- 28 Kasım 2010
- 42.567
- 141.392
- 798
- Konu Sahibi minikserce24
-
He siz dönsün istiyorsunuz da istemem yan cebime koy diyorsunuz. Konuyu açma şeklinizden anlamıştım ama hadi vahşet teamlik yapmayayım demiştim. Şu saatten sonra aklı varsa onca yılı bir anda unutmuştur o adam bence. Aklı yoksa bilemiyorum.bende iste sürekli laçka durumdan kurtulmak istedim ama insan onca yılı bir anda unutamıyor
Sizin vermeniz gerekmiyor ki biri ile gönderebilirdiniz. Hala öyle oldu böyle dediğinize göre bitirdiğinize emin misiniz? Konu açıyorsunuz, cevap arıyorsunuz…. Bittiyse bitmiştir, bu kadar uğraşmaya, düşünmeye gerek var mı?daha once de ayrildigimizda vermiştim geri barışma umudu gibi bisey oluyor onun önüne geçmek istedim. Üstelik bende ona maddi de geri yüksek hediyeler aldim ama ben o görgüsüz gibi istemedim
hayır pişman olsun istiyorum onca evlilik hazırlığına girmiştik. Sonra bu olay hakaretler söylenmeyecek lafalar denildi sattığına hic pısman degilim bende pahalı hediyeler aldim kendi gibi yüzsüzlük yapmadım amaHe siz dönsün istiyorsunuz da istemem yan cebime koy diyorsunuz. Konuyu açma şeklinizden anlamıştım ama hadi vahşet teamlik yapmayayım demiştim. Şu saatten sonra aklı varsa onca yılı bir anda unutmuştur o adam bence. Aklı yoksa bilemiyorum.
yillarin vermiş olduğu acı insanın içine oturuyorSizin vermeniz gerekmiyor ki biri ile gönderebilirdiniz. Hala öyle oldu böyle dediğinize göre bitirdiğinize emin misiniz? Konu açıyorsunuz, cevap arıyorsunuz…. Bittiyse bitmiştir, bu kadar uğraşmaya, düşünmeye gerek var mı?
Yok pişman olmaz şu saatten sonra bence. Sadaka dağıtıyor bile olabilir şu an. Siz de dağıtın bence.hayır pişman olsun istiyorum onca evlilik hazırlığına girmiştik. Sonra bu olay hakaretler söylenmeyecek lafalar denildi sattığına hic pısman degilim bende pahalı hediyeler aldim kendi gibi yüzsüzlük yapmadım ama
ben kotu bisey yapmadım tutupta yüzüğün parasını yemedim kuruşuna kadar yolladim. ama onun yaptığı hakaretler oyle boyle değildiYok pişman olmaz şu saatten sonra bence. Sadaka dağıtıyor bile olabilir şu an. Siz de dağıtın bence.
Hırsını alamayan çocuklar gibi bir yorum. Siz esasında onun dönüp yalvarmasını, burnunu sürtmeyi istiyorsunuz. Bu kadar egolu olmayın, sağlığınızdan olursunuz. Allah gönlüne göre versin deyip arkanızı dönüp gidin.hayır pişman olsun istiyorum onca evlilik hazırlığına girmiştik. Sonra bu olay hakaretler söylenmeyecek lafalar denildi sattığına hic pısman degilim bende pahalı hediyeler aldim kendi gibi yüzsüzlük yapmadım ama
kendi ima ederken ayıp olmamış mı bende kendisine oldukça pahalı hediyeler aldim ama kendisi gibi istemedimYüzüğü satmak ayıp olmuş. Verir kargoya yollarsınız.
Eee o zaman niye pişman olsun istiyorsunuz? Hakaret yemeye mi doymadınız?ben kotu bisey yapmadım tutupta yüzüğün parasını yemedim kuruşuna kadar yolladim. ama onun yaptığı hakaretler oyle boyle değildi
ne yapsaydım satmayıp yesemiydim sevgililer gününde almıştı bende ona pahalı saat almıştım o zaman bende onu mu istemeliydim kendi gibi yapmadımYüzüğü vermek yerine sattınız hangi hakla ve kafayla sattınız siz o yüzüğü.Kafa bi milyon belli
hayır onca yıl bu şekilde bitmesi zoruma gidiyor pişman olsun barışma falan aklımdan falan geçmiyor onca lafindan sonra zatenEee o zaman niye pişman olsun istiyorsunuz? Hakaret yemeye mi doymadınız?
Neyin kafasını yaşıyorsun ne yemesi sen yüzüğü vercektn direkt .Ayrıca isteseydin isteme diyen mi oldune yapsaydım satmayıp yesemiydim sevgililer gününde almıştı bende ona pahalı saat almıştım o zaman bende onu mu istemeliydim kendi gibi yapmadım
Tamam inandıkhayır onca yıl bu şekilde bitmesi zoruma gidiyor pişman olsun barışma falan aklımdan falan geçmiyor onca lafindan sonra zaten
o nu bana sevgililer gününde aldı bu bir ikincisi bende maddi de geri yüksek hediye aldım ama ben onun gibi istemedim onca hakaret sonrası yüzüğün parasını gönderdiğimd şükretsin bence
kavga etmeseydim hakaretler havada uçuşmasaydı verirdim ne biliyorsun ki senNeyin kafasını yaşıyorsun ne yemesi sen yüzüğü vercektn direkt .Ayrıca isteseydin isteme diyen mi oldu
kendisi sevgililer gününde aldı bende ona karşılığında pahalı hediyeler aldim kendisi lafını edince sorun yok ama ben lafını edince sorun mu oluyor gerçekten kadının en büyük düşmanı yine kadindirYüzükle satın alınan gömlek vb hediyeleri aynı kategoride mi değerlendiriyorsunuz ?
Adam gidip , kendisine evlenme teklif ettim; ayrıldık, nişan yüzüğünü geri istedim vermedi dese dava açabiliyor.
Ayrılınca aldığınız hediyeler ve harcadığınız paraları konuşacaksanız ; bundan sonraki ilişkinizde, hediye almayın da vermeyin de.
Ee şimdi ne yapmayı düşünüyrsun bin kez ayrılıp barismissiniz ne gibi bir beklentin var bu saatten sonrakavga etmeseydim hakaretler havada uçuşmasaydı verirdim ne biliyorsun ki sen
Satti aldığı fiyat gittiYüzüğü vermek yerine sattınız hangi hakla ve kafayla sattınız siz o yüzüğü.Kafa bi milyon belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?