Doğru peki şimdi işte arayıp mı sorsam eve gelince mü sorsamSen eşine çöpten pes çıktı diyeceksin oda napayım kadın atmış diyecek
İnanmak istemiyorum evet paylaşacak çevrem olmadığı için buraya açtım konuyuEşinizin oyunculuk performansı yeterince iyi değil. Ağlamalar balkona doğru gitmeler, köşeye sıkışınca arabada prezervatif vardı onu da getireyim, marketten aldım arkadaşım satıyor falan demeler vs. Bir erkek ağlıyorsa, detayları farklı anlatıyorsa kesinlikle bir haltlar karıştırıyor ne yazıkki. Kadın uyarıcı jeli de saklamış. Biliyorum buna inanmak istemiyorsunuz ama eşiniz yalan söylüyor.
Doğru peki şimdi işte arayıp mı sorsam eve gelince mü sor
Nasıl yaniOrasını senn bilirsin artık da bu kadarda sakin olmaz sana hep zarar verir
Ki benim eşim genel olarak mahremiyete dikkat eden biri yani ev içi özelimizeBana da günahı boynuna yalan söylüyor gibi geldi erkekler o kadar salak ki eline yüzüne bulastiriyorlar gizli olan seyleri.Bu tarz bir sey degil ama gecenlerde de esimin benden gizledigi bir sey olmustu hemen bir aglama acindirma modu insan salak yerine konulduguna daha cok kızıyor.Bu arada arkadasıyla gercekten böyle bir alisveris varsa daha da igrenc arkadasinin karısıyla neyle korundugundan haberi var biri uyarici jel aliyor digeri prezervatifleri.Erkekler bu konuda daha ketum olmali ben kadın oldugum halde en yakin arkadasim neyle korunur bilmem konusmayiz da erkek erkege nedir prezervatif jel muhabbeti
Sakin olma bu kadar diyorum kurnaz olNasıl yani
Mahremiyetine dikkat eden adam elin kadının a…. Sürdüğü jeli cebine sokmasın lütfenKi benim eşim genel olarak mahremiyete dikkat eden biri yani ev içi özelimize
Üstüne bir de çocuk yapmış.Net aldatiliyormussun ki bence gayette farkindaydin sustun yuttun üç yıl sonra ne degisti
Aynen o kadar mahrem ki arabaya saçılan prezervatifler, kot pantolondan çıkan kullanılmış uyarıcı jeller (arkadaşına veriyodu hatta). Sözde Arkadaştan alınan prezervatifler.Ki benim eşim genel olarak mahremiyete dikkat eden biri yani ev içi özelimize
Ve ben o jeli bir süre sonra pantolon cebinde yakaladım kullanılmış vaziyette açılmış ben de dedim ki hani bunu vermiştin o da kendisinin iş arabası var orada unutmuş bende unutmayayım diye ona vermek için cebimde tuttum ki yarın vereyim diye Buda kuşkulandım ama
Kanıtım yoktu bende doğru diye kendimi inandırdım öylece içimde kaldı kimseye de anlatamadım çok üzgünümNet aldatiliyormussun ki bence gayette farkindaydin sustun yuttun üç yıl sonra ne degisti
Nereden ne bulsam bu saatten sonra çok geç kaldım sanırımAcmis kullanilmis diyosun daha ne kuskusu…
Adama bisey sorma suan gercekten ogrenmek istiyosan hicbisey belli etmeden kesin kanit araman lazim
Siz evli misinizÜstüne bir de çocuk yapmış.
Çok doğru söylüyorsunMahremiyetine dikkat eden adam elin kadının a…. Sürdüğü jeli cebine sokmasın lütfen
Ay allahım hafızamı sil şu okuduğum yorum ve başkası ( siz oluyorsunuz) adına utanma duygusu gitsin üzerimden nolur. Bacım sen iyi misin? Yediğin yuttuğun yalanın farkında mısın ? Başka kadının şeyini herifin cebinde kullanılmış buluyorsun ve üstüne çocuk mu yaptın ?????? Allah akıl fikir versin.Ve ben o jeli bir süre sonra pantolon cebinde yakaladım kullanılmış vaziyette açılmış ben de dedim ki hani bunu vermiştin o da kendisinin iş arabası var orada unutmuş bende unutmayayım diye ona vermek için cebimde tuttum ki yarın vereyim diye Buda kuşkulandım ama
Telefonunu güvenli yere bırakıp gidiyordur. Bir de bana yol kenarı fuhuşu geldi nedense. Sanki her önüne gelenle yapıyor. Çünkü poşette arabada ne alaka?ama öyle deme ya lütfen zaten üzgünüm normal de saf değilimdir ama bazen insan boş olabliyor çocuk yemek ev içi kendi işlerim Normalde evden eve işten eve giden biri genel olarak telefondan takip ediyorum ben ama görmediğim bi şeyler olmuş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?