Sizce var mı?

zaman kötü herşey olabilir. eşini o kadnla yalnız bırakma hiç bu senin elinde. mesela bi bahaneyle ewe mi çağırıyor sende git değişklik olur diye. böyle bile düşndğnü bilmesin eşin o gözle bakmıyosa bile o gözle bakmaya başlar. sen dikkat et gtme gelme oraya.
çock eşinden olması imkansz gbi bşe . aralarnda bşe olsa bile o kadar aptal deillerdr heralde.

zaman kötü herşey olabilir. eşini o kadnla yalnız bırakma hiç bu senin elinde. mesela bi bahaneyle ewe mi çağırıyor sende git değişklik olur diye. böyle bile düşndğnü bilmesin eşin o gözle bakmıyosa bile o gözle bakmaya başlar. sen dikkat et gtme gelme oraya.
çock eşinden olması imkansz gbi bşe . aralarnda bşe olsa bile o kadar aptal deillerdr heralde.
Kadin beni eve almıyor sadece esimi çağırıyor esimde yengem seni istemiyo diyor

Bana taşındığı evi bile söylemiyorlar gizliyorlar ve surekli taşınırmis

Yengesi seni istemiyor, esin sana basitce 'yengem seni istemiyor' diyor, kendi her zarta zurta yengesine gidiyor.

Sence yokmu?

Konu bilmek değil canim bilimsel olarak somut yakalanamaz böyle durumlar o yüzden değerli kisilerin fikirleri her zaman önemlidir
Imam nikahli eski esi cocuk senden olabilir diypr
Sizde somut olarak yakalanamaz diyorsunuz .

Bir DNA testine bakar is .

Bence çocuğun bu aileden uzakta olsun yeter. Bırak böyle baba olmasın... Bazen yokluk daha iyidir .

Yengesi seni istemiyor, esin sana basitce 'yengem seni istemiyor' diyor, kendi her zarta zurta yengesine gidiyor.

Sence yokmu?
Bu yenge keşke dava acsa b
o zmn sende gitmiceksin de eşine cıngar çıkar :mad: nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsun. bida gidersen ben yokum de bu şüpheyle bi ömür yaşayamazsın .
Bana sen git diyo yengem diyo hep

Neden yengenin dava acmasini bekliyorsun ki? Bana iftira atiyorlar demesinimi bekliyosun. Diyelim ki gercekten iftira, oluruna birakir, sizle suanda oldugu gibi görüsmek istemez. Davayla neden ugrassin?

Yada diyelim, anlatilan hersey dogru, davayla neden kendini bitirsin?

Siz biraz armut piş derdindesiniz, süpheleriniz varsa kendiniz gidin acin davayi, böyle bi sahisla evli kalmaya niyetiniz yoktur zannimca. Acin bosanma davasini gerisi corap sökügp gibi gelir.

Ayrica imam nikahli yasayan es, 6 ayda durumu farkedecek kadar uyanik bi o kadarda imam nikahini kabul edecek kadar cahilmiymis..

Ya siz açın davayı
niye onları bekliyorsunuz ki
Davayi acsa mahkemeye şüphelerini söylese DNA testi ister mi?ister gibime geliyor.
Konu sahibi arkadaş toplum baskisindan çekiniyor.öyle birsey yoksa rezil olurum korkusu ama böylede bir ömür geçmez.
Ki bana kalırsa hic DNA ya gerek yok adam ispatlama cabasina düşmeden cekip gidebiliyor"defolup gitsin ondan ne koca olur ne baba gece gece asabim bozuldu.

Back
X