- 6 Ağustos 2016
- 217
- 38
- 13
- 38
- Konu Sahibi Tugbaaktas
Abisi şoför o işe gidince benim eşim eve geçiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok farkli kişiler..çarşafli yengemiz diyorlar
Düşünün:eşim eltim beş yıl ayni evde.kaynim o sırada fransada sizinde aklınıza şu soru gelmez mi? Çarşaflı bir elti neden kayinvalidenin evinde kalmıyor nikah düşüyor ve benim eşim babasiyla niye beş yıl küsüyor kaynim fransadan dönünce bile yine o evde kalıyo eşim yani yengesinde abisi ise gidince o geliyor eve uyumaya
yenge zaten kv ile birlikte degil miydi kocasi fransada iken? yenge kendi evinde senin kocan da abisi fransadayken yengeyle ayni evde yasamis yani?Düşünün:eşim eltim beş yıl ayni evde.kaynim o sırada fransada sizinde aklınıza şu soru gelmez mi? Çarşaflı bir elti neden kayinvalidenin evinde kalmıyor nikah düşüyor ve benim eşim babasiyla niye beş yıl küsüyor kaynim fransadan dönünce bile yine o evde kalıyo eşim yani yengesinde abisi ise gidince o geliyor eve uyumaya
Ve eltime araba sürmesini öğretiyor. Bunuda birakin abisi eşimi sevmiyor birbirinden nefret ediyorlar konuşmuyorlar
Ayriyiz canim esyasini aldi gitti nasıl ağladım boş olan duvarlardasiz şu an ayrı misiniz
birlikte misiniz
eğer ayriysaniz bunları düşünmek yerine çocuğuma daha iyi bir gelecek için ne yapabilirim diye düşünün
bırakın bu değişik aileyi
yenge zaten kv ile birlikte degil miydi kocasi fransada iken? yenge kendi evinde senin kocan da abisi fransadayken yengeyle ayni evde yasamis yani?
Ayriyiz canim esyasini aldi gitti nasıl ağladım boş olan duvarlarda
Benden gizli evime geliyorlarmis ben isteyken kayinvalidem eltime diyomus .gelin bu aksam annesinde kalalim eşimde bana gelme hava soguk annende kal diye msj çekiyor. ...bunlar hamileyken oluyo ve kavga ediyorum gebeyken karnima tekmeler yedim
Yakalayamadim canim ya hissettim ama yediremedim çocuk düzeltir gitmez dedim yenge dedi çocuğum demedinoktalamalari okurken kendim koymaya calistim. umarim dogru olmustur. evlenmeden once falsosunu yakalamadin mi hic?
uuu beybiii..Abisi şoför o işe gidince benim eşim eve geçiyor
cok tesekkurler canim kaile alıp yazdiniz icin psikolojim mi bozuldu bilemiyorum fakat hep ben Özür diledim entrika yapan onlardi etki olmadan tepki doğmazdi yediğim şiddeti allah biliroo yani bu anlattıklarına bakılırsa açıkca tam manyak bir aileye denk gelmişsin..
O yüzden bu yazdıklarından sonra hiç bir yazdığına şaşırmamalı..
Hem senin evine habersiz gelip hemde eşin sen işteyken sana yalan söyleyerek hemde annende kal diyor
ve üstüne üstlük sen bunları öğrenince tabi ki haklı olarak kızınca da karnına tekmeler yiyorsun..
Bunlardan her şeyi beklemen lazım aslında baksana ne biçimlermiş..
Şimdi var mı yok mu diye bile kafanı çok kurcalamaması gerek.. Sana kimsenin bişey demesine bile gerek yokmuş ki.. Baksana böyle anormal bir olayı yaşamışsın.
Bir insan evine annesi ve yengesi gelirse neden eşinin evine gelmesini istemesin.
Sen yokken eltinle kalmak için plan yapmışlar gibi.. Ayrıca çocuğunuz babasız kalmasın vs diye düşünmeyin
henüz annesinin karnındayken çocuğunu tekmeleyen babadan hayır gelir mi?
Boyle bi olay komsumdan duydum eski esi eltisiyle birlikte oluyomus ve evlendikten sonra da devam etmisler catida bile yakalamis esiyle eltisini olabilir yani cnm bence arastir eltinde suphe uyandirici
ben de oyle anladim ama celiskiler cok senaryoda. ama olmaz degil neler neler yasaniyo hayatta.. umarim olmamistir gerci.yenge ve konu sahibinin eşi 5 yil başbaşa abi yokken abinin evinde yaşamış
abi geldiğinde de eve bir o geliyormuş o gidince kardeşi geliyormuş o eve
ben böyle anladım