• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Taşınmalımıyım

Çocuktan önce benimde hiç böyle düşüncem olmadı bende seviyorum sadeliği ama köyde de başka bi huzur var bana iyi gelen insanlar var en güzeli

Ben en cok çocuğunu kalabalik ortamda buyutmek istiyorum lafina memnun oldum cocuk sevgiyle ilgiyle buyumeli ki ilerde oda sevgi dolu bi birey olsun

Eşinin işi her yerden yapılıyor mu yani siz ilçeye taşındığınızda eşin sabah işe gidip akşam eve gelebilecek mi

Böyleyse hayırlı olsun

ağırlaşma falan boş ver, her türlü taşınılır, annen kv den herkes varmış zaten yardım da ederler
İşimiz git gel olmayacak evet bulunduğumuz yere uygun ☺️ Hatta daha çok kazanacak gibi geliyor bana

Dedikoducu yerleri, herkesin birbirini gözlediği, herkesin her şeye yorum yaptığı yerleri sevmem. Onun için ben taşınmazdim ama siz kararınızı vermişsiniz zaten hayırlısı olur inşallah.

Dedikoducu yerleri, herkesin birbirini gözlediği, herkesin her şeye yorum yaptığı yerleri sevmem. Onun için ben taşınmazdim ama siz kararınızı vermişsiniz zaten hayırlısı olur inşallah.
Yok öyle değil köyde annemler kalıyor biz ilçeye taşınıcaz köye gidip gelirkenden bahsettim

Çevreden kötü yorum almak canımı sıkacak işte orda yapamadılar falan filan köy ağzı yani bundan tereddütlerim var umrumda olmaz gerçi ama insan oğlu işte illa sinir bozar kv ile yine uzakta olacağız 12 km yani 😀
eger boyle basıt seylerı takan bırıysenız tasınmayın o zaman cunku ınsanlarla dıyologa gıreceksınız ve agzı olan herkes herseyı soyler
sız herkesı boyle umursuyorsanız herseyı boyle kafaya takıp ınsanlar ne der dıye yasıyorsanız cok zorlanırsınız

orada yapamadılar deseler ne olur kı onu anlamadım ? e yapamamıssınız zaten o yuzden tasınmak ıstıyorsunuz bu suc mu ayıp mı ?

Evliliğimizin 2 yılı Kocaeli de geçti eşim işini daha önce ayarlamıştı şimdi al sat yapmaya başladık iş yerinden ayrıldı tazminatını alıp baştan herşey iyi hoş güzeldi tanımadığımız yer dedik zamanla alışırız dedik ama umduğumuz gibi olmadı.

Şuan hamileyim 2 aylık köye geldik burda ilçede çok güzel 3+1 daireler var uygun fiyata eşimiz dostumuz hep buradalar annemler kayınvalidem vs.falan ileriki dönemlerde ağırlaşmadan taşınmak istiyorum eşimde bende karar verdik bizim aileler de çok sevindi hatta çocuğumu kalabalık içinde yetiştirmek istiyorum yanlız kalmasın istiyorum şimdiki oturduğum yerde hiç komşuluk yok arkadaşımız zaten yok köye geldiğimizde ruhumuz dinleniyor :) sizce güzel bi karar mı ☺️ Yorumlarınızı bekliyorum kk nın değerli üyeleri 🤩
çok yerinde bir karar , gidebilecek aileniz varsa ıssızlık gereksiz !!!

Back
X