• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yalnışmı yaptım???

Simdi 2 aylık oldu..evet ayaklandım çok şükür. .geçti o günler. .ama insanın yanında kimsesinin olmaması çok kötü bir durum...:mad:

Telefonum Turkce karakteri destekleseydi en dogru halini yazardim bence.
Burdaki hic bir kadinin egitim durumunun kotu olduguna inanmiyorum..
Bunca zamandir hic mi "yanlis" kelimesi gormedi?
Herkes dil bilgisi uzmani degil ama bu kadar ufak hatalara tahammulum yok.

Onu gormezden gel, bunu gormezden gel ee neyi gorelim biz?

hiçbir ayrı yazılmaz canısı(!)
sen de sandığın kadar mükemmel degilsin gördüğün gibi.

tepkini gayet normal buldum. arkadan konuşan insanlardan zaten hazzetmem bu bir de yaptığını başa kakmak gibi olmuş Allah sana yardım etsin de hiçbir zaman onlara muhtaç olma dilerim. Ben de hamileyken pek.temizlik yapamadim hatta doğumdan sonra bile bir süre ev işlerim aksadı bunlar normal şeyler seni hoş görmeyen insanlarla bile ilişiğini kes anlayissiz düşüncesiz insanlar lazım değil

2 ay önce dogum yaptim ve 3 gün hastanede kaldim..kaynanam gelip evimi temizlemiş ben hastanedehken...hamile oldugumdan dolayi dogru düzgün temizleyemiyordum.evimi ..ben eve gectigimde kaynanam yanimda sadece 2 gün kaldi...ben Almanyada yasadigim için ondan baska kimsem yok bana bakacak.ama o da bakmadi beni lohusa halimle birakti gitti evine...resmen 1 hafta bulanimdaydim..cok uzatmimkaynanam evimi temizledigini arayip söylemis herkese (ben cok pasakliymisim. Hic bisey yapmiyormusum..kocama bakamiyormusum..annem bana bisey ögretmemismi daha neler neler...bende bunu duyunca çıldirdim.çunku ben zor bor hamilelik gecirdim hamileyken 1 hafta hastanede yattim cok fazla temizlik yapamamamim sebebi buydu..ve ona ne bidaha evimi temizle nede benim lafimi orda burda söyle dedim....oda şimdi bana çok soguk beni ne ariyor ne soruyor. ...konusurken zorla konusturuyormusum gibi konusuyor...beni zaten sevmezdi pek.simdi hic sevmiyor...sizce benim söyledigim söz yalnişmiydi??????:mad::mad:
Sen orda hastanede canının derdindesin of ya işte bosuna demiyorlar kaynana diye.Allah ıslah etsin onun gibileri

2 ay önce dogum yaptim ve 3 gün hastanede kaldim..kaynanam gelip evimi temizlemiş ben hastanedehken...hamile oldugumdan dolayi dogru düzgün temizleyemiyordum.evimi ..ben eve gectigimde kaynanam yanimda sadece 2 gün kaldi...ben Almanyada yasadigim için ondan baska kimsem yok bana bakacak.ama o da bakmadi beni lohusa halimle birakti gitti evine...resmen 1 hafta bulanimdaydim..cok uzatmimkaynanam evimi temizledigini arayip söylemis herkese (ben cok pasakliymisim. Hic bisey yapmiyormusum..kocama bakamiyormusum..annem bana bisey ögretmemismi daha neler neler...bende bunu duyunca çıldirdim.çunku ben zor bor hamilelik gecirdim hamileyken 1 hafta hastanede yattim cok fazla temizlik yapamamamim sebebi buydu..ve ona ne bidaha evimi temizle nede benim lafimi orda burda söyle dedim....oda şimdi bana çok soguk beni ne ariyor ne soruyor. ...konusurken zorla konusturuyormusum gibi konusuyor...beni zaten sevmezdi pek.simdi hic sevmiyor...sizce benim söyledigim söz yalnişmiydi??????:mad::mad:
olması gereken gecikmeli olarak olmuş. Bence fazla açıklamaya gerek yok.
Şöyle bir ilişkiden ne beklersin ki bundan sonra.
Kendi kendine yetmeyi öğren.

