sizce tesadüf olarak düşünmesini nasıl sağlarım ?

İyi olduğunu anlamasını istiyorsan o videoları fotoğrafları gördüğünü bildiği yerlerde engelle kendisini.O zaman anlar.İyi ve yoluna devam ediyor der.İstemeyen insan karşısındakinin hiçbir duygusunu da bilmek istemez.Pişman olmuş olmamış umrunda olmaz.Adını bile anmaz.Sen bile bile kendini mutsuzluğun kucağına atacaksın.Çünkü ne kadar inkar etsen de istiyorsun eski nişanlını ve barışacaksın.Yazık edeceksin kendine.

beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum

:kusmuk:

beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum

Sen iyi değilsin ki seni iyi görsün. Dön bir açtığın konulara bak, takıntılı gibi davranıyorsun. Ve o cafeye gittiğin an, hiç bir şekilde tesadüf olarak algılamaz ne yaparsan yap.

Adamın 'gel' dediği yere tesadüfen nasıl gideceksiniz?
Saçma değil mi?

Ve bu adam sizi aldatmış, siz hâlâ onunla neden uğraşasınızki,onun sma sapan videolu çağrılarına kulak asmak neden?

Dönün kendi hayatınıza bakın,yaralarınızı sarın,onu da silin engelleyin yok edin,her neyse artık.

Nişanlı bir çiftin düşmemesi gereken bir hâl, ergence...

Yanlış hatırlamıyorsam o eski nişanlı seni aldatmıştı?
Aferin git ona.
Ayrıca belliki sürekli onu takiptesin, konuyu yazış şekline ve saçma sapan şeylerden çıkardığın anlamlara bakılırsa senin cafeye değil acilen bir psikoloğa gitmen gerekir.

Merhaba arkadaşlar biz iki aydır nişanlımla ayrıyız yaşadağım şehre gelmiş arkadaşının burda cafesi var sürekli onu çekip benim göreceğim şekilde paylaşıyor o şarkı söylüyor şiir okuyor sürekli gel diyor şarkıda şiirde beni anlatıyor video paylaşıyor beni anlatan şarkılar ben bir şey paylaştığımda bana bizim cafeye gelmiyosun başka yere gidiyosun diyor.. Bana gelemiyor istiyor ki ben o cafeye gideyim o da aniden gelsin öyle karşılaşalım. Çok gitmek istiyorum ama onun ayağına gittiğimi de anlamasın istiyorum sizce nasıl ne şekilde gitmeliyim? İstiyorum ki beni görsün iyi görsün pişmanlık duysun lütfen yardımcı olun bana boşver demeyin nasıl gitmeliyim o anlamadan nasıl davranmalıyım nasıl olmalıyım sizce? Sürekli gel çağrısı yapıyor bende çok gitmek istiyorum ama onun için olduğunu anlamaması lazım
Seni cok isteyen kisi neden ayagina çağırıyor?

ne gerek var böyle aksiyonlara anlamam,iki koca insan oturup konuşamıyor mu?

ama şeytan tarafım arkadaşınızın birinin doğum gününü kutlayın diyor. olmasa da kutlayın. planı siz yapmamışsınız,mecburi katılmışsınız gibi bir izlenim yaratın. :KK45:
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi vay Bee. Seninle iyi bir arkadaslık kurmak isterdim. Beraber çok sey yapabilirdik :KK50:

Yahu seni aldatan herifin seni iyi görüp görmemesinin ne önemi var??
Aldatmış ama şarkılarda gel diyormuş hiç normal değil düşüncelerin.
Gururuna sarıl uyu. Gerekirse üşü ama bu herife dönme. Amaç dönmek değil sadece beni iyi görmesi deme bunu kimse yemez.

O ne zamanlar şarkı söylüyor orda? Hep mi orda gece gündüz? Genelde akşam gidiyorsa, siz gündüz gidin bir arkadaşınızla kahve içmeye, cafenin sahibi arkadaşınız belki haber verir ona geldi diye, o zaman gelebilir o da tesadüf gibi.

Şimdi bu örnekte sahne dediğimiz şey muhtemelen cafenin köşesindeki bir tabureyle mikrofon tutucudan ibaret ama yine de sahne ışığı denen birşey var. Sen ne kadar süslenip püslenip gitsen de masada oturup mekandaki diğer tüm insanlarla birlikte eski sevgilinin şovunu izleyeceksin. Eski sevgilinse sahnede ilgiyi üzerine toplamış, egosunu pompalayacak gerekli desteği alıyor konumda olacak. Bu şartlarda bir son karşılaşmadan senin kendini güçlü ve iyi hissederek çıkmana imkan yok. Zaten o yüzden inatla orada buluşmaya çalışıyor eski sevgilin. O yüzden illa son kez birbirimizi görelim, kaybettiği kıza bir dönüp baksın filan diyorsan kesinlikle farklı bir yerde denk gelmeye çalış.

Belki çağrı sana değil, seni aldattığı kızadır. Nerden biliyorsun ki? Kız nişanlı olduğunu öğrenince her gururlu insan gibi tekmeyi basmıştır ve bir daha görüşmüyordur. Tabi tesadüfen cafeye o da gitmediyse :) Doğru bi şey yapmış ayrılmışsın artık sanane ESKİ nişanlıdan. Engelle sosyal medyadan olsun bitsin.

Back
X