Sizce diye sorduğun için söylüyorum bence yanlış :) Çünkü bir gün ya sen istersen bu sefer sonrasında da pişman olmak istemezsin eminim. İnsanız çünkü yarın hangisinin doğru olduğu kararımız değişebilir ben kendimi böyle bir riske atmazdım o yüzden
yani sende benim gibi yapmazdin oylemi ? yuksek turceyi anlayamiyorum kusura bakmayin londrada yasadim icin ve aslen bulgarim ya o yuzden sevgilim turk ama
herkezin gorusu ve yasam bicimi vardir ... bi IMZA herseyi bambaska yapmiyor yapamazda zaten goruyoruz bi cok evli kisi 1 yilda bazen se bi kac ayda bosananlar var ama evlenmeyipte kos koca yillar birlikte yasayn insanlar var ben YANLIS oldunu dusunmuyorum neden diycek olursaniz daha yasimiz cok kucuk erken oldunu dusunuyoruz cunki biz oyle evlenelim zamanla herseyimiz olur gibi bi caba icinde deiliz ben okuyorum suanda oda uni bitiridi ve kurslari var ve bi yerde menagerlik yapiyor cunki hayat bi erkegin ustune bence kalmamali erkek evi alsin erkek evi esyalarini fln alsin ondan sonra kiz ok desin evlenelim deil bence yani artik o yuzden biz suanda dusunmuyoruz ikimizde ne zaman ki hazir olucak herseyimiz o zaman dusunuyoruz evlilik konusunu asla EVLENMIYCEZ gibi bi sey yok ortada burda hayat cok bambaska LONDRADA ve bilirsiniz avrupanin en pahali sehri burasi ve hic birsey kolay deil Londrada yasan arkadaslar beni daha iyi anliycaklardir tabiki kusura bakmayin bukar uzun yazdim ama bi cok kisi bu YANLIS oldunu soyledi icin aciklamak istedim bu konuyu...
Ee hangi konuda fikir istiyosun anlamadım
Sormuşsun cevap vermişler ama sen halinden memnun gibisin
Ee hangi konuda fikir istiyosun anlamadım
Sormuşsun cevap vermişler ama sen halinden memnun gibisin
EVLI OLUP OLMAMLA ILGILI DEIL HERHALDE ....
yukarda yazdim hangi konuda oldunu gormedinmi ?
bencede yani,
halinden memnunsun..
beraber olmadik bu dogrumu diye bi soru olamazki..
Aynı evde beraber yaşayarak hatayı yapmışsın zaten dışardan gören duyan buna inanmaz bişey yapmadık demenize zaten ayrıca ufak tefek birşeyler yaşadığını belirtmişsin bu tam komedi zar duruyorsa bakiremisin ? Aynı evde kalmayı kabul etmişsin zaten neden cinselliği yaşamıyorsun güven problemi mi var ? Modern çağdaşsın madem yok evlenmeden olmaz demen bu durum ile abes kaçıyor. Gerçi bana göre sen niyetlisin ama bi kaç kişi daha yap desin diye bekliyorsun.
Nişanlıyken millet ayrılıyor sizin yarın ne olacağınız belirsiz o yüzden yapma ileri de pişman olursun burda ne konular görüyoruz. Ama diyorsan benim çevrem ailem sorun etmez arkasında da durabilirim ileride ayrılık gibi bişey olsada o zaman istediğini yaşa.
Yok cnm baskasinin ne demesiyle yasamadim icin veya boyle daha mutlu fln olursunlarla hic ugrasmadim ugrasmamda snucta kendi AKLIM var allah bana akil vermis kulanmak benim ellimde yani,tek merak ettim baskalarinin ne dusunduydu ama burda benm birlikte yasamam TEK ILGI cekti cok sasirtici bi cok kisi zaten birlikte yasiyor burda avrupada ki turkiyedede oyle bi cok kisi yasiyor ama ben EVLI BI ERKEKLE VEYA AYRILMIS BOSANMIS BI ERKEKLE deilde benim gibi DAHA ONCE NE EVLILIK NE NISANLILIK YASAMAMIS BIRISIYLE BIRLIKTEYIM ki cok abartildi bu HATA deil bence neden diycek olursaniz bu yasadiniz sure icinde o kisiyi daha iyi taniyorsunuz hem alisiyorsunuz ki oyle tanimadan EVLENIPTE TERK EDILENLER AYRILANLAR COK VAR ... ayrica ben birlikte oldum halde SEX gibi bisey yapmadim bi cok kisi yasamadi halde NELER NELER YAPIYORLAR bunlar NORMAL de benim birlikte yasmama ANORMAL GELDI COK AMA COK GARIP bi durum ki biz cahil deiliz ikimizde egitimli kisileriz resmi nikah onem veriyoruz zamanla olmasini istiyoruz sadece bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?