Sizce tacize mi uğradım? Kafayı yemek üzereyim!

bence resmen taciz bu, git yönetimle konuş, başka hoca istiyorum de, iyi niyetli kendini bilen bir adam olsa seni aratmazdı sosyal paylaşımdan, bir sürü öğrencisi var, her birini aratacak olsaa, hiç inandırıcı değil, ayrıca tek başına bir bayanla ıssız bir yerde eğtim veriyorsa da asla iyi niyetli bir adam değil, erkek arkadaşın da çok sakinmş maşallah, benim kocam olsaa şimdi ne durumda olurdu hoca bilmiyorum.

ne çok tacizci direksiyon hocası varmış ehliyet düşünüyorum ama çekindim nedense. bide ben baya kötü olurum öyle bi durumda yüzümü allar basar elim ayağıma dolaşır korkarım yaa

ne çok tacizci direksiyon hocası varmış ehliyet düşünüyorum ama çekindim nedense. bide ben baya kötü olurum öyle bi durumda yüzümü allar basar elim ayağıma dolaşır korkarım yaa

Direksiyon hocasından direksiyon dersi almak zorunda değilsin. Ailenden birileri de seni direksiyon sınavına hazırlayabilir. Ayrıca kursta kadın hoca varsa onlardan da ders almayı talep edebilirsin eğer çok korkuyorsan. Ama bu arkadaşın yaşadıkları ekstrem bir durum. Benim direksiyon hocam babam yaşında bir amcaydı, üstelik gördüğüm en kibar insanlardan biriydi.

bu garajda çok yılan var hatta şu an arabada bile olabilir ne demek?

ya ben çook aşırı fesatım ya da adam kendi cinsel organını anlatmaya çalışmış sana

kuzum sen canına mı susadın?

bu garajda çok yılan var hatta şu an arabada bile olabilir ne demek?

ya ben çook aşırı fesatım ya da adam kendi cinsel organını anlatmaya çalışmış sana

kuzum sen canına mı susadın?

yok artık ben de öyle anladım içimiz fesat falan değil adam aynen de öyle demek istemiş inanamıyorum

bence hocanı değiştirmen iyi olmuş ama keşke durumu anlatsaydın idareye çünkü bugün sana yapan yarın başkasına yapabilir ama sevgilinide bi değerlendir derim ben

Son düzenleme:
bence hocanı değiştirmen iyi olmuş ama keşke durumu anlatsaydın idareye çünkü bugün sana yapan yarın başkasına yapabilir ama sevgilinide bi değerlendir derim ben

sevgilisi gay bence yani normal arkadaşı da olsa hiç bi erkek böyle bi tepki vermez, kendi arkadaşlarımı düşünüyorum da otobüste bile etrafımı çeviriyolar rahatsız eden olmasın diye :44:

elinin değmesi teadüf diyelim de seni niye sosyal paylaşım sitesinde aratmış ona takıldım açıkcası
erkek arkadaşın daha tuhaf bizimki olsa çoktannn olay çıkarmıştı

Taciz edenler çok pişkin oluyorlar. Otobüslerde çok görüyorum. Ben de bir kere bu psikolojimi bozan olayı yaşadım. Yerinde olsam bir daha gidemem... İkincisi erkek arkadaşın oldukça rahat davranmış. Eşime böyle bir şey söylesem o kişinin ağzını burnunu dağıtır. Tabi kişiden kişiye değişiyor bu işler...

Canım vallahi hocanın niyetini pek anlayamadım.
Hani yanlışlıkla da olmuş olabilir,sen farkında olmadan ıssız bir yerde olduğunuzdan dolayım ürküp hocanın hareketlerini yanlış yorumlamış da olabilirsin, hocan taciz de etmiş olabilir.
Ama bir ders daha devam edip ona göre kesin yorumunu yap.

Fakat erkek arkadaşının tepkisi bana çok garip geldi.
Yani o kadar tepkisiz nasıl kalınabilir?
Çocuk filan olsanız anlamaz derim ama yetişkin bir insan nasıl öyle kayıtsız kalabilir ki?

Hocanın davranışlarının yanı sıra erkek arkadaşınla olan ilişkini de gözden geçir derim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…