Sizce yalan mı gerçek mi?

İnşallah grup yapmamışlardır. Kocan çok pis sana diyeyim. O günlük ped olayı zaten berbat! Bunları duymak sana kötü gelecek biliyorum ama her şeyi tamamen öğren mahvet donuna kadar al
Ayy allahım ben napcam peki

Hemen çağırarmam temizlik yeni yapıldı çünkü

Peki ben napcan bari bi akıl verin

Senelerdir netten alırım daha hiç hediye gelmedi. Bariz aldatılmış ve susmuşsunuz. Siz daha ilk gördüğünüzde biliyormuşsunuz zaten artık neyi irdeliyorsunuz ki ...

Peki ben napcan bari bi akıl verin
Ya ayrılmaya gücün yetiyorsa kanıtlarsın ayrılırsın ha yok seviyosundur gücün yoktur bi konuşurusun basarsın yaygarayı belki düzelir ha düzelmedi karar sana kalmış ama yaptığı ortdada yani kimse sana ayrıl demez

Konunun tamamını şaşkınlıkla okudum... lütfen gerçek olmayın ilk defa gerçekten bir konu fake olsun istiyorum. Bir kadın bu kadar saf olmasın nolur... aynı siteden yaklaşık 10 yıldır aynı alışverişi yapıyorum daha bir kere hediye gelmedi. Zaten hediye dediğiniz şey daha pahalı... üstelik paket açılmş kullanılmış adam cebine koymuş düşününce bile midem kalkıyor sizin nasıl mideniz alıyor nasıl buna inanabilir bir insan aklım almıyor. He derseniz biliyorum ama affettim o ayrı affetmek sizin kararınız buna yorumum yok...

Gizlenen siparişlere müşteri hizmetlerine mesajla ulaşarak ulaşabilirsiniz. Siparişler silinmiyor sadece gizleniyor ordan öğrenebilirsiniz

Belkide tuhaflık bende iyi niyetli davrandım ve konunun büyümenesi için kapattık konuyu dahada açılmadı en son bi kaç ay önce bu konuyu tekrar açtım büyük yeminlerle geçiştirdi

Gerçeği öğrenmek istiyorsan ve boşanacaksan eşinle asla konuşma soru sorma, bekle kanıt topla. Asla inkar edemeyeceği bir kanıtla karşısına çık. Ve boşan. Eğer tazminat nafaka süründürmek istiyorsan safa yat ve resmi deliller topla.

Boşanmayacaksan da asla yüz göz olma sorma. Kendi değerinden kaybedersin. Boşanamayacaksan sen de bencil ol, hediye aldır, kenara para at, harca, kendi keyfine bak.

Ne diyeyim.

Onunla tekrar konuşmayı denicem içimde kalmasındansa

Ilgili sitedeki siparis gecmisine bakmak neden aklınıza gelmedi? Orada kadin uyarici jel hediye miymis belli olurdu?

Yuh artık ama.
Siz ancak zaten yatakta direkt iş üstünde görürseniz inanırsınız belli ki. Daha ne olsun yani. Adam düpedüz aldatmış. Kafasız da herhalde insan cebinde unutur mu?
Siz de bu kadar şeye ayrılmamışsınız, bari arayıp canınızı sıkmayın. Boşanmayacaksanız kendinize işkence etmezsiniz en azından

Yahu hediye gelmediği parayla alındığı bariz ortada jelin hediye gelseydi siz o ürünü siparişlerinde görmezdiniz.
Ya iki ayrı ürün alınmış olarak görürsünüz prezervatifinde jelinde fiyatı ayrı ayrı yazar ya da
Perezervatif+jel beraber üründür tek fiyat yazar hediye gelse perezervatif büyük fotoğraf üzerinde ufak yazılmış şekilde jel hediyeli diye bi görüntü olur onuda siz görürdünüz. Bariz ortada satın aldığı. Kaldı ki jel daha ucuz değil ki hediye gelsin hele şu bilindik markalardansa mümkün değil.

Sonrasında kullanılmış jeli cebinde bulmuş, arkadaşım unuttu ona vermek için aldım demiş.
Yani adam zaten net aldatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…