Sizce var mı?

Butun yorumlari tek tek okudum ama yok ben anlayamiyorum bir türlü. Kim kimin evinde kalmis? Yurtdisinda olan abi mi sadece?
Bu abiyle yengenin cocugu var mi yoksa o cocuk konu sahibinin eşinden mi?
Kayinvide neler yapiyor?
Konu sahibi su an nerede?
Bir mesajda anlar gibi oluyorum ama oburunde isler yine karisiyor.

Benim kafam karıştı anlamadım ya . Biri bana anlatsın.....:KK64:

Kızlar şöyle olmuş konu sahibinin eşi abisi fransadayken 5 yıl boyunca yengesi ile yalnız başına kalmış bir evde. Yenge olacak kadın kayınvalidesi ile kalacağına kaynı ile kalmış o kadar zaman. Bu yengenin en küçük çocuğu da konu sahibinin eşinden diyorlarmış bu sebepten. Abi kv kp herkes bu ilişkiyi biliyor ve hiç tepki vermiyormuş sanırım konu sahibinin eşine küsmekten başka. Bir de kv sürekli yenge ile konu sahibinin eşini bir araya getirmeye çalışıyormuş anladığım kadarıyla. Şuan da eşi evi terk etmiş ve annesi ile yengesinin yanına gitmiş yine. Abisi nerde ama onu bilmiyorum.

Böyle bir babaya sahip olmaktansa öldü bilsin daha iyi.Çocuğunuzu bu çirkinliğin içerisinde büyütmeyin lütfen. Üstüne bir de şiddet görmüşsünüz bir daha asla onu evinize kabul etmeyin ve boşanın biran önce. Eğer böyle birşey doğru değil ise bile kimseye iftira atmak istemem gözümle görmeden , şiddet başlı başına ayrılık sebebi net.
LeV
Böyle bir babaya sahip olmaktansa öldü bilsin daha iyi.Çocuğunuzu bu çirkinliğin içerisinde büyütmeyin lütfen. Üstüne bir de şiddet görmüşsünüz bir daha asla onu evinize kabul etmeyin ve boşanın biran önce. Eğer böyle birşey doğru değil ise bile kimseye iftira atmak istemem gözümle görmeden , şiddet başlı başına ayrılık sebebi net.
evim yok ki canim doğalgazı falan kapatip son kirayi verip eşyayı alip gitti

nasil kayniyla tek ayni evde kalabiliyo ya. carsafli biri bunun uygun olmayacagini bilir. 5 yil yalnizlarsa olabilir olmaz diye bisi yok. ayrilin bence bu adamdan hayir gelmez. iliskisi yoksa bile baskasina kiymet verip ailesini geri plana atan adamdan asla hayir gelmez. uvey baba ondan daha iyidir. calisin çocuğunuza aileniz baksin. sonra krese falan verirsiniz. mahkemeye de sun bunu hatta dna testi talep etm mahkeme yoluyla ortaya ciksin hersey kaynin da yakasini kurtarsin o kadından.

LeV
evim yok ki canim doğalgazı falan kapatip son kirayi verip eşyayı alip gitti
Çocuklarınıza bakacak hiç kimseniz yok mu çalışsanız ? Zaten kirayı verip gittiyse bi daha da vermez başka o yoluna gitmiş sizi bırakıp daha da sizi düşüneceğini zannetmiyorum.

Ya zaten konu sahibi kanıtlamak istemiyor
o da biliyor gerçeği de
eşim bıraksın eve dönsün onların çocuğu çocuk da benim ki niye yetim kalsın diyor
buraya da öyle yazmış işte

geriden geliyorum şimdi okudum o yazdıklarınıda..
konu sahibesi sen öyle diyorsunda eşin öyle demiyor ..
abisinin karısıyla birlikte olan karakterdeki bir adamı neden geri istiyorsun ki ?
hazır gitmiş hayatım kurtuldu diye bakacağınıza..

nasil kayniyla tek ayni evde kalabiliyo ya. carsafli biri bunun uygun olmayacagini bilir. 5 yil yalnizlarsa olabilir olmaz diye bisi yok. ayrilin bence bu adamdan hayir gelmez. iliskisi yoksa bile baskasina kiymet verip ailesini geri plana atan adamdan asla hayir gelmez. uvey baba ondan daha iyidir. calisin çocuğunuza aileniz baksin. sonra krese falan verirsiniz. mahkemeye de sun bunu hatta dna testi talep etm mahkeme yoluyla ortaya ciksin hersey kaynin da yakasini kurtarsin o kadından.
Allah razi olsun sizlerden inanin caresizim hep suçladim kendimi ama ben birşey yapmadım

Kızlar şöyle olmuş konu sahibinin eşi abisi fransadayken 5 yıl boyunca yengesi ile yalnız başına kalmış bir evde. Yenge olacak kadın kayınvalidesi ile kalacağına kaynı ile kalmış o kadar zaman. Bu yengenin en küçük çocuğu da konu sahibinin eşinden diyorlarmış bu sebepten. Abi kv kp herkes bu ilişkiyi biliyor ve hiç tepki vermiyormuş sanırım konu sahibinin eşine küsmekten başka. Bir de kv sürekli yenge ile konu sahibinin eşini bir araya getirmeye çalışıyormuş anladığım kadarıyla. Şuan da eşi evi terk etmiş ve annesi ile yengesinin yanına gitmiş yine. Abisi nerde ama onu bilmiyorum.
Abiside ayni semtte

Tugbaaktas Tugbaaktas buraya kafan karışık moralin bozuk yazdın eyvallahta ; biz her şeyi çorba ettik.

