Sizce varmı bir bakın lütfen

Canım benim çizgi diğeri ile eşit değil sanki ince ve beyaz... Normalde silik bile olsa hafif pembe olur ve diğer çizgi ile kalınlıgını esit olur.. Testi tekrarla bence... Ve inşaallah vardır diyelim

Canım benim çizgi diğeri ile eşit değil sanki ince ve beyaz... Normalde silik bile olsa hafif pembe olur ve diğer çizgi ile kalınlıgını esit olur.. Testi tekrarla bence... Ve inşaallah vardır diyelim
Degilmi ya allahtan ümit kesilmez inşallah nolur dua edin rabim isteyen herkeze versin tabi banada

Yok gitmedim yarın tekrarlicam testi iki gündür böyle çıkıyor acaba markadan mı üf çok kafamı kurcalıyor kan testi de veremiyorum korkudan ya yine hayal kırıklıgıysa
Anladım canım bende yeni test yaptım aynı böyle çıktı daha adette olmadım emin olamadım

Sende var canım @Efselisafili etiketleyemedim bir türlü

Efselisafili etiketleyemedim bir türlü
Hadi ya 2 buçuk yaşında oğlum var daha erkendi aslında ama hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim kızımda da ben bu sekilde sonuc gördüm ilk ve adete 5gün vardı o testime çok benzettim istemeden mi oldu? Hayırlısı olsun. Kardesi olur ne güzel iste

Ben hiçbirinde göremedim. Gözüm görmemeye alışmış sanırım.

Efselisafili etiketleyemedim bir türlü
Benim kızımda da ben bu sekilde sonuc gördüm ilk ve adete 5gün vardı o testime çok benzettim istemeden mi oldu? Hayırlısı olsun. Kardesi olur ne güzel iste
Aslında istemeden değil Ama bu kadar çabuk olacağını düşünemedim. Bir kaç ay sonra tutar diye bekliyordum

Merhaba hanımlar bende yeni üye oldum.Takip ediyordum devamlı.Rabbim anne olmak isteyen olamayan herkeze nasip etsin inşAllah.Benimde 10 sene olmadı çok zor dönemler geçirdim ilaç tedavi sonra göbekten ameliyatla ilk kızıma hamile kadım.Kızım yedi yaşındayken kendiliğimden ikinci kızım geldi çok şükür vee en son 10 yaşındaki küçük kızım.Hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin Rabbim hayırlısıyla veriyor mucizesini.şimdi 46 yaşındayım bir daha bebişim olsun istiyorum iki aydır adet olmadım ilk oluyo böyle test yaptım silik çıktı acaba olabilirmi?

Eklentiler

• 20191230_225016.webp
    16 KB · Görüntüleme: 39
Canım ben göremedim hakkında hayırlısı işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…