sizce uyuşmuyor muyuz

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Merhaba arkadaşlar. Döndüm dolaştım aşık oldum :KK200:Uzun bir süre sonra ilk defa midemde kelebekler uçurtan, gözlerimin yaşlarla dolmasını sağlayan bir adam var hayatımda. Aslında daha önceden hatta 3-4 yıl onceden de tanışıyorduk ancak bir şekilde birbirimizi fark ettik ve 1 aydır iletişim halindeyiz. Ancak kızlar kafama takılan sorular var ve bunları sizinle paylaşmak istiyorum
Ben normalde çok romantik bir kadın değilimdir ancak sevgimden sanırım sürekli şiirlerle şarkılarla seven bir insana dönüştüm . ancak o daha az ilgili gibi. ben tüm ilgimi ve sevgimi elimde olmadan gösteriyorum ve bu yuzden de biraz çekiniyorum ileride sıkılır mı diye
2.problem benim kıyafetlerimi, arkadaş çevremi problem olarak görebilecek potansiyelde. sıfır kollu giymem onun için açık, normal bir arkadaşımın evinde toplandığımızda eğer erkekse bu yanlış vb. bana garip gelen düşünceleri var. Hatta şöyle bir düşüncesi de var ki eğer evlenirsek otele gitmezmiş, onun eşi bikiniyle yanında güneşlense o adam olmazmış.
3.olarak ailesinden beni saklıyor fellik fellik, bu kadar mı öcüyüm?
4.olarak etnik köken farkımız var benim için herkes dünyalı hiç önemli değil ancak onun ailesi ve benim ailem için problem yaratır mı bilmiyorum..
Ve en çok da kafama taktığım, bana bir sevgilim olur musun diye bile sormadı kızlar.., o beni ömürlük görüyormuş yapacagı tek teklif evlenme teklifi olurmuş. ancak ben güzel sözlerle 2 cümle bekledim yani, ve gelmedi.zamanla bitanemler aşkımlar çıktı, baktık ki sevgiliyiz:dua::dua:
Herkesten yorum bekliyorum
İYİ RAMAZANLAR OLSUN:KK200::KK200:

Merhaba arkadaşlar. Döndüm dolaştım aşık oldum :KK200:Uzun bir süre sonra ilk defa midemde kelebekler uçurtan, gözlerimin yaşlarla dolmasını sağlayan bir adam var hayatımda. Aslında daha önceden hatta 3-4 yıl onceden de tanışıyorduk ancak bir şekilde birbirimizi fark ettik ve 1 aydır iletişim halindeyiz. Ancak kızlar kafama takılan sorular var ve bunları sizinle paylaşmak istiyorum
Ben normalde çok romantik bir kadın değilimdir ancak sevgimden sanırım sürekli şiirlerle şarkılarla seven bir insana dönüştüm . ancak o daha az ilgili gibi. ben tüm ilgimi ve sevgimi elimde olmadan gösteriyorum ve bu yuzden de biraz çekiniyorum ileride sıkılır mı diye
2.problem benim kıyafetlerimi, arkadaş çevremi problem olarak görebilecek potansiyelde. sıfır kollu giymem onun için açık, normal bir arkadaşımın evinde toplandığımızda eğer erkekse bu yanlış vb. bana garip gelen düşünceleri var. Hatta şöyle bir düşüncesi de var ki eğer evlenirsek otele gitmezmiş, onun eşi bikiniyle yanında güneşlense o adam olmazmış.
4.olarak etnik köken farkımız var benim için herkes dünyalı hiç önemli değil ancak onun ailesi ve benim ailem için problem yaratır mı bilmiyorum..
Ve en çok da kafama taktığım, bana bir sevgilim olur musun diye bile sormadı kızlar.., o beni ömürlük görüyormuş yapacagı tek teklif evlenme teklifi olurmuş. ancak ben güzel sözlerle 2 cümle bekledim yani, ve gelmedi.zamanla bitanemler aşkımlar çıktı, baktık ki sevgiliyiz:dua::dua:
en çok kafana takacağın şey saydığın o 4 madde.. Sen kaptırma kendini pek fazla..

Bence uyuşmuyorsunuz.
İlişkide insanlar birbirlerini oldukları gibi kabullenmeliler (sevgilinizde bu yok gibi duruyor), aksi halde iş içinden çıkılmaz hal alır.

1 ayda problemleri çok net görmüşsün,bravo. İnsanlar aşktan kör olup bunları göremeyebiliyor ya da adam rol yapıp içindeki öküzü gizleyebiliyor.
Ve benim cevabım çok net; bence ilişkiye noktayı koymalısın.

