Hoşgeldin. Cevap yazmak için kişiye yazıcaksan mesaj yazan kişiye cevapla demen yeterli . Kişi etiketleyeceksen @ yazıp kullanıcı adı yazmalısın. Gayet iyi gidiyor konu açmış ve yazmışsın .Ben yazayım soruna cevapMerhaba aranızda yeniyim. Nasıl cevap yazılır soru sorulur pek bilemiyorum. Kafamı kurcalayan bir şey var sizinle paylaşmak istedim. Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Normalde adetlerim çok düzenli olur 27- 28 kesin olurum. Bu ay 35. Gündeyim ( 7-8 gün gecikti) hala bir belirti yok. Adetim 3 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım 0 yani negatif çıktı. Geç döllenme dedikleri şey olmuş olabilir mi acaba. İlk defa bu kadar gecikiyor. Evde yapılan testlerden aldım. Sabah yapmayı düşünüyorum. Bir kaç gündür hafif mide bulantısı yaşadım bugün de sanki adet olacakmışım gibi hafif ama çok hafif belirtiler vardı ama bı şey olmadı. Kan testi yüzde yüz doğru çıkar mı? Erken gebelik testi aldım ondan yapsam doğru olur mu. Kafam çok karışık. Bir yandan bebeğim olsun istiyorum bir yandan da çok korkuyorum.
Çok çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinHoşgeldin. Cevap yazmak için kişiye yazıcaksan mesaj yazan kişiye cevapla demen yeterli . Kişi etiketleyeceksen @ yazıp kullanıcı adı yazmalısın. Gayet iyi gidiyor konu açmış ve yazmışsın .Ben yazayım soruna cevapadet geciksin istenir gebelik için. Adet gecikmiş havalar stres veya diğer biyolojik etmenlerde gecikme nedeni olabilir. Hamilelik ile adet belirtileri arasında belirleyici bir fark gösteren belirti çok olmaz . İdrar testi yapacaksanız geç döllenme gibi ihtimalleri 10 gün geçmesi adetin daha sağlıklı. Beta HCG kanda kişiden kişiye döllenme gününe , hamileliğin durumuna göre değişebiliyor. Bazısı adetten 3 gün öncesinde yükselmede görülüyor. Bazısında oynama oluyor yükseliyor düşüyor. Kimyasal gebelik gibi gebelik türleri geçiriyor. Adetiniz 10 gün gecikip kanda 0 olsa gebelik yok derdim. Biraz erken gibi . Diğer arkadaşlarda deneyimini yazar. Zaten az kalmış biraz bekleyin idrar testi yapın. Erken gebelik testlerine bir sürü para vermeyin bence. Şahsi kanaatim. Keza en ucuz testinde görevi aynı. Çok düşük beta HCG oranı yeni başlayan gebeliği ikisininde yakalaması çok zor. Adet gecikmesini bekleyip 10 günden sonra 5 TL lik kaset testi yapsanızda aynı işlev. Yani benim önerim boşa para verip bütçenizi yormayın. Erken gebelik testi yapıp döngü içinde vücuttan atılan bir çok gebelik mevcut. O yüzden hem canınız sıkılmaz hem de maddi olarak yük getirmez. İdrar testi yapacaksanız mutlaka kullanım kılavuzunu okuyun. Direktiflere uyun, ve verilen testin geçerli gördüğü dakikanın dışında herhangi bir çizgi veya çizgi silinmesi test geçerliliğini yitirir. O sebeble doğru dakikaları baz alın. Eğer gebelik yok ise de mutlaka kadın doğum uzmanına uğrayın. Hem genel kontrol hem gecikme için. Hemde gerek var ise, gebelik öncesi daha sağlıklı bir gebelik için, gerekli vitamin mineral takviyesi yazsın.
