- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
KK da hediye edecek çok kişi var kaptan. Bu kadar cömert olmakeşke gurur parayla satın alınabilseydi. alır size hediye ederdim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KK da hediye edecek çok kişi var kaptan. Bu kadar cömert olmakeşke gurur parayla satın alınabilseydi. alır size hediye ederdim.
Merhaba arkadaşlar biz iki aydır nişanlımla ayrıyız yaşadağım şehre gelmiş arkadaşının burda cafesi var sürekli onu çekip benim göreceğim şekilde paylaşıyor o şarkı söylüyor şiir okuyor sürekli gel diyor şarkıda şiirde beni anlatıyor video paylaşıyor beni anlatan şarkılar ben bir şey paylaştığımda bana bizim cafeye gelmiyosun başka yere gidiyosun diyor.. Bana gelemiyor istiyor ki ben o cafeye gideyim o da aniden gelsin öyle karşılaşalım. Çok gitmek istiyorum ama onun ayağına gittiğimi de anlamasın istiyorum sizce nasıl ne şekilde gitmeliyim? İstiyorum ki beni görsün iyi görsün pişmanlık duysun lütfen yardımcı olun bana boşver demeyin nasıl gitmeliyim o anlamadan nasıl davranmalıyım nasıl olmalıyım sizce? Sürekli gel çağrısı yapıyor bende çok gitmek istiyorum ama onun için olduğunu anlamaması lazım
Offf ya güldüm istemsizce.. :)Yangın var diye koşarak cafeye gir,sonra aa koşarken hiç farketmemisim buraya geldigimi diyin,oturun bir çay için.
Ay bi de aldatmış mi! hem aldatmış hem gururlu erkek ayağına aramıyor göndermeyle mesaj veriyor haspamBu adam seni aldatmamışmıydı![]()
Ben öyle hatırlıyorum eski konularından hatta hoca arıyordu bu adamk geri döndürebilmek içinAy bi de aldatmış mi! hem aldatmış hem gururlu erkek ayağına aramıyor göndermeyle mesaj veriyor haspam
Bulmus demek hocayıBen öyle hatırlıyorum eski konularından hatta hoca arıyordu bu adamk geri döndürebilmek için![]()
Şimdi okudum bu mesajları, sen oraya gittikten sonra sultan Süleyman olsan bir şey farketmez. Adamın Cafe de cafe diye direnmesi bundan işte. Kendi gelirse pişman olmuş sanacaksin ama sen gidersen ayağına gidip kabul etmiş olacaksın. Ben gelmedim ki sen geldin diyecek. Ay zaten ne biliyosun bi sana gönderme yaptığını. Adam belki ortaya atıyor üzerine alınanlar için buluşma noktası belirtmiş: Cafebeni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum