Youtube da yığınla video var bu konuda
Ama hic denemedim,gecerken gordum[/QUO
ne yazayım arayayım videolar içinYoutube da yığınla video var bu konuda
Ama hic denemedim,gecerken gordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Youtube da yığınla video var bu konuda
Ama hic denemedim,gecerken gordum[/QUO
ne yazayım arayayım videolar içinYoutube da yığınla video var bu konuda
Ama hic denemedim,gecerken gordum
beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum
beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum
Seni cok isteyen kisi neden ayagina çağırıyor?Merhaba arkadaşlar biz iki aydır nişanlımla ayrıyız yaşadağım şehre gelmiş arkadaşının burda cafesi var sürekli onu çekip benim göreceğim şekilde paylaşıyor o şarkı söylüyor şiir okuyor sürekli gel diyor şarkıda şiirde beni anlatıyor video paylaşıyor beni anlatan şarkılar ben bir şey paylaştığımda bana bizim cafeye gelmiyosun başka yere gidiyosun diyor.. Bana gelemiyor istiyor ki ben o cafeye gideyim o da aniden gelsin öyle karşılaşalım. Çok gitmek istiyorum ama onun ayağına gittiğimi de anlamasın istiyorum sizce nasıl ne şekilde gitmeliyim? İstiyorum ki beni görsün iyi görsün pişmanlık duysun lütfen yardımcı olun bana boşver demeyin nasıl gitmeliyim o anlamadan nasıl davranmalıyım nasıl olmalıyım sizce? Sürekli gel çağrısı yapıyor bende çok gitmek istiyorum ama onun için olduğunu anlamaması lazım
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi vay Bee. Seninle iyi bir arkadaslık kurmak isterdim. Beraber çok sey yapabilirdikne gerek var böyle aksiyonlara anlamam,iki koca insan oturup konuşamıyor mu?
ama şeytan tarafım arkadaşınızın birinin doğum gününü kutlayın diyor. olmasa da kutlayın. planı siz yapmamışsınız,mecburi katılmışsınız gibi bir izlenim yaratın.![]()
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi vay Bee. Seninle iyi bir arkadaslık kurmak isterdim. Beraber çok sey yapabilirdik![]()
muhteşem fikir hem de çok koyar.o çağırıyor gitmiyorsun , aslında gideceksin ama başka sebepleymiş gibi görünmesini istiyorsun en iyisi şöyle yap o cafede başka erkekle buluş hem onun için gittiğini de kesin anlamaz.
Belki çağrı sana değil, seni aldattığı kızadır. Nerden biliyorsun ki? Kız nişanlı olduğunu öğrenince her gururlu insan gibi tekmeyi basmıştır ve bir daha görüşmüyordur. Tabi tesadüfen cafeye o da gitmediyse :) Doğru bi şey yapmış ayrılmışsın artık sanane ESKİ nişanlıdan. Engelle sosyal medyadan olsun bitsin.beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum