Sizce yalan mı gerçek mi?

Niye siparis verdim demek yerine arkadas biriktirdi verdi diye yalan soyluyor?
Aldigi siteye bakin yorumlara vs yaninda hediye jel mel gonderiyorlar mi?
3 yil gecmis aradan
Cok beklemissiniz irdelemek icin
Bana samimi gelmedi aciklamailk ada

Niye siparis verdim demek yerine arkadas biriktirdi verdi diye yalan soyluyor?
Aldigi siteye bakin yorumlara vs yaninda hediye jel mel gonderiyorlar mi?
3 yil gecmis aradan
Cok beklemissiniz irdelemek icin
Bana samimi gelmedi aciklamasi
Bende ikna olmadım ama çokça yeminler etti ve de kanıtlayacak bir gerçek ispatım yoktu maalesef

Anlatacak samimi arkadaşım olmadığı için burayı sonradan keşfettim sormak istedim acaba ben mi kuruntu yapıyorum yoksa o mu problemli mi diye ki gerçek bir ispatım yoktu

Sessiz kalmalıydım çünkü hemen söylersem yanlış algılanabilirdim kendim görmek istedim zaten gördümde arabada

3 yıl geçtikten sonra bunun üzerine bir tepki vermeniz şu an nasıl olacak onu düşünüyorum ben de. Acaba son günlerde başka bir şüpheniz daha mı oldu da konu açtınız?
Evet

Aglamakla kendini ele vermiş zaten bence birde bu arkadaş yalanlarına inanmayin erkeklerin en populer soyledigi yalanlardan birisi çünki.

Sessiz kalmalıydım çünkü hemen söylersem yanlış algılanabilirdim kendim görmek istedim zaten gördümde arabada
Evet, alay olsun diye söylemedim gerçekten bu tip zor durumda olup da soğuk davranabilenleri takdir ediyorum.

Aglamakla kendini ele vermiş zaten bence birde bu arkadaş yalanlarına inanmayin erkeklerin en populer soyledigi yalanlardan birisi çünki.
Arkadaşını hiç sevmemiştim ben zaten onunla çok samimi olsundea istemiyordum o kişi de biraz o karaktere sahip aslında ama yinede göz görmediği için bende o arkadaşını sevmediğim için söylemek istememiş güya

Bunlar hepsi bahane.3 yıl sonra yeniden bu konu gündeme geldiyse yeniden şüpheleriniz var herhalde?

O arkadaşı başkalarına para karşılığı satıyormuş
Yani kim gidip iş arkadaşından, ya da fark etmez arkadaşından böyle şeyler alır ki. Oturur internetten sipariş verir, özelimi paylaşmam. Keşke o an arkadaşını aratsaydınız, bahane bulur aramazdı zaten.

Bariz yalan söylemiş ve bir haltlar karıştırmış orası kesin. Siz 3 sene sonra niye bu konuyu irdeleme ihtiyacı duydunuz. Yeniden bir şeyden mi supheleniyorsunuz da aklınıza geldi bu olay.
Evet umarım ben yanlış algılarım

Ah ah keşke ona yakınıyorum zaten

Evet umarım ben yanlış algılarım
3 sene öncesi olay elinizde done evet ama asıl şimdi neyden supheleniyorsaniz onun peşine düşün bence. Bu kez daha dikkatli davranın ve yakalayın bari. Ha yakalayıp bir şey yapmayacaksınız boşuna yüz göz olmayın ve şüphenizin peşine düşmeyin. Açıkçası ben beni suphelendiren bir adamla bile duramam da sizin ne yapacağınız onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…