- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.122
- 798
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
İnstamomlar ne kadar tehlikeliyseTeyzeye sorar mısın;
15 dk kaynatıp besin değerlerini mi neredeyse sıfırlıyormuş
Yoksa hijyen önemli değil değil steril olmasini saglamadan mi kullaniyormuş
Hangisi daha kötü ben bilemedim. Üstaddan bi yorum alalim.
Pastorize yada ciftlik süt faydalı bisey değil.Iyi geceler hanimlar. Bu aksam caya komsularimizi davet ettik gelen bayanin annesi bir sure onlarda kadigi icin oda geldi. Oglum baĺli sut istedi sutu cikardim dolaptan isitmak icin. Teyze bakti yuzunu dusurdu cocuklariniza nasil kiyipta şu sutleri veriyorsunuz dedi. Kizi biz asla evimize hazir sut sokmayiz hep ciftlikten aliriz dedi. Kendimi cok kotu hissettim. Ozellikle nasil kiyiyorsunuz ifadesi cok sarsti cunku her annede oldugu gibi benimde benimde en hassas noktam cocuklarim. Bir ara bende ciftlik sutu kaynatip atiyordum dolaba ama tadi ve kokusu agir oldugu icin oglum icmedi sevemedi tadini. Bende sutten sogumamasi icin mecburen markette satilan sutleri iciriyorum. Yogurt tuketen bir cocuk degil oyle yada boyle sut icmesi gerekiyor. Kizimada ogluma icirdigim sutten iciriyorum. Teyzenin oyle soyemesi bana cok vicdan yaptirdi gercekten cocuklarima kotuluk mu ediyorum yinede bir sekilde alistirabilirmiydim diye. Sizce teyze abarttimi yoksa daha mi dikkatli olmak gerekiyor bu konuda. Kusura bakmayin belki basit bir dert gibi gorunebilir ama oyle soylemesi icime cok oturdu
Teyze bakti yuzunu dusurdu cocuklariniza nasil kiyipta şu sutleri veriyorsunuz dedi. Kizi biz asla evimize hazir sut sokmayiz hep ciftlikten aliriz dedi.
Ben de aynen öyle diyorum.bi yere toplandıkları zaman örgüt toplanmış diyorum.o teyzeler hıc bıtmıyor heryerde varlar onlar
genelde tıplerıde benzıyor bırbırıne ...cogalıp cogalıp ulke genelıne dagılan orgut gıbıler
yakında konusmasına yurumesıne de laf edecek hazır olun
Soyledigi dogru bile olsa uslup yanlis. Bir cok kisidede bu var herkes kendini en iyi anne,babaanne,anneanne zannediyor halbuki herkes kendi evladina en mukemmel. Sinir oluyorum nefret ediyorum hicte takmiyorum cocuklarimin ihtiyacina gore yediriyorum iciriyorum. Sanki hersey dogal . O lafi soyledide gida muhendisi oldu sanki bana . BitmiyolarIyi geceler hanimlar. Bu aksam caya komsularimizi davet ettik gelen bayanin annesi bir sure onlarda kadigi icin oda geldi. Oglum baĺli sut istedi sutu cikardim dolaptan isitmak icin. Teyze bakti yuzunu dusurdu cocuklariniza nasil kiyipta şu sutleri veriyorsunuz dedi. Kizi biz asla evimize hazir sut sokmayiz hep ciftlikten aliriz dedi. Kendimi cok kotu hissettim. Ozellikle nasil kiyiyorsunuz ifadesi cok sarsti cunku her annede oldugu gibi benimde benimde en hassas noktam cocuklarim. Bir ara bende ciftlik sutu kaynatip atiyordum dolaba ama tadi ve kokusu agir oldugu icin oglum icmedi sevemedi tadini. Bende sutten sogumamasi icin mecburen markette satilan sutleri iciriyorum. Yogurt tuketen bir cocuk degil oyle yada boyle sut icmesi gerekiyor. Kizimada ogluma icirdigim sutten iciriyorum. Teyzenin oyle soyemesi bana cok vicdan yaptirdi gercekten cocuklarima kotuluk mu ediyorum yinede bir sekilde alistirabilirmiydim diye. Sizce teyze abarttimi yoksa daha mi dikkatli olmak gerekiyor bu konuda. Kusura bakmayin belki basit bir dert gibi gorunebilir ama oyle soylemesi icime cok oturdu
Bıııyyyy yogurt kaymagi bende yiyemem icim urperdi gozumde canlanincaBende çocuklukdan beri ev yoğurdu veya süt hiç sevmem sadece 3-4 ay anne sütü almışım hiç sevmiyorum yani bana direk fabrika lazım
annem sırf benim için hazır yoğurt alırdı oda ondan yesin bari diye...
