- 10 Haziran 2025
- 31
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi selinxoxoli
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevişirken kendinden geçmesi normal de sonrasında amacını söylemiş zaten, kendini kullandırmak istersen ya da bu ilişki bana uyar dersen devam et, ararsa hemen atla![]()
Aşko bari tadını çıkartsaydım hsahshshE kızım yazsa nolacak? Sadece takılmak istiyorum demiş yani mikip bırakacak ilişki falan yok. Etkilensen kaç yazar?
Anladığım kadarıyla bakiresin neden sevdiğin ve seni sevenle yapmayasın? Üstelik adam kaç yaş büyük senden belli ki gerçekten seviş geç mantığına sahip. Üzecek seni belli. Haa dersen ki ay ne önemi var ben de takılayım o zaman no problem o aramazsa sen ara anamHayır seviştikten sonra elimi
Aşko bari tadını çıkartsaydım hsahshsh
Aşkım keşke yaşıtlarımı sevebilsem ama gram ilgimi çekmiyolar maalesef daddy issues falan da yok babamla aram çok iyi tam tersi.Anladığım kadarıyla bakiresin neden sevdiğin ve seni sevenle yapmayasın? Üstelik adam kaç yaş büyük senden belli ki gerçekten seviş geç mantığına sahip. Üzecek seni belli. Haa dersen ki ay ne önemi var ben de takılayım o zaman no problem o aramazsa sen ara anam
Ama ben şu an olmaz demiştim belki sonradan isticektimYazmaz,hayır demişsiniz, rahat sevişeceği birini bulur.
Yaşıtın değil yav bari 5 yaş büyüğüne kadar birini bul 13 yaş çok fazla. Ama takılcaksan farketmez tabi hshxhsAşkım keşke yaşıtlarımı sevebilsem ama gram ilgimi çekmiyolar maalesef daddy issues falan da yok babamla aram çok iyi tam tersi.( bi de kendimi çok iyi hissettim onunlayken nedense
işi gücü yok sizin belkinizi mi bekleyecek?Ama ben şu an olmaz demiştim belki sonradan isticektim(
Hem çok rahatsız olup hem nasıl keyif aldınızo kadar rahatsız oldum ki keyif almaya baktım
Adam açıkca amacım takılma demiş neden sana yazsın ki.2 haftadır konuştuğum bi flörtüm vardı ben 23 o da 36 yaşında. Neyse date için sözleştik dün yemek yedik spontane şekilde evine geçtik bi şeyler içmeye sonra film izlerken beni birden öpmeye başladı dedim ben hiç seks yapmadım sonra beni kucakladı yatağa götürdü ama o kadar rahatsız oldum ki keyif almaya baktım o an zaten ileri gitme gibi bi durum olmadı. Akşam eve vardığımda teşekkür ettim bugün için. Rica edip sonra Bir daha görüşmesek daha iyi olacak. Zaten ilişki düşünen birisi değilim, takılmak amacım dedi. Hâlâ takipleşiyoruz bir de. Sabah yurt dışından story atmış bi de numaramı da silmedi. Kendinden bile geçmişti benimleyken
Şimdi size soruyorum bu adam tekrardan bana yazar mı yazmaz mı? Çünkü ister istemez çok etkilendim maalesef kızlar://
Onunla sevişmeye karar verip vermediğinizi yoklamak için sizi silmiyor. Tam beraberlik yaşayarak sevismediginiz için görüşmek istememiş.2 haftadır konuştuğum bi flörtüm vardı ben 23 o da 36 yaşında. Neyse date için sözleştik dün yemek yedik spontane şekilde evine geçtik bi şeyler içmeye sonra film izlerken beni birden öpmeye başladı dedim ben hiç seks yapmadım sonra beni kucakladı yatağa götürdü ama o kadar rahatsız oldum ki keyif almaya baktım o an zaten ileri gitme gibi bi durum olmadı. Akşam eve vardığımda teşekkür ettim bugün için. Rica edip sonra Bir daha görüşmesek daha iyi olacak. Zaten ilişki düşünen birisi değilim, takılmak amacım dedi. Hâlâ takipleşiyoruz bir de. Sabah yurt dışından story atmış bi de numaramı da silmedi. Kendinden bile geçmişti benimleyken
Şimdi size soruyorum bu adam tekrardan bana yazar mı yazmaz mı? Çünkü ister istemez çok etkilendim maalesef kızlar://