Sizce var mı?

Ben zaten kafayı yedim kardeşim keşke diyosun ama neden orayi seçti beni oğlunu yetim bıraktı

yahu siz abisinin karısıyla yatabilen bir adamdan fazla beklenti içindesiniz farkında değilmisiniz ?
anneniz babanız yok mu bir akıl vereniniz yok mu Allah aşkına..

Peki eianizle bu durumu kinusyunuzmu?
Yenge karakter olarak kayinbiraderiyle boyle visey yaparmi sizce?
Esiniz bu karakterdemi insanlarin belli bir yapsi vardir az cok yapar yapmaz diye tahmin yurutulebilir ve kisileri siz taniyorsunuz sizce yaparlarmi karakterleri musaitmi boyle bir rezillige
canım sanırım toplum neder kaygısı bir kişi kurban olsun yani ben

canım sanırım toplum neder kaygısı bir kişi kurban olsun yani ben
Ya toplumu bosver esin sence yaparmi esini en iyi sen taniyorsun.
Bana mesela babam icin ayni seyi deseker asla yapmaz derim karakteri belli cunku.
Sanirim esin yapacak karakterde ve aoylenenlere inaniyorsun su saaten sonra mesleginde varmis bu herif hamileykende tekmelemis bunla devam edilmez diye dusunuyorum

Peki eianizle bu durumu kinusyunuzmu?
Yenge karakter olarak kayinbiraderiyle boyle visey yaparmi sizce?
Esiniz bu karakterdemi insanlarin belli bir yapsi vardir az cok yapar yapmaz diye tahmin yurutulebilir ve kisileri siz taniyorsunuz sizce yaparlarmi karakterleri musaitmi boyle bir rezillige
Cok yemin ederler canım konuşma hakkim yok

Cok yemin ederler canım konuşma hakkim yok
Ya biseyler eksik mantiga oturmuyor.
Sen egitimcisin,ogretmensin bu adama ne mecburiyetin var egitimli insansin ve konusmaya hakkim yok diyorsun...
Kolemisin esirmisin nasil gozunu boyke korkutmuslar o amca oglunu bul adam gibi anlatsin ne biliyorsa.

Back
X