- 14 Haziran 2022
- 153
- -90
- 11
- 29
- Konu Sahibi minikserce24
-
hakaretlerden sonra yüz yüze gelmek istemedimYüzüğü satıp parasını göndermek nedir?bunu neden yaptınız ki?
Siz bitirdiğinize emin misiniz? Siz emin olursanız karşı taraf anlar merak etmeyin.
Aklıma Erşan Kunerideki Çağlar Çorumlunun o meşhur sahnesi geldi. Keşke öyle yapsaydı gidip bir de satmakla uğraşmış :)Yüzüğü satıp parasını göndermek nedir?bunu neden yaptınız ki?
Siz bitirdiğinize emin misiniz? Siz emin olursanız karşı taraf anlar merak etmeyin.
çok hakaretlesme oldu bir daha yüzyüze gelmek istemedim daha önce yüzüğü vermiştim sanki geri barışma ulusuymuş gibi oluyor diheYuzugu vermek yerine ne için satip parasini yolladiniz çok merak ettim neydi mantik?
nasıl yapsaydım der misinAklıma Erşan Kunerideki Çağlar Çorumlunun o meşhur sahnesi geldi. Keşke öyle yapsaydı gidip bir de satmakla uğraşmış :)
Koyar kargoya yollarsınız, ortak tanıdığa verir ulaştırırsınız ama satmak olmaz.hakaretlerden sonra yüz yüze gelmek istemedim
İzlemedim kiAklıma Erşan Kunerideki Çağlar Çorumlunun o meşhur sahnesi geldi. Keşke öyle yapsaydı gidip bir de satmakla uğraşmış :)
daha önce de bir defa geri vermiştim sanki çatışma umudu gibi olduğu için birazda ondan dolayı onu kapansın o durumun diye cocuk oyuncağı gibi olmuştuKoyar kargoya yollarsınız, ortak tanıdığa verir ulaştırırsınız ama satmak olmaz.
Ortak bir arkadaşınızla gönderebilirsiniz, yüzüğü satma saçma olmuş. Ayrıca siz bitirdiyseniz onun anlayıp anlamamasına niye takılıyorsunuz ki. Bitmiş gitmiş bu konuyu düşünüp, konuşup enerjinizi harcamak neden kiçok hakaretlesme oldu bir daha yüzyüze gelmek istemedim daha önce yüzüğü vermiştim sanki geri barışma ulusuymuş gibi oluyor diho
Neyse bitmeyeceği varsa da bitmiştir zaten heralde bu davranış sonrası. İstediğiniz olmuştur bence.daha önce de bir defa geri vermiştim sanki çatışma umudu gibi olduğu için birazda ondan dolayı onu kapansın o durumun diye cocuk oyuncağı gibi olmuştu
daha once de ayrildigimizda vermiştim geri barışma umudu gibi bisey oluyor onun önüne geçmek istedim. Üstelik bende ona maddi de geri yüksek hediyeler aldim ama ben o görgüsüz gibi istemedimOrtak bir arkadaşınızla gönderebilirsiniz, yüzüğü satma saçma olmuş. Ayrıca siz bitirdiyseniz onun anlayıp anlamamasına niye takılıyorsunuz ki. Bitmiş gitmiş bu konuyu düşünüp, konuşup enerjinizi harcamak neden ki
bende iste sürekli laçka durumdan kurtulmak istedim ama insan onca yılı bir anda unutamıyorNeyse bitmeyeceği varsa da bitmiştir zaten heralde bu davranış sonrası. İstediğiniz olmuştur bence.
5 yıldan beri konuştuğum biri vardi birbirimize cok güveniyorduk cok kez ayrılıp barıştık. en son barışmamışsa yüzükle teklifle geldi. Sonra kavga ettik ayrilirken yüzüğü vermemi ima etti. O an veremedim. Ama sonra dahada hakaretlesme olunca yüzüğü sattım parasını ibaninia yolladim son kuruşuna kadar oyuncudan makbuz aldim onu da yolladim hatta. Sonra bir numara beni rahatsız etti kendisine sosyal medyadan senin olduğunu biliyorum falan yazdim. bir iki saat sonra whatsaptan engeli kaldırdı sensin biliyorum neyse derdin mertçe soyle dedim. Geri engelledi. Bir hattım daha vardi ordan engeli kaldırdı surekli girip çıkıyordu o hattında whatsappini komple sildim. Karşı taraf mıydı beni arayan ve ne yapmaya çalıştı benim tamamen bu sefer bitirdiğimi anlamış midir?
o nu bana sevgililer gününde aldı bu bir ikincisi bende maddi de geri yüksek hediye aldım ama ben onun gibi istemedim onca hakaret sonrası yüzüğün parasını gönderdiğimd şükretsin benceAdam çok geç olmadan kendini kurtarmış , aferin ona. Umarım yeniden geri dönmek gibi bir hata yapmaz.
Nişan yapılıp sonrasında nişan bozulduğunda dahi taraflar birbirlerine takı vb leri iade ederler. Kanunda da düzenlenmiş bir madde dahi mevcut. Buyrun okuyun.
**Evlilikle sonuçlanmayan nişanın genel bir sonucu vardır, bu sonuç da tarafların TMK madde 122 kapsamında hediyeleri geri verme borcudur.
Adama yüzüğü iade etmeyip , satmanız çok büyük bir ayıp. Adamın yerinde olsam size aynı yüzüğü yeniden aldırır ; yüzüğü teslim alır , paranızı da iban ınıza geri gönderirdim.
yüzyüze gelmek istemedim laçka olmuştu iyiceSatmak saçma olmuş. Bittiyse iki dünya bı araya gelse olmaz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?