Teşekkür ederim cevabın içinDegilsin bence canim
Teşekkür ederim cevabın için canım
Teşekkür ederim işallah canım aminKuzum hayırlı olsun Allah korktuğun yere uğratmasın erken gebelik almana gerek yok çizgi var zaten normal gebelik alsan da çıkar
Degilmi ya allahtan ümit kesilmez inşallah nolur dua edin rabim isteyen herkeze versin tabi banadaCanım benim çizgi diğeri ile eşit değil sanki ince ve beyaz... Normalde silik bile olsa hafif pembe olur ve diğer çizgi ile kalınlıgını esit olur.. Testi tekrarla bence... Ve inşaallah vardır diyelim
Yok gitmedim yarın tekrarlicam testi iki gündür böyle çıkıyor acaba markadan mı üf çok kafamı kurcalıyor kan testi de veremiyorum korkudan ya yine hayal kırıklıgıysaHastahaneye gittin mi canım haber var mı? Hamile misin?
Anladım canım bende yeni test yaptım aynı böyle çıktı daha adette olmadım emin olamadımYok gitmedim yarın tekrarlicam testi iki gündür böyle çıkıyor acaba markadan mı üf çok kafamı kurcalıyor kan testi de veremiyorum korkudan ya yine hayal kırıklıgıysa
Anladım canım bende yeni test yaptım aynı böyle çıktı daha adette olmadım emin olamadım
Hadi ya
Benim kızımda da ben bu sekilde sonuc gördüm ilk ve adete 5gün vardı o testime çok benzettimHadi ya2 buçuk yaşında oğlum var daha erkendi aslında ama hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aslında istemeden değil Ama bu kadar çabuk olacağını düşünemedim. Bir kaç ay sonra tutar diye bekliyordumEfselisafili etiketleyemedim bir türlü
Benim kızımda da ben bu sekilde sonuc gördüm ilk ve adete 5gün vardı o testime çok benzettimistemeden mi oldu? Hayırlısı olsun. Kardesi olur ne güzel iste
Allah bağışlasınAslında istemeden değil Ama bu kadar çabuk olacağını düşünemedim. Bir kaç ay sonra tutar diye bekliyordum
Canım ben göremedim hakkında hayırlısı işallahMerhaba hanımlar bende yeni üye oldum.Takip ediyordum devamlı.Rabbim anne olmak isteyen olamayan herkeze nasip etsin inşAllah.Benimde 10 sene olmadı çok zor dönemler geçirdim ilaç tedavi sonra göbekten ameliyatla ilk kızıma hamile kadım.Kızım yedi yaşındayken kendiliğimden ikinci kızım geldi çok şükür vee en son 10 yaşındaki küçük kızım.Hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin Rabbim hayırlısıyla veriyor mucizesini.şimdi 46 yaşındayım bir daha bebişim olsun istiyorum iki aydır adet olmadım ilk oluyo böyle test yaptım silik çıktı acaba olabilirmi?
Amin inşAllahCanım ben göremedim hakkında hayırlısı işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?