aynısını bende yaşadım. sevgilimle yeni tanıştığımızda çok üstüme düşüyordu ailenle tanışalım nişan yapalım evlenelim falan günde nerdeyse 20 kere arıyordu sabaha kadar konuştuğumuz günler oluyordu.
o başka şehirdeydi ben başka şehirdeydim. aramızda din farkıda vardı başka dine mensuptu. ben o zamanalr ondan sadece hoşlanıyordum daha aşık olmamıştım. biraz daha zamana ihtiyacımız var seni tanıyım aramızdaki din sorununu halledelim falan demiştim.
3 yıldır çıkıyoruz ve evlenme teklifi etmesini bekliyorum etmiyor. 6 aydır çok ilgisiz msnden konuşuyoruz birden bire kapatıp gidiyor arıyorum telefonu kapalı oluyor.
niye msnyi kapatıp gittin diyorum haa öyle olmuştu demi pardon elektirk kesilmişti diyor,
niye hiç aramıyorsun diyorum. ben eskiden seni çok aruyordum sen beni aramıyordun diyor
niye böyle yapıyorsun diyorum ne yapıyorumki diyor sen eskiden sürekli benden kaçıyordun diyor.
sürekli eskiden şöyleydin böyleydin diyor. bende çok üzülüyorum. iyice uzaklaşatı benden. ama cinsellik konusu olunca hayır demiyor msnde sabaha kadar cinsellik konuşurken gayet iyi davranıyor sanki başka biri oluyor..
evlilikten bahsediyorum tamam tamam geleceğim yanına konuşuruz bunları diyor