Ayy zaten böyle senin arkandan seni çekiştirecek kaynana uzak olsun daha iyi bence. Konuşmak için çabalama bile. :KK47:

ben olsam, direkt azarlamazdım ve onu ama dediklerini duyduğumu ve kırıldığımı belirtirdim.
gelinlerin yaptığı en büyük hata bu, kaynanayla ilgili olumsuz bir durum olduğunda gidip direkt hesap sorarlar, bu en büyük yanlış. o nasıl hiçbişey olmamış gibi yüzüne gülüyorsa, sen de öyle yapacaksın. ama içten içe, gardını alıcaksın, senin hakkında ne düşündüğünü ne yaptığını bileceksin.

Telefonum Turkce karakteri destekleseydi en dogru halini yazardim bence.
Burdaki hic bir kadinin egitim durumunun kotu olduguna inanmiyorum..
Bunca zamandir hic mi "yanlis" kelimesi gormedi?
Herkes dil bilgisi uzmani degil ama bu kadar ufak hatalara tahammulum yok.

Onu gormezden gel, bunu gormezden gel ee neyi gorelim biz?

Kadın sanki cinayet işledi de... Neyi görelim biz diye hesap soruyorsun. Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz malesef.

t9 nedir.biliyorum hiçbir yazınca hiçbir.çıkıyor ben de kullanıyorum bak hiçbir hiçbir.hiçbir.. gördün mü canısı?(!)

derdi olan insanlarla uğraşma ikile şimdi

Usluba gel. :-)
Kadın sanki cinayet işledi de... Neyi görelim biz diye hesap soruyorsun. Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz malesef.
Ay size ne?
İstedigim konuya istedigim yorumu yaparim.
Sana ne? Ona ne? Kime ne?

Usluba gel. :-)

Ay size ne?
İstedigim konuya istedigim yorumu yaparim.
Sana ne? Ona ne? Kime ne?

burda insanlar dertlesmek ve fikir almak için konu açıyorlar imla dersi almak için değil. konu harici yorum yapmak yasak. geyik dondurme yeri değil. az saygılı ol. haddini bildirirler böyle bayan imla kılavuzu.

burda insanlar dertlesmek ve fikir almak için konu açıyorlar imla dersi almak için değil. konu harici yorum yapmak yasak. geyik dondurme yeri değil. az saygılı ol. haddini bildirirler böyle bayan imla kılavuzu.
:D
Haddimi sen mi bildirdin?
Ben hala dediklerimin arkasindayim yalniz.
"yalnis" kelimesi de bana dert oldu, bende o yuzden yazdim.
Rica ediyorum(!) alinti yapmayin artik.
Zira siz kendinizi bana haddimi bildirdiginizi sandiginiz utopik bir dunyada yasiyorsunuz. :D
Ha eminim alintilayacaksiniz ama ben cevap vermeyecegim, bunu da simdiden soyleyim. :3:

:D
Haddimi sen mi bildirdin?
Ben hala dediklerimin arkasindayim yalniz.
"yalnis" kelimesi de bana dert oldu, bende o yuzden yazdim.
Rica ediyorum(!) alinti yapmayin artik.
Zira siz kendinizi bana haddimi bildirdiginizi sandiginiz utopik bir dunyada yasiyorsunuz. :D
Ha eminim alintilayacaksiniz ama ben cevap vermeyecegim, bunu da simdiden soyleyim. :3:
aferin akıllı ol cevap yazma zira son sözü soylemeyi severim yalnış kelimesi dert olduysa da ayrı bir baslik aç derdini orda dile getir kimsenin konusunu sabote etme dünkü çocuk seni.

Back
X