Sizce yalan mı gerçek mi?

İste ben de diyorum ki sevgili hemcinsim, eger bosanmayacaksan bu konunun da ustune gitme. Cunku kendine eziyet edeceksin. Bu psikolojiyle ayni evde nasil yasayacaksin? bu isin ortasi yok ya ortaya cikarip bosanacaksin ya daa hic ses etmeden kapatip yoluna bakacaksin devam edeceksin. Cunku yuz goz olup bi de bosanmadikca isler cok cirkinlesiyor. İnsallah yoktur suan oyle bisey.

Şu anlık bi şey yok son olay sadece o da normal diyordunuz

Prezervatifi bazen bizde internetten söylüyoruz hiç bize hediye jel falan gelmedi.
Alan arkadaşlarda bi yorum yapsın bakalım.
Üzgünüm bana hiç geçmedi yalan gibi geldi.
Hediye jeller gönderiyorlar.
Farklı markalardan eşantiyonlar ekliyorlar.

Anlaşılan üç sene önceki şey şimdi kuruntulara zemin olmuş.

Hayır ilk defa geldi evime ve ben hiç bunu kötü taraflı düşünmedim çok mu safım

Baya. Aşırı. Eve düzenli aldığım yardımcı bile ben şehirde yokken gelip ev temizleyemez, o da gelmez zaten. Hiç gelmeyen biri senin düzenini bilmez, yerini yurdunu bilmez, hangi bezi nerde kullandı sen bilemezsin. Mutfak bezinle tuvaleti temizlemediğini nerden bileceksin misal.
Kocan neden bu işe burnunu soktu sen bilmiyor musun eve gelip gideceği. Sen yokken ne acelesi varmış.

Aslımda ben geldiğimde yapılacaktı ben de biraz pimpirikkiyim ama o bana süprüsiz olsun diye temizletmiş eşyaları dizilmemişti sadece silinmiş süpürülmüş

Üzgünüm ama inandırıcı gelmedi

Evet normalde herhangi bir temizlikci icin normal bi olay. Ama adamin onceden yakalanmis yalani var ve o ayarliyor bu kadini. O yuzden emin olamadim.
Of bilmiyorum o ped olayına takıldım istemsizce peki geldiğinde ne demeliyim yanlış algılanır mıyım ki

Ya soru sahibi 3 yıl önce böyle bir şey yaşandığı için ped olayı da bana masum gelmedi. Gerçi ne yaparsa yapsın hep şüpheli olacak sizin için güven sarsılmış. Biraz sizi bastırılmış gördüm yanlış algılanır mıyım diyorsun ama şüphe edilecek çok ibare var tabii ki sormalısın. O size açıklama yapmak zorunda.
Of bilmiyorum o ped olayına takıldım istemsizce peki geldiğinde ne demeliyim yanlış algılanır mıyım ki

Bana da günahı boynuna yalan söylüyor gibi geldi erkekler o kadar salak ki eline yüzüne bulastiriyorlar gizli olan seyleri.Bu tarz bir sey degil ama gecenlerde de esimin benden gizledigi bir sey olmustu hemen bir aglama acindirma modu insan salak yerine konulduguna daha cok kızıyor.Bu arada arkadasıyla gercekten böyle bir alisveris varsa daha da igrenc arkadasinin karısıyla neyle korundugundan haberi var biri uyarici jel aliyor digeri prezervatifleri.Erkekler bu konuda daha ketum olmali ben kadın oldugum halde en yakin arkadasim neyle korunur bilmem konusmayiz da erkek erkege nedir prezervatif jel muhabbeti

HPV testi vermeniz lazım, bu çoğunlukla cinsel yolla bulaşan bir hastalık ve çok zor bir süreci var.

Benimde kafam da çok aç soru işareti bazen diyorum yalan söylüyor bazen ben abartıyorum diyip ikilemde kalıyorum bilmiyorum açıkçası
Yanlış anlamayın ama benim aklım adüzenli görüştüğü biri var gibi geldi 3,5 değil 1 kişi sadece bunu nereden anladın derseniz jel almış uyarıcı kendine de p…. Tanımadığı bi kadına bu alınmaz bi pavy…. Kadınına alınmaz vücudunu bildiği birine alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…