Sizce üst kat komşumuz haklı mı ?

Binada yapilan tadilatları daire sahipleri ortak ödemek durumundalar.Şöyle ki ; binada asansör bozulsa zemin katta oturan daire sahibi ben ödemiyorum diyemez. Çatı içinde geçerli bu bildiğim kadarıyla ama tutar konusunda bi kaç yerden fiyat alip en uygun fiyat veren kişiye yaptırabilirsiniz illaki komşunuzun fiyat aldığı yere yaptırmak zorunda değilsiniz.

Valla mecbur odeyecejiz benim evime su damlayacak attakiler rahat oturak ohhh cesmeyi acar hepsini islatirim vallaa hahhay
Valla saka bir yerde bina ortak karar alimasi
Lazim bence

İster çatı katı olsun ister giriş katı olsun bütün heryer ortaktır tamirat vb durumlarda bütün apartman para vermek zorundadır yani komşunuz bu konuda haklı çatı diğer bir ismiyle dam bizim buralarda dam diye geçer :) herkes para vermek zorunda.Bizde son katta oturuyoruz bizim burada damlarda herkesin güneş enerjisi olur bazen komşuların güneş enerjisi su akıtır bozuldugu için şarıl şarıl dam göl olur annem apt görevlisine söyler güneş enerjisini yaptıranda olur alt katlara su geçmesin diye umursamayanlarda oluyor maalesef .1.kattaki komşular nasıl asansör bakım parası veriyorlarsa kullanmadıkları halde diger kat sakinleride vermek zorundalar.

Komşunuz şu konuda haklı değil tek bir ustaya sorulmaz ihale yöntemi gibi düşünün çeşitli firmalardan yada ustalardan fiyat alınır bu fiyatlar apartman sakinleri yada yönetici tarafından incelenir ve en uygun fiyatı hangi usta verirlerse ona yaptılılır.

Son düzenleme:
Back
X