- 20 Ağustos 2019
- 30
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi Burrcusahin
-
Regle kaç gün varKızlar ben hayalet cizgi mi görüyorum yine yoksa silikte olsa var mı ? Daha reglime var dayanamadim
Daha 5 gun var canimRegle kaç gün var
Erken gebelik testi yap canım çok aklına takildi iseDaha 5 gun var canim
bu testte çıkmaz bence erken gebelik testi yapınız .Daha 5 gun var canim
Erken gebelik testi yap canım çok aklına takildi ise
Yapıcam sanirim canim
Testi çıkarıp baktigimdada ayni cizgi var canim pek sanmiyorum ama hayırlısı olsunSanki 2inci çizginin kendi yeri yani negatif gibi. Ama erken gebeliği yarından sonra öneririm.
yok gibi kuzum ben göremiyorum yada. Bi erken gebelik testi alıp yapsana ?Buda siyah beyazı daha net gibi
Çalıstığım için vakit bulamadım ama bugün aksam alıp yapıcam kuzum hayirlisi olsunyok gibi kuzum ben göremiyorum yada. Bi erken gebelik testi alıp yapsana ?
yaptın mı tatlımÇalıstığım için vakit bulamadım ama bugün aksam alıp yapıcam kuzum hayirlisi olsun
Yaptım kuzum erken gebelik testi silik ama belirgin çizgim cikti eşimin haberi yok kan vermem gerek sanirimyaptın mı tatlım
yaptın mı tatlım
Atsana bizedeYaptım kuzum erken gebelik testi silik ama belirgin çizgim cikti eşimin haberi yok kan vermem gerek sanirim
Kameradan olabilir canim pek net cekemedim ama elimdeyken gayet netEe ben burdanda goremiom cizgi ? Allah allah kameradanmi acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?