Sizce varmı ?

Kırmızılı olanda çizgi var ama gebelik testi mi bu kız şu testleri açmayın anlayamıyorum böyleyken yavv
Ovulasyonla beraber gelen kaset test
Ay açanlara bende niye açıyolar diyodum ama emin olmak için açtım

Bende erkenden yapmıştım ama çıkmamıştı çünkü ovulasyomda piki geç gördüm adetim gecikince merakla tekarar yaptım
Hayırlı olsun
İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüz benim yumurtlama erken olmuştu o yüzden erken çıktı sanırım, gecikmeden bir hafta 10 gün sonra görenlerde var

Biliyorum canım senin özelinde demedim ɓizler de öyleyiz inan ki ufacık belirtiye umutlanıyoruz
Evet o kadar çok görmek istiyorum ki
Daga önce yaptığım testleride açtım acaba kurumamı diye göremedim sizlere sordum inşallah yarın çıkar
Sanada banada

İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsünüz benim yumurtlama erken olmuştu o yüzden erken çıktı sanırım, gecikmeden bir hafta 10 gün sonra görenlerde var
çok teşekkür ederim belirtileriniz varmıydı peki

Ovulasyonla beraber gelen kaset test
Ay açanlara bende niye açıyolar diyodum ama emin olmak için açtım
Sonuç kısmı içerde gizlenmiyor şekerim dışarda oluyor açmayın artık şu testleri kafam karışıyor Ovulasyon testinden falan anlamam ben. O kırmızılı olan gebelik testiyse bir şey var. Adet tarihin gecikti mi kaçırdım oraları. Geciktiyse hemen kan versen iyi olur :)

Evet dün olmam gerekiyodu olmadım hala bekliyorum
Ay ne biliyim belki saklanmıştır sandım gözlerim hayal mi görüyo gerçekmi diye açtım

İlk yaptığım gün ovulasyon testim tekrar pik e yakın çıkmaya başladığı için şüphelenmiştim öyle hcg yaptım bir kaç gün sonra adet sancısı gibi sancılarım olmaya başladı :)
Benimde adet sancım geliyo gidiyo ama 1 dkka bile sürmüyo 2-3 gündür
Saniyelik sancı yani bide akıntı var
Bilemiyorum adet olmadan öncede böyle oluyorum bazen de olmuyo kafam çok karışık

Evet dün olmam gerekiyodu olmadım hala bekliyorum
Ay ne biliyim belki saklanmıştır sandım gözlerim hayal mi görüyo gerçekmi diye açtım
Yok ya kırmızılı epey belirgin hatta diğer iki testte bir şey yok ama onlar zaten gebelik testi değil herhalde. Sen kan ver çıkar yarın. Kese için beklemen gerekecek zaten en azından beta HCG'ye baktır

Benimde öyle idi ama bir akşam gerçekten adet oluyormuşum gibi sancı çektim diğer aylar yaşadığım anlık kramplardan farkı buydu
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Sanırım hamile kalmsam da anlamıycam ben herşeyi belirtiye yorum çünkü

Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Sanırım hamile kalmsam da anlamıycam ben herşeyi belirtiye yorum çünkü
Emin ol isteyen herkes her ay belirti arıyor kendinde bazen olmayan belirtileri yaratmadığımız da yok değil hani :) Ama asla ümitsizliğe kapılmayın herşeyin bir vakti var bu bir süreç 1 seneye kadar özellikle çok normal, bizde 5. Ayımızda pozitifi gördük çok şükür

Ne güzelbenimde 5. Ayım

Benimde adet sancım geliyo gidiyo ama 1 dkka bile sürmüyo 2-3 gündür
Saniyelik sancı yani bide akıntı var
Bilemiyorum adet olmadan öncede böyle oluyorum bazen de olmuyo kafam çok karışık
Canım aynı durumdayız seninle benimde 2 gün gecikti ve ağrılar böyle

Yok ya kırmızılı epey belirgin hatta diğer iki testte bir şey yok ama onlar zaten gebelik testi değil herhalde. Sen kan ver çıkar yarın. Kese için beklemen gerekecek zaten en azından beta HCG'ye baktır
Kırmızılı hangisi
İki tane aynı testi attım farklı ışıktan gebelik testi işte
Kız daha belli değil kese dedin heyecan yaptımdaha erken sanırım ya 1 gün daha bekliyim gecikmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…