgilisini kıskanır o kadar da değil ya..

ben de birkaç kadın tanıdığımdan duydum erkek direksiyon hocasının taciz ettiğini, vitesi değiştirirken adam elini vitese onun elinin üstüne koyuyormuş vites değiştirmesine yardım etmek ister gibi ya da konuşurken arabada elini kadının bacağına değdirmeye, yanlışlıkla çarpmış gibi görünmeye çalışıyormuş, araba sürerken taciz ancak bu kadar mümkün olabiliyor galiba...

ben hem ehliyet almadan önce hem de ehliyetten sonra geliştirmek için 2 ayrı kurstan ders aldım. ikisinde de 'bayan' hoca istedim. erkeklerin asılmalarını falan hepimiz cok iyi biliyoruz. ki benim ifadem serttir. düşündüm ders alırken zaten gergin olcam bir de asılırlar masılırlar hiçç ugrasamam daha beter gerilirim diye direkt bayan dedim. böyle diyince beni tutucu, gerici, yobaz sanabilirsiniz; aksine kadın-erkek eşitliğinden yana, medeni, açık görüşlüyüm ama erkekler de belli işte. anında tepki veremezdim eskiden, biri asılsa donup kalırdım, anlamamazlıktan gelirdim, o da o zamanlarıma denk gelmişti. çok şükür kendimi eğittim ama yine olsa yine kadından ders alırım, ne lüzüm var.....
sorularınızın cevabına gelince:
1. hocanız size asılmış
2. erkek arkadasınızdan hiçbir sey olmaz, malesef.... ya bu şöyle bir sey: onun sizi sevip sevmemesi falan da değil, şimdi ben bir anne olarak kızım bana sizin anlattıklarınızı anlatsa küplere binerim. geri kafalılık, kırıp dagıtmak vs ile ilgisi yok. kızımı rahatsız ettiler, densizlik ettiler diye deliririm. aynı sey arkadasım için de gecerli. kız arkadasıma yapılsa yine aynı... sizin erkek arkadasınız bence hep böyle, geniş ruhlu, vurdumduymaz, çok yaşar o, o yaşadıkça da siz tükenirsiniz....

erkek arkadaşın seni sevmiyo bence seven insan kıskanır ya! ne demek sakince karşıladı tuhaf yani
valla canım bence o hocadan ders alma, bayan hocadan al günleri uymadı bana işim vardı falan dersin en azından kafan rahat olur:126:
ben sırf oyüzden bayandan almıştım... eşim öğretmişti zaten kullanmayı...
hocaların pek bişey öğrettiği yok zaten eminim sende erkek hoca daha iyi öğretir diye düşünüp erkek hocadan ders alanlardansın...
ne gerek var o tarz biriyle muhattap olmaya ki?
hani seçeneğin varsa... anlattıkların gayet şüphe verici zaten...
benim gittiğim kursta bayan hocadan ders alıyodum gayet iyi anlaşıyoduk, arkadaş gibi olmuştuk hatta sevgilisini falan anlatıyodu bende evliliğin kolay olmadığını kaynanamı falan
ara verdiğimzde erkek hocada oluyodu iki hoca birlikte mola veriyolardı valla o 15 dakika bile erkek hocaya dsyanamıyodum sürekli laf atıyodu takılıyodu.. 40 yaşında adm ama çok lakayttı tavırları aşırı derecede konuşuyodu.... ben 15 dakka tahammül edemezken diğer arkadaşlar nası tahammül ediyo anlamıyodum hiç halada anlmamam ne kadar iyi öğretirse öğretsin o tarz ahlaksız bi adamla helede evli kadınların nasıl ders aldığına hiç anlam veremedim...
ve sonuçta direksyon sınavında erkek hocanınkiler çuvalladı bayan hocadan alanlar yani biz gayet kolay geçtik:)
bende 95 le geçtim bu arada biraz şımarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…