iliskı tek mıydı sureklı mıydı ? eger tek ılıskıyse ustunden 14 15 gun gecmesı kafi kanda negatıfse negatıftır ama ıdrar testlerı yanıltabılır. kan yanıltmazSanırım öyle bebek falan yok. Prodoktor h. testi yaptım şimdi tek çizgi zaten. Kan da negatif. Pazartesi günü yada salı günü Dr a giderim olmazsa. Teşekkür ederim ilginiz için
Bı sürü oldu saymadım bende keşke bı yerlere not etseydim. Bugün oldu vs diye. Kanı erken mi verdim dedim yada yanlış mı baktılar acaba diye düşündüm. 99 oranında doğru sonuç veren test aldım yaptım silik çizgi bile yok. Sanırım başka bir nedeni variliskı tek mıydı sureklı mıydı ? eger tek ılıskıyse ustunden 14 15 gun gecmesı kafi kanda negatıfse negatıftır ama ıdrar testlerı yanıltabılır. kan yanıltmaz
bazen olmayı bekledıgımız adet tarıhınde yumurtlama olabılıyo o kadar gec yumurtlayabılıyoruz yanı adet bı kac gun gecıkınce degıl 10 15 gun kadar gelmezse test yapın dıyor ya dr lar bu bı neden işte.iBı sürü oldu saymadım bende keşke bı yerlere not etseydim. Bugün oldu vs diye. Kanı erken mi verdim dedim yada yanlış mı baktılar acaba diye düşündüm. 99 oranında doğru sonuç veren test aldım yaptım silik çizgi bile yok. Sanırım başka bir nedeni varhamile değilim
Yumurtlamanın ne zaman oldugunu bilmiyorsun sanırım ama yumurtlama belirtileri olur ya bazı insanlarda ozellkle akıntının kıvamı rengi falan değişir hiç öyle bişey gözlemledin mi. Geç döllenme tabikide olabilir geç döllenme de adetin bı 10 gün rahat gecikmesi gerekiyo. Yani ben burda adeti 15 20 gün gevikipte o şekilde pozitif yazan çok kişi gördüm. Umut her zaman vardır biraz daha bekle bakalm olmadı bı doktora görün.Hoşgeldin. Cevap yazmak için kişiye yazıcaksan mesaj yazan kişiye cevapla demen yeterli . Kişi etiketleyeceksen @ yazıp kullanıcı adı yazmalısın. Gayet iyi gidiyor konu açmış ve yazmışsın .Ben yazayım soruna cevapadet geciksin istenir gebelik için. Adet gecikmiş havalar stres veya diğer biyolojik etmenlerde gecikme nedeni olabilir. Hamilelik ile adet belirtileri arasında belirleyici bir fark gösteren belirti çok olmaz . İdrar testi yapacaksanız geç döllenme gibi ihtimalleri 10 gün geçmesi adetin daha sağlıklı. Beta HCG kanda kişiden kişiye döllenme gününe , hamileliğin durumuna göre değişebiliyor. Bazısı adetten 3 gün öncesinde yükselmede görülüyor. Bazısında oynama oluyor yükseliyor düşüyor. Kimyasal gebelik gibi gebelik türleri geçiriyor. Adetiniz 10 gün gecikip kanda 0 olsa gebelik yok derdim. Biraz erken gibi . Diğer arkadaşlarda deneyimini yazar. Zaten az kalmış biraz bekleyin idrar testi yapın. Erken gebelik testlerine bir sürü para vermeyin bence. Şahsi kanaatim. Keza en ucuz testinde görevi aynı. Çok düşük beta HCG oranı yeni başlayan gebeliği ikisininde yakalaması çok zor. Adet gecikmesini bekleyip 10 günden sonra 5 TL lik kaset testi yapsanızda aynı işlev. Yani benim önerim boşa para verip bütçenizi yormayın. Erken gebelik testi yapıp döngü içinde vücuttan atılan bir çok gebelik mevcut. O yüzden hem canınız sıkılmaz hem de maddi olarak yük getirmez. İdrar testi yapacaksanız mutlaka kullanım kılavuzunu okuyun. Direktiflere uyun, ve verilen testin geçerli gördüğü dakikanın dışında herhangi bir çizgi veya çizgi silinmesi test geçerliliğini yitirir. O sebeble doğru dakikaları baz alın. Eğer gebelik yok ise de mutlaka kadın doğum uzmanına uğrayın. Hem genel kontrol hem gecikme için. Hemde gerek var ise, gebelik öncesi daha sağlıklı bir gebelik için, gerekli vitamin mineral takviyesi yazsın.
Konu sahibi değilimYumurtlamanın ne zaman oldugunu bilmiyorsun sanırım ama yumurtlama belirtileri olur ya bazı insanlarda ozellkle akıntının kıvamı rengi falan değişir hiç öyle bişey gözlemledin mi. Geç döllenme tabikide olabilir geç döllenme de adetin bı 10 gün rahat gecikmesi gerekiyo. Yani ben burda adeti 15 20 gün gevikipte o şekilde pozitif yazan çok kişi gördüm. Umut her zaman vardır biraz daha bekle bakalm olmadı bı doktora görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?