mrb kızlar benim sorun ettiğim olay şu sevgilimle farklı şehirlerdeyiz ben arkadaş grubumla bi geziye gittim sevgiliminde o gün akrabasının dğünü vardı (çok yakın değil) tüm gün bana bi kere telefon etti ...bizim dönüş yolunda tam 3 kez arabamız bozuldu diğer arkadaşlarımın sevgilileri ki biri asker olmasına rağmen en az on kez aradılar bende kendimi kötü hissettim yani biraz değersiz gibi nese sonra taa gece msj attı nu döndünüz mü diye bende cvp yazmadım sabah trip yapdığımı görünce canım hiç zamanım olmadı filan dedi bide düğünde akrabası beni yanlız bırakmayın pistte dediği için kuzenleriyle misafir kızlarla dans etmişler bunu anlattı bende daha neler artık falan diyince napim yanlız mı bıraksaydım kaç dk zaten rica etti falan dedi sizce bozulmakta haksız mıyım ...
Okuduğumda aklımdan geçeni direkt paylaşmak istedim..Sanırım senin ilgini üzerine çekmek istemiş,hem aramayarak hem dans ettiğini vurgulayarak..Sanırım o biraz ilgi bekliyorr yada değerli hissedilmek.. Kusura bakma karakterlerinizi bilmediğimden sadece içimden geçeni söylemek istedim.. (Dikkaatt!! Giderim Bak:))
haklısın canım ama aranızda bu ölçüyü oluşturmanız gerekli.şöyle, gün içinde konuşmalarınız ne sıklıkta.ne bilim bu bi ölçüdür, kimi bi mesaj atarken diğeri evden çıkarken yemek yerken eve girerken falan haber verir, mesaj atar, arar vs...belli ki diğerlerinin yanında biraz canınız sıkılmış bu duruma hak verdim.bi de şu dans olayı, ben ne kadar aralarında bişey yok sevgimizi zedeleyecek bişey yok diye düşünsem de yakınlaşmaları gözümün önünde canlandırınca acayip sinir oluyorm, ve gerçekten kıskanıyorum.ama bu kişilik meselesi.kimi asla buna izin vermez kendisi de yapmaz kimi çok normal karşılar, yani ince konular kişiler arasında çözülmeli diyorumm....
Sevgiliden görülen ilgi veya alakadar olması, "önemsiyor" olması arama sayısına göre değişmez.
Bunu davranışları belirler, gerçekten arayamama gibi bir durumu olmuştur, fakat aradığındaki ses tonu, sana hissettirmeye çalıştığı ilgi önemli bence.
Sevgilini hiç bir zaman arkadaşlarının sevgilileri ile kıyaslama, herkes kendisine munhasırdır.
Sen onu kıyasladığın sürece bu seni mutsuz eder ve ilişkinizde sorunlar yaratır.
Eğer genel anlamda sevgilin seninle ilgili ve alakadar bir insan ise, çok fazla kafanda büyütme.
İnsanlık hali, bazen bizimde başımıza gelebiliyor böyle durumlar, arayamadığımız, bir türlü fırsat bulamadığımız zamanlar oluyor...
Okuduğumda aklımdan geçeni direkt paylaşmak istedim..Sanırım senin ilgini üzerine çekmek istemiş,hem aramayarak hem dans ettiğini vurgulayarak..Sanırım o biraz ilgi bekliyorr yada değerli hissedilmek.. Kusura bakma karakterlerinizi bilmediğimden sadece içimden geçeni söylemek istedim.. (Dikkaatt!! Giderim Bak:))
yaşım 21 ben arama sayısını kastetmedim aslında yani insan zor bi durumda kalınca sevdiği insanı yanında hissetmek istiyo yaklaşık üç saat falan araba bozulması durumu oldu ve arkadaşlarımın sevgilileri onları arayınca kıskançlık değil ama insan bi burkuluyo dediğim gibi abartmış olabilirim ama insan o an canım merak etme gibisinden bi söz duymak istiyo demek istediğim buydu