çok şükür iki elim iki bacağım var tüm gelişimim tamam dışardan 3. Üni okuyorum
büyüyünce yemeye başladım ev yoğurdu ve süt kaymağı gibi şeyleri (yogurt kaymağını hala yiyemem içim almıyor)
UHT sütlerden ben de mümkün olduğunca vermiyorum. marketten aldığımda günlük süt oluyor.Iyi geceler hanimlar. Bu aksam caya komsularimizi davet ettik gelen bayanin annesi bir sure onlarda kadigi icin oda geldi. Oglum baĺli sut istedi sutu cikardim dolaptan isitmak icin. Teyze bakti yuzunu dusurdu cocuklariniza nasil kiyipta şu sutleri veriyorsunuz dedi. Kizi biz asla evimize hazir sut sokmayiz hep ciftlikten aliriz dedi. Kendimi cok kotu hissettim. Ozellikle nasil kiyiyorsunuz ifadesi cok sarsti cunku her annede oldugu gibi benimde benimde en hassas noktam cocuklarim. Bir ara bende ciftlik sutu kaynatip atiyordum dolaba ama tadi ve kokusu agir oldugu icin oglum icmedi sevemedi tadini. Bende sutten sogumamasi icin mecburen markette satilan sutleri iciriyorum. Yogurt tuketen bir cocuk degil oyle yada boyle sut icmesi gerekiyor. Kizimada ogluma icirdigim sutten iciriyorum. Teyzenin oyle soyemesi bana cok vicdan yaptirdi gercekten cocuklarima kotuluk mu ediyorum yinede bir sekilde alistirabilirmiydim diye. Sizce teyze abarttimi yoksa daha mi dikkatli olmak gerekiyor bu konuda. Kusura bakmayin belki basit bir dert gibi gorunebilir ama oyle soylemesi icime cok oturdu
Tabi bidahakine bizede getir diceksin. Bidaha bu yorumu yapamaz. Köy sütü her hafta alırım beş kilo. Yoğurt yaparim. Yoğurt ve ayran olarak tüketiriz. Ama süt olarak ağır oluyo. İçmem bende. Çocuklar da kutu süt içer. Yemekler de bol yoğurt ayran tüketiriz. Yoğurt ayran tüketiyorlar mi peki. Bu arada köy sütünden sütlü tatlı yapınca acayip lezzetli oluo. Tavuk göğsü sütlaç falan. Yağlı olduğu için tadı harika oluoIyi geceler hanimlar. Bu aksam caya komsularimizi davet ettik gelen bayanin annesi bir sure onlarda kadigi icin oda geldi. Oglum baĺli sut istedi sutu cikardim dolaptan isitmak icin. Teyze bakti yuzunu dusurdu cocuklariniza nasil kiyipta şu sutleri veriyorsunuz dedi. Kizi biz asla evimize hazir sut sokmayiz hep ciftlikten aliriz dedi. Kendimi cok kotu hissettim. Ozellikle nasil kiyiyorsunuz ifadesi cok sarsti cunku her annede oldugu gibi benimde benimde en hassas noktam cocuklarim. Bir ara bende ciftlik sutu kaynatip atiyordum dolaba ama tadi ve kokusu agir oldugu icin oglum icmedi sevemedi tadini. Bende sutten sogumamasi icin mecburen markette satilan sutleri iciriyorum. Yogurt tuketen bir cocuk degil oyle yada boyle sut icmesi gerekiyor. Kizimada ogluma icirdigim sutten iciriyorum. Teyzenin oyle soyemesi bana cok vicdan yaptirdi gercekten cocuklarima kotuluk mu ediyorum yinede bir sekilde alistirabilirmiydim diye. Sizce teyze abarttimi yoksa daha mi dikkatli olmak gerekiyor bu konuda. Kusura bakmayin belki basit bir dert gibi gorunebilir ama oyle soylemesi icime cok oturdu
Nasi yapiyosunuz evde meyveli kefir?Sütten ziyade çocuğunuza meyveli kefir yapın. Biz 15 yaşındaki kardeşime uzun zamandır yapıyoruz önceden hastalıktan kurtulmayan çocuk bu kış öksürmedi bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?