Sizce var mı?

Ailenin yengesi olmuş bu kadın. Bunlar nasıl insanlar kv, kp , yengenin kocası ne kadar kimliksiz, şuursuz insanlar ki kp zina yapan affedilir diyor hala. Bir de bunlar çarşaflı falan müslümanım elhamdülillah kafasında. Utanma ,ar yok! Amcaoğlu bile biliyorsa zaten bu olay dillerdedir . Bırak gitsin kocan ya hala bu adama koca diyip üzülmüyorsundır umarım . O aile de ensest ilişkisinde boğulsun . Çocuğunu bu hastalıklı insanlardan ve ortamdan uzak büyütürsün . Gitmesi çok hayırlı olmuş.

Ailenin yengesi olmuş bu kadın. Bunlar nasıl insanlar kv, kp , yengenin kocası ne kadar kimliksiz, şuursuz insanlar ki kp zina yapan affedilir diyor hala. Bir de bunlar çarşaflı falan müslümanım elhamdülillah kafasında. Utanma ,ar yok! Amcaoğlu bile biliyorsa zaten bu olay dillerdedir . Bırak gitsin kocan ya hala bu adama koca diyip üzülmüyorsundır umarım . O aile de ensest ilişkisinde boğulsun . Çocuğunu bu hastalıklı insanlardan ve ortamdan uzak büyütürsün . Gitmesi çok hayırlı olmuş.
Canim haklısın telefondan bile ispat ettir dedim yaklasmiyorlar abisi bile ispatla da göreyim dedi mahvederim seni dedi çocukları varmış

Davayi acsa mahkemeye şüphelerini söylese DNA testi ister mi?ister gibime geliyor.
Konu sahibi arkadaş toplum baskisindan çekiniyor.öyle birsey yoksa rezil olurum korkusu ama böylede bir ömür geçmez.
Ki bana kalırsa hic DNA ya gerek yok adam ispatlama cabasina düşmeden cekip gidebiliyor"defolup gitsin ondan ne koca olur ne baba gece gece asabim bozuldu.

o aile dna testi olmasın diye çocuğu bile saklar kaçırır
benim bahsettigim boşanma davası
bunları anlatmadan da bosanabilir
ha ama gücüm var uğraşırim diyorsa da bu dna testi olaylarına da girebilir
o zaman önemli olan çocuğun doğum tarihinin esle yengenin aynı evde yaşadığı döneme denk gelip gelmedığı belirtilir vs.

Canim haklısın telefondan bile ispat ettir dedim yaklasmiyorlar abisi bile ispatla da göreyim dedi mahvederim seni dedi çocukları varmış
Mide bulandırıcı durumlar. Hiç kurcalama ve boşan . Çocugunu da bu pisliklerden uzak tut. Bunlar ne tür bir aile, nasıl sapkın insanlar. Bunlar neyin kafasını yaşıyor yaaa, ne içirmişler bunlara...bile bile bu rezilliğe göz yumuyorlar. Kaç canım kaç bunlardan...

Mide bulandırıcı durumlar. Hiç kurcalama ve boşan . Çocugunu da bu pisliklerden uzak tut. Bunlar ne tür bir aile, nasıl sapkın insanlar. Bunlar neyin kafasını yaşıyor yaaa, ne içirmişler bunlara...bile bile bu rezilliğe göz yumuyorlar. Kaç canım kaç bunlardan...
Sağol canim fikirkerin ve fikirkeriniz için inanin çok farklı psikoloji

Sen ne ayaksin ya
eger fakeysen bilki fantezin korkunc cirkin
off midem bulandi:kusmuk:

Anca anladım mesajı. Allah yardımcın olsun cok zor bir durum

Mide bulandırıcı durumlar. Hiç kurcalama ve boşan . Çocugunu da bu pisliklerden uzak tut. Bunlar ne tür bir aile, nasıl sapkın insanlar. Bunlar neyin kafasını hayaşıyor yaaa, ne içirmişler bunlara...bile bile bu rezilliğe göz yumuyorlar. Kaç canım kaç bunlardan...
Haklısın canim zaten çok degisikler öldürseler bile korkmam ama oğlum çocuğk esirgemeye onun icin burdayim yoksa ölümü bile alırım

Canim tövbe edip ailesini silsin isterdim ailesi derken yengesi anne babasi gelsin görsün ama imkansız

Şahsen bin kere tövbe edip gelse, bir daha yapmasa bile böyle bir şey asla affedilmez.
Yengesiyle şevisen adamdan bundan sonra hiçbir hayır gelmez. (Tabii gerçekse )

Mesajı ikinci kez okudum hala anlamadım kim ne demis
Anlasilmayan konulari anlatmayi seviyorum:)

Simdi söyle olmus, konu sahibi evli. Kocasinin amcaoglu buna, senin kocanin eski imam nikahli karisi onu 6 ay sonra birakti, iddiasi ise eltisiyle iliskisi olmasi ve hatta eltinin son cocugunun, konu sahibinin kocasindan olmasiymis.
Konu sahibi bize soruyor, bizce dogru mudur diye. Kendide esinin sürekli habire eltisine gitmesine, eltisinin vara yoga bunun kocasini cagirmasindan isgillenmis. Ayrica eltisi konu sahibini görmek dahi istemiyomus, kocasini istiyomus ama.

Anlasilmayan konulari anlatmayi seviyorum:)

Simdi söyle olmus, konu sahibi evli. Kocasinin amcaoglu buna, senin kocanin eski imam nikahli karisi onu 6 ay sonra birakti, iddiasi ise eltisiyle iliskisi olmasi ve hatta eltinin son cocugunun, konu sahibinin kocasindan olmasiymis.
Konu sahibi bize soruyor, bizce dogru mudur diye. Kendide esinin sürekli habire eltisine gitmesine, eltisinin vara yoga bunun kocasini cagirmasindan isgillenmis. Ayrica eltisi konu sahibi görmek dahi istemiyomus, kocasini istiyomus ama.
Sagol canım

Acaba üçüncü cocuktan sac falan alıp bi dna testi mi yapsa konu sahibi. Böylece kocasından mı öğrenmis olur.

Back
X