Sizce varmı ?

elif_197

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
633
225
18
Yarım saat sonra fark ettim fotoğraf da gözükmüyo sanki ama görüyorum
Hayal mi görüyorum yoksayardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_0612.webp
    88,4 KB · Görüntüleme: 115
Bu yumurtlama zamanı yapılan testlerden degılmı . Benım ıkı hamılelıgımdede testı koyup gıttıkten saatler sonra cıkmıstı ama bunda bırsey goremedım

Bu yumurtlama zamanı yapılan testlerden degılmı . Benım ıkı hamılelıgımdede testı koyup gıttıkten saatler sonra cıkmıstı ama bunda bırsey goremedım
Hayır kaset test
Sadece emin olmak için açtım

Fotoğrafta gözükmüyo evet ben görüyorum ama çekince gözükmüyo

Evet haklısınız biliyorum ama ilk defa denk geldim çok test yaptım ama böyle görmemiştim
Banada da geçen ay aynısı olmuştu hemde 2-3 kere bekledikçe çizgi çıktı ama sonra regl oldum boşuna ümitlenmiştim bu ay ise ilk 10 dakika çizgiyi gördüm hamileyim çok şükür , umarım pozitiftir ama yine de biraz daha bekleyin adetinize ne kadar var?

Dün olmam gerekiyodu olmadım deniyim dedim ama ilk idrarla değil bide kaset test

Yani boyle konularda hemen konu sahıbıne iyi yorumlarda bulunurum ama kırmak ıstemem gercekten goremedım
Sabah bırdaha yapın sız

Bebek ben de gördüm ama bence bu umut çizgisi ben artık bunlara öyle diyorum bir kaç gün sonra tekrar dene eğer varsa koyulaşır negatifse demek ki biz anlamak istediğimiz gibi görüyoruz

Yani boyle konularda hemen konu sahıbıne iyi yorumlarda bulunurum ama kırmak ıstemem gercekten goremedım
Sabah bırdaha yapın sız
Yeni fotoğraf ekledim onda sanki gözüküyo bakabilirmisiniz

Ben geçen bir test yaptım belirgin bir silik çizgi çıktı yineledim bugün negatif ama regl de olmadım bekliyorum bende

Bebek ben de gördüm ama bence bu umut çizgisi ben artık bunlara öyle diyorum bir kaç gün sonra tekrar dene eğer varsa koyulaşır negatifse demek ki biz anlamak istediğimiz gibi görüyoruz
Evet doğru söylüyosunuz ya değilsem bile bu gözükme bile heycanşandırdı beni gerçekten umut çizgisi

Böyle bakınca bende görüyorum çizgiyi benimde ilk testim böyle idi üstelik adetime 6 gün varken
Bende erkenden yapmıştım ama çıkmamıştı çünkü ovulasyomda piki geç gördüm adetim gecikince merakla tekarar yaptım
Hayırlı olsun

Ya bir de bence iki çizgiyi net şekilde görmeyene kadar hamileyiz dememek lazım
Asla demiyorum tabi sadece size sormak istedim yarın ilk idrarla deniycem adet olmazsam yada 1 gün daha beklerim gecikirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…