Sizce yalan mı gerçek mi?

Bu erkekler hep arkadaşları için feda eder zaten kendini, bir de kapana sıkışınca zırıl zırıl ağlamaları yok mu, tam evlere şenlik. Adam sizi resmen aptal yerine koymaya çalışmış ama artık iş işten çoktan geçmiş, bu saatten sonra boşanır mısınız bilmem ama buz gibi aldatma bu. Üç kuruşluk beyinleri ile şöyle aptal aptal yalanlara başvurmayıp adam gibi çıkıp söyleseler keşke, geçmiş olsun.

O arkadaşı başkalarına para karşılığı satıyormuş
Arkadaşlarına eğer cinsel ürün alırsanız eşantiyonlarını bana vereyim de para karşılığı sa ta yıııım diye anons mu yapmış. Sanki iki somun alana üçüncü ücretsiz de (yaygın alışveriş) o üçüncüleri de hayır olsun diye ona vermişler. Bi de herkes kendi internetten alır kendi teslim noktasına gider, niye kocana gönderilsin.

E buradan bile yalan olduğu belli oluyor. Aksi halde niye sipariş geçmişini silip durumu örtbas etme çabasına girsin. Son zamanlarda ne yaptı nasıl bir şüpheniz oldu
2 ay önce annemlere gittim memlekete ev taşıma durumumuz vardı neyse eşim ben yorulmayayım diye bütün işleri halletmiş ev temizliği içinde temizlikçi tutmuş sözde tanıdığı bir kadın pazar arkadaşının eşi ve arkadaşı gelmişler evi temizlemeye herşey iyi güzelde ben eve geldiğimde çok af edersiniz tuvaletin çöpünü değiştirdim içine çöp poşete takarım ben genel olarak eşim takmamış içini döktüm derken içinde günlük bir ped atılmış gördüm ne alaka dedim hani temizlikçi kadin evi temizleyip gidiyor pedini buraya neden atsın diye bi kuşku oluştu ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum sizcede öyle değil mi bugün eşim gelsin konuşulan bu konuyu ne demeliyim

Benimde kafam da çok aç soru işareti bazen diyorum yalan söylüyor bazen ben abartıyorum diyip ikilemde kalıyorum bilmiyorum açıkçası

aldatilmissiniz bariz uzgunum. Nasil irdelemediniz ustune gitmediniz 3 yil once adam net yalan soylemis bu cok belli. Ustunu kapatmissiniz isinize gelmis bence. Son olayda da suphelenmekte haklisiniz ama eve gelen temizlikci sonucta tuvaleti kullanir bu normal bana cok da anormal gelmedi. Adam sabikali oldugu icin her sey olabilir ama.

Çok doğru ilk zamanlar biraz toydum yani şimdi şimdi kafam da çanlar çalıyor benim akılsızdım karşıdaki çok mu akıllıydı bilemiyorum

Pedin markasını anladınız mı? Acil bir durum için aynı temizlikçiyi çağırtın, Kadın gelirse ağzını ararsınız. Bir de apartmanda kamera falan varsa bakın onlara. Umarım bu seferki sizin kuruntunuz çıkar.

Yani boşanmak kolay bir durum değil Allah kimseye yaşatmasın hele bir de çocuk varsa çokça düşünüyor insan o zamanlar kayınvalide kayınla birliktede oturuyorduk kalabalık her şey içi içeydi eşimle değil yanyana oturmak bu konuyu bile gece yarısı fısır fısır konuşmuştuk insan yaş aldıkça gördükçe öğreniyor 1 yıl oldu kayınvalide kayın görümce evi ayırdık şimdi bu son anlattığım durumu görünce kalbime sıkışmış bu nokta sarsıldı ondan sormak istedim tekrar kadın kadının halinden anlar az çok en azın içimdekiler paylaşmak bile bir şey benim için

Pedin markası gözükmüyordu kadınla irtibata geçmek benimde aklıma geldi ama şu an için temizliklik bir durum yok ama belki tekrar camlarımı ve kapılarımı sildirmek için çağırabilirim ama belki üzerinden çok geçeceği için kadında umutmuş olabilir

Benimde kafam da çok aç soru işareti bazen diyorum yalan söylüyor bazen ben abartıyorum diyip ikilemde kalıyorum bilmiyorum açıkçası

O zaman çözülse olurmuş 3 sene sonra yapacak bir şey yok. Basıldığını anlayınca ağlamış zeka pırıltısı olmayan bi yalan uydurmaya çalışmış. Senin sevmediğin birini sen konuşmazsın diye seçmiştir. Elin herifini arayıp uyarıcı sorma diye.
günlük pedi nerden bilsin nesini soracaksınız ?ondan evvel asıl Evde sen yoksun ne temizliği olmaz öyle şey ne işi var başkasının senin evinde. Tanımıyorsun da belli pazar arkadaşının eşinin sen evde yokken ne işi var?

Erkekler yakalandığı zaman sadece ağlıyorlar bu asla şaşmadı ''ben ne kadar salağım nasıl yakalanabildim'' düşüncesine ağlıyorlar bence o sıra... Eşiniz yalan söylemiş.

Ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum ama adamın yüzsüzlüğü katlanarak artacak, ömür boyu şüphe içinde yaşayacaksınız. Bir de lütfen gidin testlerinizi yaptırın, her türlü hastalığı kapmış olabilirsiniz.

Kadını bende tanıyorum bildiğim biri ve yalnız kadın değil kadının bir arkadaşı da gelmiş

Bende ikna olmadım ama çokça yeminler etti ve de kanıtlayacak bir gerçek ispatım yoktu maalesef
Kutusundan niye posete bosaltiyor? Sayisi belli olmasin diye
mailinden bakin silmediyse kargo mailini hangi siteden almis etmis yaninda hediye gonderiliyor mu kac adet

sizi korkutmak istemem ama şu anda HPV riski ile karşı karşıyasınız. dolayısıyla jinekoloğunuzla görüşerek bir an önce gerekli tetkiklere başlanması gerekiyor.
Peki herhangi bir belirtisi var mı ben de şu an için hiç bir belirti yok korktum açıkçası

Ben ikinci bir hamilelik geçirdim istenmeyen bir gebelik yani plansızdı geçen sene doğum yaptım oğlum şimdi 1 yaşında son jinekolojik muayene de herşeyin yolunda olduğunu söylemişti doktorum ki korunuyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…