sizce tamamen bitirdigimi belli etmis miyim?

ben kotu bisey yapmadım tutupta yüzüğün parasını yemedim kuruşuna kadar yolladim. ama onun yaptığı hakaretler oyle boyle değildi

Adam yüzüğü 5000 e aldıysa , 1000 tl ya satıp adamın hakkına girdiniz ve insan gibi ayrılmayı dahi başaramadınız diye sizi tebrik mi edelim.

Adam yüzüğü 5000 e aldıysa , 1000 tl ya satıp adamın hakkına girdiniz ve insan gibi ayrılmayı dahi başaramadınız diye sizi tebrik mi edelim.
hic öyle bisey olmadi aldığı fiyatın üstünde hatta satıldı verildi kendide yüzüğü alınca kendi parmağınla takmayacaktı satacaktı ay rica sevgililer gününde almıştı o zaman bende aynısının kuruş hesabını yapayım

Aynı cinsiyeti paylaşıyoruz diye "haksıza haklı" diyemem.

Haklı olan kimse , hak neyse onu savunurum. Bence yetişkin bir insan kendi bencilliğini bir kenara bırakarak , haksız olan kendisi olsa dahi "hakkı ve haklıyı" savunabilmeli.

aldiği fiyatın üstüne satıldı çünkü altın değerlenmişti bilmeden konuşma sen
Bilmeden mi
Işte onu diyorum satış alış fiyatı farklı olur
Aynı yüzüğü aldığında sattığın fiyata alamazsın
Satarken değerlendi de alırken değer yok mu
Bilmeden konuşma diyor ya

İster takar , ister hediye eder , ister satar ; ne yapacağı sizi ilgilendirmez.

siz ayrilirken ölüm tehditleri falan havada uçuşursa aynı sakinliği gösterip kendini gidip eline verirsiniz sizde o ilişkiye yatırımlar yapıp pahalı hediye alırsanız sevgililer gününde verdiği hediyeyi kendiniz elinizle verirsiniz

Heee ölüm tehditleri aldığınız bir ilişkide tek derdiniz adamın pişman olması yani. Savcılığa falan gitmek, şikayetçi olmak yok, ne gerek var zaten. Adam pişman olsun yeter.

Heee ölüm tehditleri aldığınız bir ilişkide tek derdiniz adamın pişman olması yani. Savcılığa falan gitmek, şikayetçi olmak yok, ne gerek var zaten. Adam pişman olsun yeter.
ya o kavganın anıyla karşılıklı sağladığımız laf kalmadi

Birisine hediye almayı ilişkiye yatırım yapmak olarak görmeniz çok çirkin.

Ne dediniz birbirinize ; "sana yaptığım yatırım 'ölü yatırım' çıktı , yazıklar olsun ! " mu ?

Geçenlerde de hediye konusunda yazmıştım , işte bu yüzden hediyeleşmeye karşıyım. Kim ne istiyorsa kendi parasıyla alsın , sevgilisiyle de gitsin beraber zaman geçirsin.

sonuçu boyle olacaksa elbette niye öyle pahalı hediye alayım o yüzüğün karşılığında almıştım ben altta kalmamak icin

Eee o zaman niye dert edindiniz kurtuluşunuz

O zaman niye hala peşindesiniz
Insan korkuyor olduğu kişiyle uğraşır mi
Adamı kovalayan sizsiniz ama tehdit eden o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…