Kaçıncı denemen seninCanım aynı durumdayız seninle benimde 2 gün gecikti ve ağrılar böyle
Çubuk değil aslınsa kaset test ben biraz açmış bulundumBu çubuk testleri nereden alıyorsunuz ya eczanede hep kaset test var
Evet varmış gördüm netteÇubuk değil aslınsa kaset test ben biraz açmış bulundum
Ama sanırım çubuk test internette vardı tredyolda görmüştüm ordan alabilirsin
Gözüm doğrumu görüyo diyeEvet varmış gördüm nette
Niye açtın
Evet varmış gördüm nette
Niye açtın
BendeAma adet olucakmışım gibide hissediyorum
Benim dün olmam gerekiyodu hala bekliyorum ha oldum ha olucamBendeÇarşamba beklenen tarih ama bakalım
Test yapacak mısın tekrar?Benim dün olmam gerekiyodu hala bekliyorum ha oldum ha olucam
Kız kırmızılı dediğim testi sen paylaşmamışsın ya görseli kaydırınca sırayla geldi ben de onu da sen paylaştın sandım, senin testleri de ovulasyon testi diye öyle bakmadan geçivermiştimKırmızılı hangisi
İki tane aynı testi attım farklı ışıktangebelik testi işte
Kız daha belli değil kese dedin heyecan yaptımdaha erken sanırım ya 1 gün daha bekliyim gecikmeyi
Yarın sabah yapıcaktım ama vazgeçtim yarında olmazsam yapıcamTest yapacak mısın tekrar?
İnşallah istediğin gibi olurYarın sabah yapıcaktım ama vazgeçtim yarında olmazsam yapıcam
Ya çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınızKız kırmızılı dediğim testi sen paylaşmamışsın ya görseli kaydırınca sırayla geldi ben de onu da sen paylaştın sandım, senin testleri de ovulasyon testi diye öyle bakmadan geçivermiştim
Ama bunun üstüne detaylıca baktım çook silik bir şey görüyorum cidden. Normalde burada arkadaşlarin silik çizgi var dediği şeylerde bile pek görmüşlüğüm yoktur ama var cidden, paylaştığın iki fotoda da görünüyor. Zaten adetin de gecikmiş. Test sonucunun daha net olması için biraz daha beklemelisin sadece. Beta HCG düşük olunca silik oluyor o da gebeliğin başlarında normal. Kese oluşumu beş haftalıkken oluyor, sen yarın doktora gitsen beta HCG düzeyine bakacak birkaç gün sonra yine çağırıp yükselmesini kontrol edecek. Adetin 1 hafta gecikince zaten geç döllenme olmadıysa bebek 5 haftalık olmuş oluyor kese de görünüyor. Haber ver mutlaka daha çok merak ettim şimdi
Ovulasyonda piki geç görmek ne demek? Şu ovulasyon testlerinden hiç anlamadığımı söylemiştimYa çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınızovulasyonda piki geç gördüm biraz daha bekliyim yarında yapmıycam testi adet olma ihtimalim var yinede 2 gün gecikme normal diye düşünüyorum
4 günü görürsem inşallah o gün yaparım erken öğrenmek istemem zaten stresliyim
Tamam canım inşallah çift görürsem yazarım
3. Denemem canım ama ilk defa bu ah ovülasyon testi kullandımKaçıncı denemen senin
Evet geç yumurtlama görmüşüm gibi bişey çokta geç görmedim ama bilemiyorum ilk defa kullandımOvulasyonda piki geç görmek ne demek? Şu ovulasyon testlerinden hiç anlamadığımı söylemiştimGeç mi yumurtladın yani? Eğer öyleyse geç döllenme olmuş demektir. Bu da gecikmen olmasına rağmen neden silik olduğunu açıklar. Şu an aslında erken gebelik testi yapsan kaset testten daha iyi sonuç alabilirsin. Bir de ilk idrar ya da en az 3 saat vücudunda beklemiş idrarla yap ki daha belirgin bir çizgi çıksın
Benimde 5. Bu ay ilk defa ovulasyon denedim3. Denemem canım ama ilk defa bu ah ovülasyon testi kullandım
Baktın mı sonuca :OEvet geç yumurtlama görmüşüm gibi bişey çokta geç görmedim ama bilemiyorum ilk defa kullandım
Evet ilk idrarla ve erken gebelik testiyle deniycem
Gece adet oldumBaktın mı sonuca :O
Tühh valla üzüldüm bir şey var gibiydi demek ki kuruma çizgisi, önümüzdeki aya artıkGece adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?