Sizce yalan mı gerçek mi?

İnanmak istemiyorum evet paylaşacak çevrem olmadığı için buraya açtım konuyu

Ki benim eşim genel olarak mahremiyete dikkat eden biri yani ev içi özelimize

Ki benim eşim genel olarak mahremiyete dikkat eden biri yani ev içi özelimize
Aynen o kadar mahrem ki arabaya saçılan prezervatifler, kot pantolondan çıkan kullanılmış uyarıcı jeller (arkadaşına veriyodu hatta). Sözde Arkadaştan alınan prezervatifler.
Bir de mahreme önem vermese napacak acaba

Acmis kullanilmis diyosun daha ne kuskusu…
Adama bisey sorma suan gercekten ogrenmek istiyosan hicbisey belli etmeden kesin kanit araman lazim

Net aldatiliyormussun ki bence gayette farkindaydin sustun yuttun üç yıl sonra ne degisti
Kanıtım yoktu bende doğru diye kendimi inandırdım öylece içimde kaldı kimseye de anlatamadım çok üzgünüm

Ay allahım hafızamı sil şu okuduğum yorum ve başkası ( siz oluyorsunuz) adına utanma duygusu gitsin üzerimden nolur. Bacım sen iyi misin? Yediğin yuttuğun yalanın farkında mısın ? Başka kadının şeyini herifin cebinde kullanılmış buluyorsun ve üstüne çocuk mu yaptın ?????? Allah akıl fikir versin.

Telefonunu güvenli yere bırakıp gidiyordur. Bir de bana yol kenarı fuhuşu geldi nedense. Sanki her önüne gelenle yapıyor. Çünkü poşette arabada ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…