sizce tesadüf olarak düşünmesini nasıl sağlarım ?

Yer çekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin.
Eğer sonunda barışacaksanız gidin hatta konuşun nolacak ki ?
Gönlünüz var belli kendinize de eziyet etmeyin ona da.

Bu şu ayrıldığında hiç arayıp sormayan nişanlı mı yanlış hatırlamıyorsam.Açık açık gel bile dememiş size yok video paylaşıyor yok şiir şarkı.İsteyen erkek cesur olur direkt sizin yanınıza o gelsin ya da buluşalım desin.İradeli olun , gitmeyin.Hatta o cafenin muhitinden bile geçmeyin derim ben.

Ki üstte başka bir üye de yazmış belki diğer kız için paylaşıyor o şarkıları belki de öylesine paylaşıyor.Şarkıların zaten yüzde 99 u aşk temalı.Üstünüze alıyo olabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar biz iki aydır nişanlımla ayrıyız yaşadağım şehre gelmiş arkadaşının burda cafesi var sürekli onu çekip benim göreceğim şekilde paylaşıyor o şarkı söylüyor şiir okuyor sürekli gel diyor şarkıda şiirde beni anlatıyor video paylaşıyor beni anlatan şarkılar ben bir şey paylaştığımda bana bizim cafeye gelmiyosun başka yere gidiyosun diyor.. Bana gelemiyor istiyor ki ben o cafeye gideyim o da aniden gelsin öyle karşılaşalım. Çok gitmek istiyorum ama onun ayağına gittiğimi de anlamasın istiyorum sizce nasıl ne şekilde gitmeliyim? İstiyorum ki beni görsün iyi görsün pişmanlık duysun lütfen yardımcı olun bana boşver demeyin nasıl gitmeliyim o anlamadan nasıl davranmalıyım nasıl olmalıyım sizce? Sürekli gel çağrısı yapıyor bende çok gitmek istiyorum ama onun için olduğunu anlamaması lazım

barışsanız da her zaman içinizde bir şüphe olmayacak mı tekrar aldatacağına dair? sizden telefonunu saklayan ve güven duyamadığınız biri, neden bile bile yanlisa devam ediyorsunuz? evlendiğinizde bu huylari değişecek mi saniyorsunuz? silkelenin biraz, yeniden sevebilir asik olabilirsiniz bu insani artık geride bırakın lütfen kendi iyiliginiz icin. herkesten once kendinizi sevin

Bu adam sizi aldatmamismiydi?
:110:
Kendimden ornek vericem herzamanki gibi.
Benim ayrildigim sevgilim beni aldatmisti ayrildik. Aradan 2 yil gecti tabi ben :duduk: kirmizi karttan sonra bidaha asla karsima ciksin istemedim o baska...
Adam 2 yil sonra kapima geldi, tlfnlar etti msj atti
Ve bu 2 yil içinde neler yaptigimida biliyo gozu heo uzerimdeymis dusunun cesaret edip karsima cikamamis tam cesaretini toplamis kapima gelmis :eek:
2 kez konustum yok yalan olmasin 3 tobe.. Bidahada arayacagini sanmiyorum cevabini cok iyi aldi
Ya aldatmis aldatmis bunun otesi gerisi yok finish finito :duduk:

Ayrılık sebebiniz ihanet ve siz onu görmek mi istiyorsunuz.
Şöyle yapın.
Madem görmek istiyorsunuz karşılıklı.
Normalinden biraz daha fazla bakımlı gidin bulunduğu kafeye. Ona çok vaktiniz olmadığını, bir başka işiniz (buluşmanız) olduğunu söyleyin. Biraz olgun olması gerektiğini medeni bir şekilde ne istediğini sorun. Ben öyle yapardım

Cafe mabet yeriniz mi neden bu Cafe ısrarı :KK53: o kadar gönderme yapacağına seni çok özledim görmek istiyorum falan deseydi koşarak gitmistin nişanlın işini bilmiyor.

Ben olsam gitmezdim. Nereden bilicem bana mı geldi cafeyi görmeye mi geldi :KK53: sanki arkadaşıyla "onu bu cafeye getirticem göreceksin" diye iddiaya girmiş gibi. Sen de ona ben gelemem çok biliyorsan sen gel temalı şiirlerle cevap :süslü: ver

Cafeye adres sormaya gir, mesela "how can I go to sultanahmet?" diyebilirsin, onu görünce oha yok artık sen de mi buradasın diye şoktan şoka gir :KK53:

beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum
Şimdi okudum bu mesajları, sen oraya gittikten sonra sultan Süleyman olsan bir şey farketmez. Adamın Cafe de cafe diye direnmesi bundan işte. Kendi gelirse pişman olmuş sanacaksin ama sen gidersen ayağına gidip kabul etmiş olacaksın. Ben gelmedim ki sen geldin diyecek. Ay zaten ne biliyosun bi sana gönderme yaptığını. Adam belki ortaya atıyor üzerine alınanlar için buluşma noktası belirtmiş: Cafe :KK53:

Back
X