- 17 Mart 2012
- 6.664
- 2.417
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Merhabalar,kafamı meşgul eden bir derdim var, bizim en üst katta oturan komşu bugün annemi aramış, çatı akıtıyormuş ve yaptırılması için bir ustayla anlaşmış toplam 13 milyar tutuyormuş ve her daireye 3 milyar küsür düşüyor( 4 dairelik bir apartmanda oturuyoruz), ben bu sene üniversiteye başladım ve bana hiç bir yerden burs çıkmadı, yurtta kalıyorum onun parası var bir sürü borcumuz var , banyo çok kötü durumdaydı onu yaptırdık kredi çekmiştik hala ödüyoruz vs vs bir sürü borcumuz var, hatta annem doğalgaz parasından tasarruf edeyim hem de bebeğe bakarım diye ablamın yanına gitti kışı orada geçirecek. Şimdi kadın tutturmuş hepimiz bu apartmandayız ödemek zorundasınız diye. Yahu biz bir anda 3,5 milyarı neremizden çıkartalım ya. Taksit taksit aylık 300 tl civarı düşüyor, bizim için yine çok zor çünkü benim masraflarım var, yurt parası ulaşım yemek vs.. Tabii ki haklı apartman ortak sonuçta biz de ödemeliyiz ama biz en alt katta oturuyoruz, çatının bizimle hiçbir alakası yok, geçen sene bodrumun merdivenlerini onartmıştık zar zor, bodrum katı bizimle alakalı çünkü en yakın olan kat biziz, kimse dogru düzgün katkı yapmak istemedi herkes en ucuz meblağyı verdi, ve kalitesiz bir şekilde yapıldı merdivenler, şu an çatlak çatlak mesela. Çatının bütün kremitlerini değiştirtecekmiş, hani yeşil çatılar var ya o şekilde yaptıracakmış. Sadece akıtan yerleri onartmayacakmış. Sadece akıtan yerleri onartsa ödeyeceğimiz miktar daha az olurdu ve ödeyebilirdik. Of bilmiyorum annemin canı cok sıkkın, paylaşmak istedim sizce kadın haklı mı, çok düşüncesizce değil mi yaptığı..