Sadakatli olman ne kadar güzel.Düzenli gidiyormuş öyle mi? Bir kere olmuş zannettim. Gerçekten zor ama yuva yıkmakta zor. Şimdi boşan et diyen tayfa gelir hiç kolay değil bende boşandım fakat bin kere düşün ölç tart sonra karar ver. Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim..
Oyy oyEvlenebilmek için yıllarca bekledik okuduk işe girdik böyle birşeyi yaptığına hala inanamıyorum
Evlenebilmek için yıllarca bekledik okuduk işe girdik böyle birşeyi yaptığına hala inanamıyorum
Yanlız şöyle bir şey de var erkeklerin çoğu evlenmeden cinsel deneyimlerini zaten yaşıyorlar.Sizinki de siz varsınız diye duygusal bir ilişki yerine bu yolu seçmiş, şanssızlığı hastalık bulaşması olmuş yoksa siz bu olay dan asla haberdar olmayacaktınız.On yıl takılmışsınız bu çok uzun bir süre,sizle bir birlikteliği yoksa o yüzden bu yolu seçmiş olabilir.Bu suçunu hafifletir mi tabiki hayır.O iktidarsız olsa siz onu aldatır mısınız hayır.O zaman eşiniz çok eşlilik ten hoşlanıyor diyebilirmiyiz bilemedimEvlenebilmek için yıllarca bekledik okuduk işe girdik böyle birşeyi yaptığına hala inanamıyorum
Yanlız şöyle bir şey de var erkeklerin çoğu evlenmeden cinsel deneyimlerini zaten yaşıyorlar.Sizinki de siz varsınız diye duygusal bir ilişki yerine bu yolu seçmiş, şanssızlığı hastalık bulaşması olmuş yoksa siz bu olay dan asla haberdar olmayacaktınız.On yıl takılmışsınız sizle bir birlikteliği yoksa o yüzden bu yolu seçmiş olabilir.Bu suçunu hafifletir mi tabiki hayır.O iktidarsız olsa siz onu aldatır mısınız hayır.O zaman eşiniz çok eşlilik ten hoşlanıyor diyebilirmiyiz bilemedim
O zaman çok fena canımBiz evlenmeden önce birlikte olduk sıkıntı orada işte. Hayatımı sil baştan başladım işimi bıraktım dayanağım yok nasıl basa dönerim bilmiyorum
onceki konuna da yazmistim. Belki sana cok sacma gelicek ama sen bu adami seviyorsun. Yaptigi huyuk serefsizlik. Yuksek ihtimal evlenmeden once cinsel bir birlikteliginiz olmadi ya da yuzeyseldi o da denedi. Ya onun icin bukadar basit iste. Fiziksel bir ihtiyacini giderdi ve bunun icin suanda kopek gibi pisman. Bir kadin asla unutmaz ama affeder.
Cift terapisine gidin, sevecegin ve guvendigin bir kadin dogum druna devam et. Hayatina devam et edebildigin kadar.
Ama sevmiyorsan ne ailen ne 10vyil ne de emekler seni zerre baglamasin.
O kadar derin dusunme. Erkekler de sadec acma kapama dugmesi var. Basit dusunuyorlar. Onun seni sevdigini dusunuyorsan beraber cift terapisine gidin. Ya da 1 hafta beraber tatile gidinValla çok seviyorum yalan söyleyemem ama bu yaptıklarını unutturmuyor kendi kendime bir yol bulamadım Soruyorum neden yaptın diye bende bilmiyorum diyor. Kendimi eksik hissetmeye başladım benden mi soğudun diyorum sacmalama diyor bilemedim ne yapacağımı
O kadar derin dusunme. Erkekler de sadec acma kapama dugmesi var. Basit dusunuyorlar. Onun seni sevdigini dusunuyorsan beraber cift terapisine gidin. Ya da 1 hafta beraber tatile gidin
Biz evlenmeden önce birlikte olduk sıkıntı orada işte. Hayatımı sil baştan başladım işimi bıraktım dayanağım yok nasıl basa dönerim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?