sizce tamam mı devam mı?

mero198

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
25
0
36
İçel Mersin
selam arkadaşlar ben yeniyim öncelikle böylesine güzel bi site kurduğunuz için teşekkürler..çevremdekilerle konuşamadığım şeyleri burda size danışabileceğimi düşündüm sevgilimle ben ayrı şehirlerdeyz 45dklık mesafe var aramızda yaklaşık 1 senedir beraberiz ve ikimizde öğrenciyiz başlarda bana karşı çok özenliydi hemen hergün arardı beni işi olsa dahi konuşurduk ama bendeki ozamanlar sadece hoşlanmaydı onunki kadar yoğun değildi hislerim temkinli davranmaya çalışıp hislerimi frenleyebiliyordum iyi süründürdüm yani başlarda gerçekten sevdiğine ikna olduktan sonra bıraktım kendimi çokta mutluyduk ta ki evlilik konusu açılana kadar..konuyu o açtı evlenme teklif etti yüzük takalım böyle olmuyor geleyim isteyeyim seni dedi bende ona mantıklı düşünmeye çalışarak henüz erken olduğunu ailemin mezhep ayrılığından dolayı büyük ihtimalle kabul edemeyeceklerini ama benim onları ikna edebileceğimi okulumuzu bitirip sonra düşünmemiz gerektiğini biraz zamana ihtiyacımız olduğunu anlattım yani haksızmıyım evlenmek kolay ya sonrası dimi ama??sonra zamanla değişmeye başladığını gördüm bana hareketlerinin artık daha lakayt ve özensiz davranıyor ben tepki verince sende bana eskiden böyle yapardın deyip olayı kavgaya dönüştürüyor üstümde garip bi baskı kurmaya çalışıyor kaçan kovalanır taktiğini uyguluyordu aklınca artık dayanamayıp bitirmek istediğimde kesinlikle kabul etmedi bensiz yapamayacağını syledi ama artık eskisi gibi aramıyor beni son 2 haftadır para durumunu bahane ediyor hala beni sevdiğini söylüyor hala evlilikten bahsediyor ama sanki eskisi gibi değil bişeyler eksik gibi geliyor bana..aklıma türlü türlü senaryolar geliyor acaba beni aldatıyormudur ondanmı böyle davranıyor yoksa benden soğududa kurtulmayamı çalışıyor benmmi bitirmemi bekliyor gibi düşünceler...
ya ne bilim mesela beni asla bekletmezdi dün 1 saat bekletti tepki verince hasta olduğundan zar zor ayakta durabildiğini ondan geç kaldığını söyledi ama üstünde durmadı sende beni bekletirdin deyip konuyu kapattı niye böyle yapıyor çok üzülüyorum kaç gündür kendimde değilim üstüne düşmekte istemiyorum ama onu çok seviyorum niye böyle beni üzüyor anlamıyorum hala aramıyor para durumundan dolayı üstüne düşmek istemiyorum nede olsa öğrenci önceden biyerlerden mutlaka bulup arardı..ne yapmalıyım bilmiyorum sesini duymak istiyorum((
belki bANA kızacaksınız konu işgali yaptığım için ama çok kötüyüm şuan ocağınıza düştüm arkadaşlar sizce ne yapmalıyım bu şekilde hayatıma devam edemiyorum hiçbişeyden tat alamaz oldum hasreti yeterince zor geliyorken artık sesini bile duyamıyorum

En nefret ettigim sey '' sende yapmıstın, etmistin '' gibi seyler duymak..
Acık acık konusun davranıslarının degistigini vs. anlatın.
Karsısında kararlı olun ve zamana bırakın yani bu sekilde de gitmez ki.

o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran.yani bir nevi kıssasa kısas.dayanamıyorum diyorsun ama o dayanıyor...bence sende dayanabilirsin...onu düşünmemeye çalış beynini başka şeylerle meşgül et.dayanamayıp nasıl olsa dönecekkk

