Ailesiyle yapabilecek olup olmadığımı hiç düşünmemiştim çünkü daha hiç bir fikrim yok sadece muhafazakar olduklarını biliyorum.. Teşekkür ederimO adamlığı neye göre düşündüğünden belli ki bence çokta çaba göstermeden ayrılın derim bir erkek kıyafete karışıyorsa sıkıntı Cidde'n (tecrübeyle sabit),şöyle ki sen onun istekleri doğrultusunda ilerlersen sorun olmaz ama ilerki Zaman'larda sorun haline getireceksin hep kendinden bişeylerin gittiğini ,fedakarlık ettiğini kendin görüp artık isyan edeceksin yani bir kıyafetle fedakarlık olur demeyin sonuçta karşındaki insanın isteğine göre şekillendiriyorsun kendini giydiklerini giymemeye başlıyorsun sıkıntı .
Ailesinden saklamasına takılma söylemeyebilir daha 1 aylık o süreçteymişsiniz . Ama köken kültür durumu da zor gibi sana beyaz gelen ona Kara gelcek . Aileler görüşmeyebilir ama sen sürekli o ailenin içerisinde olacaksın kendin yapabilecek misin onu düşünmelisin şimdiden kısıtlamalara başlamış rahat bir insan için zor bir hayat açıkcası . Açıkcası elle tutulacak bir ilişki görmüyorum .Hakkında hayırlısı olsun .
Yıpranacaksın,hem de çok.Başladık.. Ancak ben de korkuyorum. Hem kaybetmekten, hem de bu tarz muamelelerle yıpranmaktan.
Zor gibi ama inşallah doğru Olan kararı verirsin şu süreçte öyle zor ki gelgitler soru işaretleri çok yaşanıyor malesefkiAilesiyle yapabilecek olup olmadığımı hiç düşünmemiştim çünkü daha hiç bir fikrim yok sadece muhafazakar olduklarını biliyorum.. Teşekkür ederim
Ben normalde çok romantik bir kadın değilimdir ancak sevgimden sanırım sürekli şiirlerle şarkılarla seven bir insana dönüştüm . ancak o daha az ilgili gibi. ben tüm ilgimi ve sevgimi elimde olmadan gösteriyorum ve bu yuzden de biraz çekiniyorum ileride sıkılır mı diye
2.problem benim kıyafetlerimi, arkadaş çevremi problem olarak görebilecek potansiyelde. sıfır kollu giymem onun için açık, normal bir arkadaşımın evinde toplandığımızda eğer erkekse bu yanlış vb. bana garip gelen düşünceleri var. Hatta şöyle bir düşüncesi de var ki eğer evlenirsek otele gitmezmiş, onun eşi bikiniyle yanında güneşlense o adam olmazmış.
3.olarak ailesinden beni saklıyor fellik fellik, bu kadar mı öcüyüm?
4.olarak etnik köken farkımız var benim için herkes dünyalı hiç önemli değil ancak onun ailesi ve benim ailem için problem yaratır mı bilmiyorum..
Ve en çok da kafama taktığım, bana bir sevgilim olur musun diye bile sormadı kızlar.., o beni ömürlük görüyormuş yapacagı tek teklif evlenme teklifi olurmuş. ancak ben güzel sözlerle 2 cümle bekledim yani, ve gelmedi.zamanla bitanemler aşkımlar çıktı, baktık ki sevgiliyiz
sizi gizlemesi, aşk sözcüklerine boğmaması veya sevgili olalım dememesi çok önemli problemler değil de bence kıyafet, arkadaş ve ortam kısıtlaması büyük sorun olabilir.
hiç denediniz mi onu yanına kolsuz kıyafetle giderek veya bu akşam Ali'lerde toplaşacaz hep birlikte diyerek? bence bu konuları deneyerek gerçek bakış açısını öğrenebilirsiniz ve ona göre karar verirsiniz.
En sevmediğim tip 2 numara... sahsen benim.için bir ayrılma sebebi.. eğer sen ben kendi benligimden vazgecebilir dediklerini yaparım dersen.. Problem yok ama vazgecemem dersen eninde sonunda ayrilirsiniz 6 sene bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum
Evet denedim, zaten ben onun için giydiğimi değiştirmiyorum. Gayet buluşmalarımıza askılı kıyafetlerimle gidiyorum. Yan yanayken bir şey söylemiyor ancak daha sonra telefonda konuştugumuzda vs. çıtlatıyor ben de öyle anlıyorum. Başka bir erkeğe kesinlikle tahammül edemiyor. Hatta şöyle bir olay yaşadım, ikimizin de en yakın arkadaşı aynı. ve erkek. Geçenlerde ben en yakın erkek arkadaşımızlaydım ancak o yoktu. eski bir arkadaşımıza rastladık. akşam bir kafede oturduk birkaç saat. ertesi gün için kahvaltı planları vs. yapmıştık. bunu gece ona anlattığımda siz samimi değildiniz bildiğim kadarıyla ben senın baska bir erkekle olmanı sindiremem vs. dedi ben de ARKADAŞ OLARAK, SANA SEVGİLİ OLAYIM DEMİYORUM dedim ancak kafa yapısı bu yönde.. anladınız beni.
Başım ağrıdı :))) Kendimden ödün verebileceğimi sanmıyorum. O da böyle kabullenemeyeceğe benziyor.. Sevmiştim oysa kii
Ben de böyle düşünüyordum,Uyuşmuyor gibisiniz ama zamanla aşılabilir şeyler bunlar.
Zaman ve emek harcayıp denemeden emin olmazsınız olup olmayacağına...
Başım ağrıdı :))) Kendimden ödün verebileceğimi sanmıyorum. O da böyle kabullenemeyeceğe benziyor.. Sevmiştim oysa kii
Hiç dediğiniz karakterde bir insan olmadım, her zaman için daha baskın yönetici özgürlüğüne düşkün mantıkçı bir insan oldum. kova burcuyum ve tüm özelliklerini taşırım. ancak bilmiyorum son 1 ayda iliklerime kadar aşık olduğumu hissettim, belki de geçicidir.. belki de fazla kapılmamalıyım...
bu durumu ne kadar sindirebilirsin ona bağlı o halde.Evet denedim, zaten ben onun için giydiğimi değiştirmiyorum. Gayet buluşmalarımıza askılı kıyafetlerimle gidiyorum. Yan yanayken bir şey söylemiyor ancak daha sonra telefonda konuştugumuzda vs. çıtlatıyor ben de öyle anlıyorum. Başka bir erkeğe kesinlikle tahammül edemiyor. Hatta şöyle bir olay yaşadım, ikimizin de en yakın arkadaşı aynı. ve erkek. Geçenlerde ben en yakın erkek arkadaşımızlaydım ancak o yoktu. eski bir arkadaşımıza rastladık. akşam bir kafede oturduk birkaç saat. ertesi gün için kahvaltı planları vs. yapmıştık. bunu gece ona anlattığımda siz samimi değildiniz bildiğim kadarıyla ben senın baska bir erkekle olmanı sindiremem vs. dedi ben de ARKADAŞ OLARAK, SANA SEVGİLİ OLAYIM DEMİYORUM dedim ancak kafa yapısı bu yönde.. anladınız beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?