Sizce yalan mı gerçek mi?

İyi değilim

Siz evli misiniz
Her evli allahın emri gibi bir kaç yılda bir çocuk yapmıyor sayın konu sahibi, hatta çoğu akıllı kadın güvenmediği korktuğu adamla hadi ilkini yaptı ikinci kez aynı hataya düşmüyor. İlk günden güvenip evliliği de rayına oturtmadan çocuk yapanları hep okuyoruz buralarda. Siz de artık onlardan birisiniz ama ciddi anlamda bir saflık(!) yoksa siz bile isteye farkında olarak yapmışsınız. Hatta belki eve bağlarım düşüncesi ile de yapmış olmanız çok muhtemel.

Evet temizçıktı enfesksiyon denildi antibiyotik kullandım ara ara lekelenmelerim oluyordu bı dediğini bir yerde okumuştum çoklu ilişkilerde sivil oluyor diye bende de dış henital bölgede siğil var şimdi

Konu sahibi hayattan izole yaşamışta evlenince gerçek hayata dönüş yapmış gibi. O derece bi saflık.

Evet temizçıktı enfesksiyon denildi antibiyotik kullandım ara ara lekelenmelerim oluyordu bı dediğini bir yerde okumuştum çoklu ilişkilerde sivil oluyor diye bende de dış henital bölgede siğil var şimdi
Abla senin 3 yılda delicesine kanıtlarla anlayamadığın ya da anlamak istemediğin aldatılmayı burdaki kadınlar 5 dk da çözmedi, sen bir çocuk daha yaparak eve bağlamak istedin tüm mevzu bu. Ben inandım kanıt yoktu falan deme şimdi. Siğilim var neden diye düşünmez mi insan ? Ya da açık prezervatifler yalanına kullanılmış kayganlaştırıcıya falan nasıl inandığını iddia edebiliyorsun inanılmaz. Ben sadece çocuklara üzüldüm gerçekten özellikle ikinci çocuğa, çok bencil ve salağa yatan bir anneleri var çünkü.

Bu mesaj beni ağlatmaya yetti doluydum zaten benim çocukla eve bağlama düşüncem hiç olmadı sadece her şey yolunda ilerliyordu diye konu öylece kaldı evet doğru değildi belki ama huzurun bozulmasını istemedim şimdi son olay olunca içim bi kötü oldu ondan konuya deyindim ne kadar acımasız yorum yapmayı seviyorsunuz beni tanımadan bu kadar net konuşman enteresan doğrusu

Sakin olma bu kadar diyorum kurnaz ol
İstedim de numarayı kadın normalde temizliğe gişen değilmiş eve yabancı girmesin diye gelmiş ama yine de soralım giderse verelim numarayı bide dün telefon sıfırlamış sözde numaralar gitmiş

Lütfen durumunuz zaten zor kendinizi daha fazla sıkıntıya sokmayın bence. Sakince düşünün en doğru kararı verirsiniz artık olan olmuş geçmişe çare yok bundan sonrasına bakarsınız. Ağlamayın lütfen. Ne yapabileceğimizi iyi karar verin bence

Ne kadar güzel kalbiniz ver desteniz için teşekkür ederim Allah razı olsun

Ne kadar güzel kalbiniz ver desteniz için teşekkür ederim Allah razı olsun
Estağfirullah hepimiz kadınız, hepimizin bir sürü derdi var. Sanmayın yanlızısınız. Ben hayatımda hep aceleci davrandığımda hata yaptım o yüzden artık daha sakin karar vermenin önemini anladım. Bir de geçmişle yaşamanın geçmişe odaklanmanın hiçbir faydasını görmeyeceğimizi öğrendim . Önemli olan geleceğe sağlam adım atabilmek. Pişman olmamak için en doğru kararı vereceksinizdir kendinizi hırpalamayın

Evet öyle oluyor acele işimin sonu hep hayırsızlıkla sonuçlanıyor bir çok cinsim yadırgamaya tepki vermeye hazırlar empati kurmadan anlatmadığım bir çok şey var uzun olur diye yazmadım umarım bu yadırgayan hor görüp küçümsenlarde aynı sınavdan geçmezler

Sonuçta eleştirilere de açık olmak lazım, herkesin düşüncesi farklı bence burası güzel bir platform farklı fikirlerden birçok şey öğrenebiliyoruz. Duygusal açıdan bakmayın emin olun birçok kişi de sizin düştüğünüz durumdan kurtulmanız için yardımcı olmaya çalışıyor. Herkes kendi bakış açısından yorum getiriyor, benim naçizane fikrim şu an için ne yaşadığınızı ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Sezgilerinize yaşadıklarına iyi bakarak geleceğinizi sağlam adımlarla atmaya çalışın. Eminim en doğru yolu bulacaksınız. Çünkü yaşadıklarınız kolay şeyler değil.

Kimse seni yargılamıyor kimse seni suçlamıyor sadec herkes eşinin altadığını söylüyor deme yani başınıza gelse diye seni anlıyoruz ama sen anlamıyorsun kendini sevgiyle kal allahım kimseye yaşatmasın yuva bozulsun istemem ama eşin bozuyor yuvatı

İstedim de numarayı kadın normalde temizliğe gişen değilmiş eve yabancı girmesin diye gelmiş ama yine de soralım giderse verelim numarayı bide dün telefon sıfırlamış sözde numaralar gitmiş
İnşallah grup yapmamışlardır. Kocan çok pis sana diyeyim. O günlük ped olayı zaten berbat! Bunları duymak sana kötü gelecek biliyorum ama her şeyi tamamen öğren mahvet donuna kadar al

Kadının tekrar çağır, önceden geldiyse herseyin yerini bilir zaten.
İkincisi kocam demiş ki ohhh ne güzel kandırdım. O yuzden işin devamını getirmekte gecikmemiş. Kullanmış jeli falan. Hatta o gün.

Not: bildiğim kadarıyla trend..'da sipariş silinmiyor sadece gizlenşyıe. Arastır bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…