- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi Tugbaaktas
olabiliiiir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu olaylar duyuldu sizce var mı
Onları okurken sen koyacaksın.Türkçe'de nokta, virgül gibi noktalama işaretleri var.
Sizde var mı?
Allah'a ayan bize karanlık diyebiliriz meselaYazı gelirse var, tura gelirse yok.
Biz nereden bilebiliriz? Siz de bilemezsiniz.
Dna testi paklar yani ne denebilir daha?
Güzel tespit.Amcasının oğlu bu kadar" iyi niyetliymiş "madem niye siz evlenmeden uyarmamış sizi ??
İç sesinizle konuştuğunuz gibi yazmasanız şuraya keşkeElestirmekte çok haklısıniz eski imam nikahli eşi zaten yengesine sürekli gidiyor diye sorun yaşamış sanırım aile huzurunu bozan yengesi çünkü bosaninca gulmus ayni şey bendede oldu yengesi sürekli aramalar beni denize götür v.s eşimin aileside Çarşaflı diye o eltimi korudu sen boşan dedi esimde evi terk etti
İç sesinizle konuştuğunuz gibi yazmasanız şuraya keşke
Kim kime boşan dedi ?
Eşiniz evi ne zaman terketti ?
Hadi herkes herşeye göz yumuyor diyelim. Ancak kaynınız bu olayların neresinde? Ve nasıl yorumluyor?Bende evlenince ayrıntılı öğrendim bir yaşındaki oğlum için kabul bile ettim iftiraysa diye düşündüm fakat eşim sürekli kayinvalideme ve yengesine gidiyordu bunu benden gizli yapıyordu. İşte kolay birşey değil oğlum ve ben mağdurduk mecbur kaldım
Bu durumdan kv nizin haberi var yani ?Bende evlenince ayrıntılı öğrendim bir yaşındaki oğlum için kabul bile ettim iftiraysa diye düşündüm fakat eşim sürekli kayinvalideme ve yengesine gidiyordu bunu benden gizli yapıyordu. İşte kolay birşey değil oğlum ve ben mağdurduk mecbur kaldım
Bende evlenince ayrıntılı öğrendim bir yaşındaki oğlum için kabul bile ettim iftiraysa diye düşündüm fakat eşim sürekli kayinvalideme ve yengesine gidiyordu bunu benden gizli yapıyordu. İşte kolay birşey değil oğlum ve ben mağdurduk mecbur kaldım
Herkes biliyoBu durumdan kv nizin haberi var yani ?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ?
Kendi aileniz durumunuzdan haberdar mı ?