Sizce takıntı mı yaptım yoksa kaderim mi?

O zamanlar öyleydi şuan öyle biri değil ben harcanmış oldum yani
Daha çok gençsiniz , ilişkilerde acemisiniz. Eğer kendi isteğinizle yakınlaşma olduysa harcanmış ya da kullanılmış olarak bakmayın olaya. Bu kelimeleri de hiç sevmem. Yaşadınız oldu bitti gerisini boşverin. Mutlaka psikolojik destek almanız lazım. 3 yıldır bu kişiden başka kimseyi düşünmüyorsunuz bu hiç normal bir durum değil. Sadece 1 ay görüşmüşsünüz ama o yakınlaşma etkilemiş sizi , bağlanmışsınız hemen. Daha karşınıza çooook erkek çıkacak. Ama öncelikle sizin onu zihninizden silmeyi istemeniz , bunu kabul etmeniz lazım. Okuyor musunuz?

Çok denedim ama yapamıyorum. O bir aylık süre içerisinde ceketini çalmıştım öyle düşünün, ki hâlâ da kokusu üzerinde.
Okulum bu sene bitti

Eğer hayır derse, peki öyle yaşanır mı?
En azından gider hayatına bakarsın , sanki şuan yaşamıyor musun ?
Değişik değişik konuşmayın ya öldünüz toprak altında mısınız hayatınızda olmayan biri hayır dese ne demese ne ? Yok zaten kendı kendınıze içinizde büyütmüşsünüz

okumuşsun işine gitmişsin falan filan . gerçekten psikolojik etkilenenleri gectım normal insanlar zor okuyup okulu bitirip iş güç sahibi oluyor âlâ yaşamışsın öyle büyük büyük laflar etme

Evet haklısınız ama şöyle söyleyim. Onu en son gördüğümde o kadar mutlu olmuştum ki yanından gittiğim de kaldırıma çöküp ağlamıştım çünkü uzun zaman sonra ilk defa yaşadığımı hissetmiştim

Saçma bi takıntı haline getirmişsiniz size bekledıgınız değeri vermedi die . Yazık genclıgınıze

Allah akıl versin diye başlayacağım müsaadenizle.
Ortada ilişki yok
Karşıda muhatabınız yok
Adamın sizi unuttuğu çok açık
Ama siz çpk seviyorsunuz.

Takıntı demeyin demişsiniz ama bu takıntıdır. Muhtemelen bu kişi kendi hayatını yaşıyor sizi belki de hatırlamaz. Sırf öyle hissediyorsunuz diye olmayacak bir şey için hayatınızı şekillendirmek çok saçma.
Bu işten vazgeçin gerekiyorsa (ki gerekiyor gibi) psikolojik destek alın.

Çok ama çok acil bir şekilde tedaviye ihtiyacınız var.

Lütfen kendinize büyük bir iyilik yapın ve doktora gidin. Asla sizi eleştirmek, üzmek, kırmak için söylemiyorum. Belli ki siz artık mantıklı düşünemiyorsunuz. Elinizde değil. Destek alın. Bu durumu atlatabilirsiniz.

Keşke sizin kadar akıllı olabilsem bu salaklığımla kendi sonumu kendim getireceğim resmen
Akıllı olamıyorsanız akıl takviyelerini dinleyin o zaman. 3 yıl önce dediğin 18 yaşındaymışsınız. Herkese aşık olunacak bir yaş bu. 3 senede geçip gitmediyse sizde psikolojik bir sorun var. Takıntı olmuş ama bence siz bu kişiyi değil, bu kişiye aşık olmayı takıntı etmişsiniz. O yüzden gidip konuşmuyorsunuz çünkü cevabı biliyorsunuz. Göremem edemem diyince ülkenin öbür ucunda sandım, adam arka sokaktaymış. Bu sürede kaç flörtü ilişkisi olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…