1 aylık bir ilişki için bu sorunların ortaya çıkışı çok erken değil mi?

1 - ne kadar değer verirsen o kadar değersizleşirsiniz
2 - ayrıl
3 - normal
4 - daha yeni jenerasyonuyla sizin fikriniz uyuşmuyor büyükler illa ki ters olacak

sonuç = boşuna kaptırma kendini masallarda yaşamıyoruz

1. Bu kadar çok ilgili davranmanız yanlış. Erkekler maalesef bu tip durumlarda karşıdakini kolay lokma görebiliyor. Biraz daha ağırdan almayı deneyebilirsiniz. Çok hevesli görünmek istemezsiniz diye düşünüyorum.

2. Görüş ayrılığı ciddi bir problemdir. Belli ki erkek arkadaşınız (?) size göre mutaassıp kalıyor. Şimdiden bunları söylüyorsa yarın çok daha ciddi sıkıntılar yaşarsınız bu konuda. Sizi olduğunuz gibi kesinlikle kabul etmemiş. He yok ben de zaten hayat tarzımı değiştirmek istiyorum diyorsanız o zaman size çok yardımcı olacaktır. Yoksa ciddi problem yaşarsınız. Abim ve eşinde ciddi ciddi gördüm.

3. Ailesinden saklıyor olması iyiye işaret değil. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyecek tek kişi erkek arkadaşınız değil demek ki. Ailesinin de benzer görüşlerde olduğunu düşünürsek, bu ilişkinin devamında "kaç yıllık ilişkimiz var hala ciddi bir adım atmadı" ya da "bana çok baskı yapıyor" demeniz oldukça muhtemel.

4. Etnik köken bireysel olarak size sıkıntı olmasa da maalesef toplumsal durumumuz ortada. Belki ikiniz problem etmezsiniz ama aileler çok sıkıntı yaşar. Kaldı ki aranızdaki problemlerin en basiti bence etnik farklılık.

5 (bonus). Size romantik davranmıyor oluşu, beklentilerinizi karşılamıyor oluşu, siz havalarda uçarken ve şu an gözünüz toz pembeyken heyecanınızdan faydalanıp sizi bir kurallar zincirine mahkum etmeye çalışması bana çok da aşık olmayan bir adam imajı oluşturdu.

Yerinizde olsam, frene basarım. İyice emin olmadan bunun bir ilişkiye dönüşmesine izin vermem. Madem edeceği tek teklif evlenme teklifi, o zaman ortam evliliğe hazır olmadan onun olmadığınızı bilmeli. Ya da sizin dediğiniz gibi bu ilişkinin adını koyup en azından sevgili olduğunuzu kabul edip belli bir rotada ilerlemeli.

Kusura bakmayın ama karşınızdaki sanırım "ben bir ilişki istemiyorum sadece takılalım" erkeği...

1 - ne kadar değer verirsen o kadar değersizleşirsiniz
2 - ayrıl
3 - normal
4 - daha yeni jenerasyonuyla sizin fikriniz uyuşmuyor büyükler illa ki ters olacak

sonuç = boşuna kaptırma kendini masallarda yaşamıyoruz
Masallarda yaşamadığımızın farkındayım da, boşuna demenizin sebebi nedir?

Ne o yanlış nede sen. Sadece inanılmaz farklı iki kutupsunuz. Ve hep sen kendinden ödün vereceksin. Evlenip bir evi paylaşınca olayın hiç bir büyüsü de kalmayacak. Ve mutsuz olacaksın. Ezik hissedeceksin. Özgüven denen birşeyin kalmayacak. Bu yüzden bırak o kendine sende kendine göre kişiler ile birlikte olun

tek değil çok sebep var beraber olmanızı zora sokan,
başlamış değilseniz bir kere daha düşünün.

1. Bu kadarç ok ilgili davranmanız yanlış. Erkekler maalesef bu tip durumlarda karşıdakini kolay lokma görebiliyor. Biraz daha ağırdan almayı deneyebilirsiniz. Çok hevesli görünmek istemezsiniz diye düşünüyorum.

2. Görüş ayrılığı ciddi bir problemdir. Belli ki erkek arkadaşınız (?) size göre mutaassıp kalıyor. Şimdiden bunları söylüyorsa yarın çok daha ciddi sıkıntılar yaşarsınız bu konuda. Sizi olduğunuz gibi kesinlikle kabul etmemiş. He yok ben de zaten hayat tarzımı değiştirmek istiyorum diyorsanız o zaman size çok yardımcı olacaktır. Yoksa ciddi problem yaşarsınız. Ebim ve eşinde ciddi ciddi gördüm.