Şimdi bu çarşaflı elti mi , eşinin dini nikahlı eski eşi mi ?

Tüm aile biliyorsa neden herkes yokmuş gibi davranıyor ? Abideki genişlik neden ?

Eşin yok mu diyor , iftira mı diyor ?

Yengesi onun için neden çok kıymetliymiş?

Adam karnını tekmelemiş hamileyken , sen çocuğum babasız kalmasın diyorsun ?

Abi , kocan ve yenge vardiyalı yaşamışlar bi Allahın kulu ne oluyor lan dememiş mi ?

Çocuk kaç yaşında ? Kocan ve yengenin beraber ve yalnız yaşadığı döneme mi geliyor yaşı ?

Allahını seversen , baştan bi tane tane yaz .

o_O:oha::oha::KK57:
Yok artik...gercekten yengenin evinde birlikte mi yasamis o ikisi?
Ve bunu herkes normal karsilamis oyle mi?
Allah sasirtmasin kimseyi, bu nasil bir sapikliktir boyle aklim almadi!

Allah razi olsun sizlerden inanin caresizim hep suçladim kendimi ama ben birşey yapmadım
Saçmalamayın sizin ne suçunuz var. Bildiğiniz göz göre göre sizi bu pisliğin içerisine sokmuşlar. Bunların hepsi yalan olsa bile size bir gram değer vermemiş size şiddet uygulamış ve şuan da sizi önemsemeden evi terk etmiş gitmiş bir pislik var karşınız da. Bu durumda suçlanacak insanlar ortada.

Ben gerçekten hiç bir şey anlayamadım.
Elti konu sahibinin eşiyle mi yatıyormuş?

Çocuklarınıza bakacak hiç kimseniz yok mu çalışsanız ? Zaten kirayı verip gittiyse bi daha da vermez başka o yoluna gitmiş sizi bırakıp daha da sizi düşüneceğini zannetmiyorum.

Bana da temelli gitmiş gibi geldi. Zaten öyle olmasa en azından yok öyle bişey, dedikodu inanma sen filan
diye ikna etmeye çalışırdı.. adam hiçbir açıklama yapma gereği duymadan çıkmış gitmiş işte..
Ki zaten o elti yüzünden hamile karısına şiddet bile göstermiş adam.. ve şimdi de oraya gittiğine
göre durum açık.. daha önce de bu durum yüzünden adam imam nikahlı karısını terketmiş anladığım kadarıyla..

Benimde aklım almadı. Üstelik muhafazakar insanlar söylediğine göre konu sahibinin. Yenge hala daha kaynını çağırıp duruyormuş yok tadilatımı yap evimin yok beni denize götür en son da konu sahibinin kocası koşmuş yengesine !!

canım olay bu. altta ekledim yanlış oldu bu alıntı.

Benden gizli evime geliyorlarmis ben isteyken kayinvalidem eltime diyomus .gelin bu aksam annesinde kalalim eşimde bana gelme hava soguk annende kal diye msj çekiyor. ...bunlar hamileyken oluyo ve kavga ediyorum gebeyken karnima tekmeler yedim
Cocuk kimdense kimden karnına tekmeler yediğinde terk edecektin o adamı canı cehenneme

Tugbaaktas Tugbaaktas buraya kafan karışık moralin bozuk yazdın eyvallahta ; biz her şeyi çorba ettik.

Şimdi bu çarşaflı elti mi , eşinin dini nikahlı eski eşi mi ?

Tüm aile biliyorsa neden herkes yokmuş gibi davranıyor ? Abideki genişlik neden ?

Eşin yok mu diyor , iftira mı diyor ?

Yengesi onun için neden çok kıymetliymiş?

Adam karnını tekmelemiş hamileyken , sen çocuğum babasız kalmasın diyorsun ?

Abi , kocan ve yenge vardiyalı yaşamışlar bi Allahın kulu ne oluyor lan dememiş mi ?

Çocuk kaç yaşında ? Kocan ve yengenin beraber ve yalnız yaşadığı döneme mi geliyor yaşı ?

Allahını seversen , baştan bi tane tane yaz .
Çarşaflı eltim daha önceden eşimin imam nikahli eşinin ayrilmasina sebep olmuş sürekli yemeğe çağırma.en son doğan çocuğu şuan 1e gidiyor

Anladım, geçmiş olsun.
Boşanmayacaksınız herhalde konu sahibi?

Back
X