- 16 Haziran 2011
- 16.514
- 73.048
- 798
- Konu Sahibi minikserce24
-
ben kotu bisey yapmadım tutupta yüzüğün parasını yemedim kuruşuna kadar yolladim. ama onun yaptığı hakaretler oyle boyle değildi
iEe şimdi ne yapmayı düşünüyrsun bin kez ayrılıp barismissiniz ne gibi bir beklentin var bu saatten sonra
aldiği fiyatın üstüne satıldı çünkü altın değerlenmişti bilmeden konuşma senSatti aldığı fiyat gitti
parayı sözde kuruşu kuruşuna yolladı
oysa aynı yüzüğü almaya kalksa o para etmez
Ama yolladı işte
Dalga geçer gibi
Ovv çok fena biraz saflik var bende hiç bu açıdan bakmadm vallaSatti aldığı fiyat gitti
parayı sözde kuruşu kuruşuna yolladı
oysa aynı yüzüğü almaya kalksa o para etmez
Ama yolladı işte
Dalga geçer gibi
hic öyle bisey olmadi aldığı fiyatın üstünde hatta satıldı verildi kendide yüzüğü alınca kendi parmağınla takmayacaktı satacaktı ay rica sevgililer gününde almıştı o zaman bende aynısının kuruş hesabını yapayımAdam yüzüğü 5000 e aldıysa , 1000 tl ya satıp adamın hakkına girdiniz ve insan gibi ayrılmayı dahi başaramadınız diye sizi tebrik mi edelim.
kendisi sevgililer gününde aldı bende ona karşılığında pahalı hediyeler aldim kendisi lafını edince sorun yok ama ben lafını edince sorun mu oluyor gerçekten kadının en büyük düşmanı yine kadindir
Burdaki konuşmaları okuyrsn dmi senin o son yaptğndan sonra pişman olmaz o adam tabi azıcık aklı varsapişman olmasını istiyorum barışmak falan istemiyorum
i
Bilmeden mialdiği fiyatın üstüne satıldı çünkü altın değerlenmişti bilmeden konuşma sen
hic öyle bisey olmadi aldığı fiyatın üstünde hatta satıldı verildi kendide yüzüğü alınca kendi parmağınla takmayacaktı satacaktı ay rica sevgililer gününde almıştı o zaman bende aynısının kuruş hesabını yapayım
Altın değer kazanmış ondanmışOvv çok fena biraz saflik var bende hiç bu açıdan bakmadm valla
siz ayrilirken ölüm tehditleri falan havada uçuşursa aynı sakinliği gösterip kendini gidip eline verirsiniz sizde o ilişkiye yatırımlar yapıp pahalı hediye alırsanız sevgililer gününde verdiği hediyeyi kendiniz elinizle verirsinizAynı cinsiyeti paylaşıyoruz diye "haksıza haklı" diyemem.
Haklı olan kimse , hak neyse onu savunurum. Bence yetişkin bir insan kendi bencilliğini bir kenara bırakarak , haksız olan kendisi olsa dahi "hakkı ve haklıyı" savunabilmeli.
Heee ölüm tehditleri aldığınız bir ilişkide tek derdiniz adamın pişman olması yani. Savcılığa falan gitmek, şikayetçi olmak yok, ne gerek var zaten. Adam pişman olsun yeter.siz ayrilirken ölüm tehditleri falan havada uçuşursa aynı sakinliği gösterip kendini gidip eline verirsiniz sizde o ilişkiye yatırımlar yapıp pahalı hediye alırsanız sevgililer gününde verdiği hediyeyi kendiniz elinizle verirsiniz
ya o kavganın anıyla karşılıklı sağladığımız laf kalmadiHeee ölüm tehditleri aldığınız bir ilişkide tek derdiniz adamın pişman olması yani. Savcılığa falan gitmek, şikayetçi olmak yok, ne gerek var zaten. Adam pişman olsun yeter.
siz ayrilirken ölüm tehditleri falan havada uçuşursa aynı sakinliği gösterip kendini gidip eline verirsiniz sizde o ilişkiye yatırımlar yapıp pahalı hediye alırsanız sevgililer gününde verdiği hediyeyi kendiniz elinizle verirsiniz
sonuçu boyle olacaksa elbette niye öyle pahalı hediye alayım o yüzüğün karşılığında almıştım ben altta kalmamak icinBirisine hediye almayı ilişkiye yatırım yapmak olarak görmeniz çok çirkin.
Ne dediniz birbirinize ; "sana yaptığım yatırım 'ölü yatırım' çıktı , yazıklar olsun ! " mu ?
Geçenlerde de hediye konusunda yazmıştım , işte bu yüzden hediyeleşmeye karşıyım. Kim ne istiyorsa kendi parasıyla alsın , sevgilisiyle de gitsin beraber zaman geçirsin.
öfkeyle her lafı karşılıklı dedik.Ölümle tehdit edilmişsiniz derdiniz pişman olması. Ama barışmaya düşünmüyorsunuz. Hı hı.
Eee o zaman niye dert edindiniz kurtuluşunuzsiz ayrilirken ölüm tehditleri falan havada uçuşursa aynı sakinliği gösterip kendini gidip eline verirsiniz sizde o ilişkiye yatırımlar yapıp pahalı hediye alırsanız sevgililer gününde verdiği hediyeyi kendiniz elinizle verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?