- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Pink_Women
Zarif insanlarmış, size yük olmak istememişler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yardim etmek istiyodur dediginiz icin yazdim tabiki cocuga harclik verir gibi para veremez ama evde olan yiyecekleri begenmeyip elestirmek aynilarindan almak yardim degil benceAy pardn sen knu sahıbı degılmıssın o yuzden ona gre farklı cumlelerle aynı seyı syleyeyım :) sımdı kv gelının evıne para bırakıp gtse yada gelıne alnkızum harclık yapın dese gelın yıne alınır hem bazı ınsanlar utanyr bırısıne para vermeye benım esım bayramda ccuklara harclık veremez bana sen ver der hep ona gre bu boburlenmek gıbı bısey belkı kv de byle dusunuyrdur hem alsın nlcak bulasık deterjanı akmaz kokmaz dursun yedekte dlapta meyve grmus demekkı evlatlarım bunu ck sevyrlar alayımda cok cok yesınler dıye dusunmustur bılemeyız neyı dusundugunu ya bence guzel bısı yapıyr
ben de kayınvalideyim, ben de yapıyorum.gerçi,dolapta olan birşeyi,yemeyip yenisini yapmak değil de,alışveriş yapmadan gitmem yani.
zeytinyağı,tereyağı,bulgur,pirinç ne varsa götürüyorum.acaba benim gelinim de böyle düşünüyor mudur?![]()
kimisine göre 10 bin az gelir kimiside askari ücretle geçinebilir bana göre maaşım dolgun çok şükür"Benim çok dolgun maaşım var" dediğinde meslek kısmına giden kaç kişiyiz![]()
söyledik bakalımTakılma.Kendince büyüklük yapmaya çalışıyor yük olmamak istiyor veya kendini böyle iyi hissediyor.Anne alma var evde,ama canın istediği birşey varsa söyle alırız yorma kendini de.Yine de alıyorsa boşver.
Ne güzel işte yük olmak istemiyordur.
Benim kaynanamda gelip evdekinide yiyip silip süpürüp gider,geldiğindede ağlar mutlaka paramız yok diye.Böyle olmasındansa sizinki gibi bir kaynanayı tercih ederim
![]()
Yük olmak istemediklerinden dolayı bence..
Durum saçma olmakla beraber art niyet aranacak bir durum yok ortada. Kendini böyle rahat hissediyordur. Benim annemde bize geldiğinde ekmeğini bile getirir. Eşimle bende rahatsiz oluyoruz boyle davranmasından ama kadın kimseye yük olmak istemiyor böyle r ahat ediyor yapacak bisi yok.
ya size yuk olmak istemiyorlar ya da zamanında yedirdiğinizin içirdiğinizin lafını çok etmişsiniz
bana yük olmamak kısmını size şöyle izah edeyimSize yuk olmak istemedikleri icindir
tabi kendisinin huyunu bilmedigimiz icin kesin boylede diyemeyiz
Yada sizi sevmiyodur oglumun evine geldim ama senin evindekileri yemiyom gibi bilemeyix
siz daha iyi anlarsiniz laflarindan
ama iyi niyetli oldugunu dusunuyorum
ahhh beni anlayan birileri de çıktı çok şükürÇok pis uyuz olurdum kesinlikle. En nefret ettiğim şey. Ben kimseye bi şey vermiyor muyum da kaynanam kendi parasıyla aldıklarını yiyor? Ne iğrenç bi şey ya herkes de ne güzel karşılamis, ilinç! !.
Evde resmen Alman usulü uyguluyorlar, hiç gelmesinler daha iyi. Ben olsam gelmeyin derdim..
Yük olmak istemiyorlar. Ne güzel bi düşünce. Daha ne istiyorsun![]()
Bence düşünceli insanlarmış
Öküz altında buzağı aramayın
arkadaşalar mevzu yük olup olmamak değil siz anlamıyorsunuz içinde olmadığınız içinDemek ki maaşın dolgun da olsa onları bağlamıyo, yük olmayalım kendimiz alalım diyorlar
Ne güzel işte
Nesini yanlış anlayacaksın
Şimdi şöyle birşey varben de kayınvalideyim, ben de yapıyorum.gerçi,dolapta olan birşeyi,yemeyip yenisini yapmak değil de,alışveriş yapmadan gitmem yani.
zeytinyağı,tereyağı,bulgur,pirinç ne varsa götürüyorum.acaba benim gelinim de böyle düşünüyor mudur?![]()
ahhh beni anlayan birileri de çıktı çok şükür
mesela en basit şunu söyleyeyim size
ben ev yoğurtu yaparım yada alırım
onlarda kendi evlerinde ev yogurtu yerler
ama bize gelince hazır alırlar evde olsa bile yemekleri felanda onunla yaparlar
takılınmayacak gibi değil
Zarif insanlarmış, size yük olmak istememişler.
biz 1.5 yıllık evliliğimizde toplasak 3 ay yalnız kalamadıkGidip gelip ikilem yaşıyodum ama yoğurt kısmını da okuyunca iyi niyet göremedim maalesef. Kendi evinde de ev yoğurdu tüketiyorsa, size gelince hazır yoğurt yemesi bilemedim saçma yani.
Hani kimi insan huylu olur :) Mesela ben. Atıyorum bende kayınvalidemlere ya da başka bi yere gittiğimde dolaptaki kesik meyveyi yiyemem. Ya da mesela herkesin evinde kıyma, köfte tarzı şeyler yiyemem. Ama yoğurt yani. Bunda huylancak bi durum yok :) Kendimde evde yaptığım için nereye gitsem yerim ev yoğurdunu her yerde. Aksine hazırı asla yiyemem. Hani demem o ki, sadece bir kaç parça şey için yapılan bir davranış olsa tamam iyi niyetli sizi düşünmüş almış elleri kolları dolu dolu derim. Ama bende bi gıcık oldum yani. Tamam al, al ama evdekileri niye beğenmiyormuş gibi davranıyorsun?
Görmemeye çalışmaktan başka yapcak bir şeyiniz yok sanırım. Herkes çeşit çeşit işte. Sizin kayınvalide de böyle bi çeşit. En iyisi kendisi belli ki :)
Ayrıca kaynın falan kaç aydır neden sizde? KAyınvalidenler niye geldi? Bu konuya ben daha gıcık oldum şahsen..![]()
ne mutlu banaKonu sahibi, ben sizi anlıyorum galiba. Benim yahut eşimin ailesi evimize gelse ve pansiyona gelmiş gibi sıfırdan malzeme taşısa benim de çok gücüme gider. Evladının evine gelmişsin, hani geçim sıkıntısı da yok, öyle paldır küldür alışveriş yapıp sadece kendi aldığını yemek oldukça kırıcı gelir karşı tarafa.
Buradaki çoğu yorumun bakışı farklı çünkü onlar destek anlamında düşünmüş. Ama destek için alışveriş yapan kişi, evdeki hazırları yeme konusunda imtina etmez bence. Sanki evler bir keseler ayrı gibi. Bana böyle yapsalar, benim de onların evinde yediğim,içtiğim,kullandığım boğazıma dizilirdi herhalde.
ahhh beni anlayan birileri de çıktı çok şükürbence güzel davranış hiç kötü düşünme herkesinki böyle olsa keşke