Son düzenleme:
aynısını bende yaşadım. sevgilimle yeni tanıştığımızda çok üstüme düşüyordu ailenle tanışalım nişan yapalım evlenelim falan günde nerdeyse 20 kere arıyordu sabaha kadar konuştuğumuz günler oluyordu.
o başka şehirdeydi ben başka şehirdeydim. aramızda din farkıda vardı başka dine mensuptu. ben o zamanalr ondan sadece hoşlanıyordum daha aşık olmamıştım. biraz daha zamana ihtiyacımız var seni tanıyım aramızdaki din sorununu halledelim falan demiştim.
3 yıldır çıkıyoruz ve evlenme teklifi etmesini bekliyorum etmiyor. 6 aydır çok ilgisiz msnden konuşuyoruz birden bire kapatıp gidiyor arıyorum telefonu kapalı oluyor.
niye msnyi kapatıp gittin diyorum haa öyle olmuştu demi pardon elektirk kesilmişti diyor,
niye hiç aramıyorsun diyorum. ben eskiden seni çok aruyordum sen beni aramıyordun diyor
niye böyle yapıyorsun diyorum ne yapıyorumki diyor sen eskiden sürekli benden kaçıyordun diyor.
sürekli eskiden şöyleydin böyleydin diyor. bende çok üzülüyorum. iyice uzaklaşatı benden. ama cinsellik konusu olunca hayır demiyor msnde sabaha kadar cinsellik konuşurken gayet iyi davranıyor sanki başka biri oluyor..
evlilikten bahsediyorum tamam tamam geleceğim yanına konuşuruz bunları diyor

aynen ya biz ayrıyız şu an biraz bahsettim diğer konuyu ben açmıştım belirsizlik başlıklı...
ayrı olmamıza rağmenn görüşürouz tel.de ama o da yanına gelnce konuşurz falan deyp duruo canımı sıkıyoo..yani evlilik istio biliorum ama gelemedi gitti geçen yıl 2 haftada 1 uça uça gelen adam şimdi adana uzak yer dio yaa.. istemiosa aramasınn o zaman.. hayret bişeyy

bence henüz kişiliği oluşmamış arkadaşın yoksa böyle saçmalıklara gerek duymaz belkide senin onu sevdiğinden emin değildir ondan böyle hareketler başvuruyodur...

Son düzenleme:
evet asenya onu sevdiğimden bi türlü emin olamıyor biraz şımarık bi yapısı var dediğiniz gibi yaptım bu seferde hiç umrunda değilim ben senin diyor şuan hasta benim onun yanına gidip ona bakmamı istiyor ama onu mutlu edeceğim diye aileme yalan söylemekten bıktım ve açıkçası artık içimden gelmiyor yanına gitmek galiba soğudum ondan bazen acaba sınanıyormuyuz diye düşünüyorum pes etmemeye çalışıyorum çnkü oda sınandığımızı düşünüyor sen hemen bitirelim diyebiliyosun-en nefret ettiğim laf-BU KADAR KOLAYMI YAA BU KADAR BASİTMİ diyor benim çaba göstermemi istiyor ama bn kendimi düşürmek istemiyorum o buna her ne kadar fedakarlık desede...buraya yazdıktan sonra 'bitti canım hadi yoluna'içerikli mesaj gönderdm hmen aradı aşkım bitanem nereye bitti noluyor bu geçici bi süreç durumumu toparlayınca eskisi gibi olacazhem sen benim kalbimi kırdın ben ondan öyle davranıyordum dedi geçenlerde en yakın arkadaşımla tanıştırmıştım bunu onun yanında ben sana hesap vermek zorunda değilim demişim tabiki hatırlamıyorum ama söylemiş olma ihtimalimde var tabi ama haksızmıyım ben yazacam her dakika şurdayım burdayım diye o kendinde o sorumluluğu görmiycek biliyorum çnkü denedim...öf aman ben ısrar ettikçe bitirmekte daha çok üstüme düşer oldu soğuk davranıyorum şimdi arada bir arkadaşlarından falan arıyor naptın nerdesin diye..böle olmasını istemezdim ama arkadaşlar ya ben soğudum galiba bitiriyorum kabul etmiyor takmıyorum artık hiç prenses muamelesi çekiyor illa bunumu yapmam lazım anlamıyorum nasıl bi dengedir bu???

aman ya al birini vur ötekine..benim gay arkadaslarım var.kendi aralarında bile aynılar.sorunlar baştan aşağı sorun bizde değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…