• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tekrar yazıcak mı kızlar?

selinxoxoli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2025
31
3
1
24
2 haftadır konuştuğum bi flörtüm vardı ben 23 o da 36 yaşında. Neyse date için sözleştik dün yemek yedik spontane şekilde evine geçtik bi şeyler içmeye sonra film izlerken beni birden öpmeye başladı dedim ben hiç seks yapmadım sonra beni kucakladı yatağa götürdü ama o kadar rahatsız oldum ki keyif almaya baktım o an zaten ileri gitme gibi bi durum olmadı. Akşam eve vardığımda teşekkür ettim bugün için. Rica edip sonra Bir daha görüşmesek daha iyi olacak. Zaten ilişki düşünen birisi değilim, takılmak amacım dedi. Hâlâ takipleşiyoruz bir de. Sabah yurt dışından story atmış bi de numaramı da silmedi. Kendinden bile geçmişti benimleyken

Şimdi size soruyorum bu adam tekrardan bana yazar mı yazmaz mı? Çünkü ister istemez çok etkilendim maalesef kızlar://

Sevişirken kendinden geçmesi normal de sonrasında amacını söylemiş zaten, kendini kullandırmak istersen ya da bu ilişki bana uyar dersen devam et, ararsa hemen atla 😏

E kızım yazsa nolacak? Sadece takılmak istiyorum demiş yani mikip bırakacak ilişki falan yok. Etkilensen kaç yazar?
Aşko bari tadını çıkartsaydım hsahshsh

Hayır seviştikten sonra elimi

Aşko bari tadını çıkartsaydım hsahshsh
Anladığım kadarıyla bakiresin neden sevdiğin ve seni sevenle yapmayasın? Üstelik adam kaç yaş büyük senden belli ki gerçekten seviş geç mantığına sahip. Üzecek seni belli. Haa dersen ki ay ne önemi var ben de takılayım o zaman no problem o aramazsa sen ara anam

Yazmaz,hayır demişsiniz, rahat sevişeceği birini bulur.

Anladığım kadarıyla bakiresin neden sevdiğin ve seni sevenle yapmayasın? Üstelik adam kaç yaş büyük senden belli ki gerçekten seviş geç mantığına sahip. Üzecek seni belli. Haa dersen ki ay ne önemi var ben de takılayım o zaman no problem o aramazsa sen ara anam
Aşkım keşke yaşıtlarımı sevebilsem ama gram ilgimi çekmiyolar maalesef daddy issues falan da yok babamla aram çok iyi tam tersi. :(( bi de kendimi çok iyi hissettim onunlayken nedense

Aşkım keşke yaşıtlarımı sevebilsem ama gram ilgimi çekmiyolar maalesef daddy issues falan da yok babamla aram çok iyi tam tersi. :(( bi de kendimi çok iyi hissettim onunlayken nedense
Yaşıtın değil yav bari 5 yaş büyüğüne kadar birini bul 13 yaş çok fazla. Ama takılcaksan farketmez tabi hshxhs

Amacı cinsellik yazsa bile sadece bunu yapmak için yazar ama sanmıyorum bir kere reddettiysen bir daha gelmez sana başka yem arar

Ay açık açık yazıcam.
Senin bakire olman seks yapmaman vs adamın umrumda değil, evlenmem diyor.

Ben isterim vurmak, bende yok ciddiyet diyor…

İstersen takılmak, bekaretini vermek adam orada….

Adam resmen amacım kullanmak yazmiş ama siz bilirsiniz. Böyle birisi için düşünmeye değmez.

Cinsel hastalıklar kol geziyorken, çok eşli ihtimali çok yüksek olan bu adamdan uzak dur yoksa çok üzülürsün. Biraz da bu açıdan bakman lazım olaya, bir anlık zevk için değer mi? Herifin amacının aşk meşk olmadığı kabak gibi ortada zaten.

2 haftadır konuştuğum bi flörtüm vardı ben 23 o da 36 yaşında. Neyse date için sözleştik dün yemek yedik spontane şekilde evine geçtik bi şeyler içmeye sonra film izlerken beni birden öpmeye başladı dedim ben hiç seks yapmadım sonra beni kucakladı yatağa götürdü ama o kadar rahatsız oldum ki keyif almaya baktım o an zaten ileri gitme gibi bi durum olmadı. Akşam eve vardığımda teşekkür ettim bugün için. Rica edip sonra Bir daha görüşmesek daha iyi olacak. Zaten ilişki düşünen birisi değilim, takılmak amacım dedi. Hâlâ takipleşiyoruz bir de. Sabah yurt dışından story atmış bi de numaramı da silmedi. Kendinden bile geçmişti benimleyken

Şimdi size soruyorum bu adam tekrardan bana yazar mı yazmaz mı? Çünkü ister istemez çok etkilendim maalesef kızlar://
Adam açıkca amacım takılma demiş neden sana yazsın ki.
Niyeti belli seninle seks yapmakmış.

Onunla sevişmeye karar verip vermediğinizi yoklamak için sizi silmiyor. Tam beraberlik yaşayarak sevismediginiz için görüşmek istememiş.

Back
X