3. Ailesinden saklıyor olması iyiye işaret değil. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyecek tek kişi erkek arkadaşınız değil demek ki. Ailesinin de benzer görüşlerde olduğunu düşünürsek, bu ilişkinin devamında "kaç yıllık ilişkimiz var hala ciddi bir adım atmadı" ya da "bana çok baskı yapıyor" demeniz oldukça muhtemel.

4. Etnik köken bireysel olarak size sıkıntı olmasa da maalesef toplumsal durumumuz ortada. Belki ikiniz problem etmezsiniz ama aileler çok sıkıntı yaşar. Kaldı ki aranızdaki problemlerin en basiti bence etnik farklılık.

5 (bonus). Size romantik davranmıyor oluşu, beklentilerinizi karşılamıyor oluşu, siz havalarda uçarken ve şu an gözünüz toz pembeyken heyecanınızdan faydalanıp sizi bir kurallar zincirine mahkum etmeye çalışması bana çok da aşık olmayan bir adam imajı oluşturdu.

Yerinizde olsam, frene basarım. İyiyce emin olmadan bunun bir ilişkiye dönüşmesine izin vermem. Madem edeceği tek teklif evlenme teklifi, o zaman ortam evliliğe hazır olmadan onun olmadığınızı bilmeli. Ya da sizin dediğiniz gibi bu ilişkinin adını koyup en azından sevgili olduğunuzu kabul edip belli bir rotada ilerlemeli.

Kusura bakmayın ama karşınızdaki sanırım "ben bir ilişki istemiyorum sadece takılalım" erkeği...

Görüşlerinizi bu kadar güzel bir şekilde aktardığınız için teşekkür ederim üslubunuza hayran kaldım.

Çok sorunlu bir ilişki olur gibi duruyor ama yok ben ne derse kabul ederim herşeye katlanırım dersen bilemem ki ona bile en fazla 1 dayanır 2 dayanır 3.de patlarsınn

Sevmek her seyi halletmiyor.

Bu yazdiklariniz aşılacak şeyler fakat arkadaşınız da o potensiyel yok.

Sorun olur.
Ciddi hem de.

Daha fazla bağlanmadan diyorum..
blleg blleg

2. Problemden dolayi sakin sakin evlenme bu adamla
Bunları söylerken dini düşüncelerini ön plana çıkarıyor. Ancak ben onun düşüncesine saygı duyuyorum o da benim kıyafetime vs. saygı göstermeli.

Çok sorunlu bir ilişki olur gibi duruyor ama yok ben ne derse kabul ederim herşeye katlanırım dersen bilemem ki ona bile en fazla 1 dayanır 2 dayanır 3.de patlarsınn
Hiç dediğiniz karakterde bir insan olmadım, her zaman için daha baskın yönetici özgürlüğüne düşkün mantıkçı bir insan oldum. kova burcuyum ve tüm özelliklerini taşırım. ancak bilmiyorum son 1 ayda iliklerime kadar aşık olduğumu hissettim, belki de geçicidir.. belki de fazla kapılmamalıyım...

O adamlığı neye göre düşündüğünden belli ki bence çokta çaba göstermeden ayrılın derim bir erkek kıyafete karışıyorsa sıkıntı Cidde'n (tecrübeyle sabit),şöyle ki sen onun istekleri doğrultusunda ilerlersen sorun olmaz ama ilerki Zaman'larda sorun haline getireceksin hep kendinden bişeylerin gittiğini ,fedakarlık ettiğini kendin görüp artık isyan edeceksin yani bir kıyafetle fedakarlık olur demeyin sonuçta karşındaki insanın isteğine göre şekillendiriyorsun kendini giydiklerini giymemeye başlıyorsun sıkıntı .
Ailesinden saklamasına takılma söylemeyebilir daha 1 aylık o süreçteymişsiniz . Ama köken kültür durumu da zor gibi sana beyaz gelen ona Kara gelcek . Aileler görüşmeyebilir ama sen sürekli o ailenin içerisinde olacaksın kendin yapabilecek misin onu düşünmelisin şimdiden kısıtlamalara başlamış rahat bir insan için zor bir hayat açıkcası . Açıkcası elle tutulacak bir ilişki görmüyorum .Hakkında hayırlısı olsun .

Back
X