*Sizce yanlis mi dogru mu yapiyorum*

nereye uye olucami size sorucami bilmiyordum... benmimle sorunuz var nerden anlayamiyorum? fazla bu konu hakinda bisi yazmiycam
USTUNE ALIPTA YORUM YAPANLAR ilk once kendilerini sorgulasinlarda konusssunlar...

Sorun ne biliyormusun _Nily_
senin bahsettigin konu,
türkiyede yasayan cogu insanlarin,
yasam tarzina ve kültürüne ters bisey..
bir erkekle beraber yasamak, bunu yapabilen veya yapan cok cok azdir türkiyede,
ve bu bile insanlara fazlayken, sen aranizda cinselligin yasanmamasinin normal
olup olmadigini soruyorsun..
bu yüzden kimse, " aaa canim söyle böyle" diye cevap veremez..
yurt disinda yasayanlar icin ayri basliklarda var,
ingilterede icin var, belkide orda acsaydin bu konuyu daha dogal karsilanabilirdi...

nereye uye olucami size sorucami bilmiyordum... benmimle sorunuz var nerden anlayamiyorum? fazla bu konu hakinda bisi yazmiycam
USTUNE ALIPTA YORUM YAPANLAR ilk once kendilerini sorgulasinlarda konusssunlar...

Canım arkadaşım, diğer insanların haklılık payları da mevcut değilmi ? Amacım seni kırmak değil sadece konuyu açan olarak değil konuyu okuyan olarak bak. Herşey rahat senin açından problem yok ailen bile bir şey demiyor sonuç itibari ile sen ne diyorsan o olacak buna rahatlık ile sende karar verebilirdin.

Belki iç huzurun için açtın konuyu ama burada ki yani Türkiye'de doğmuş büyümüş senim ailen gibi ailesi olmayanlar senin şartlarında olmayanlar yoğunlukta. Burada ne konular okuyoruz zaten bir cinsel birliktelik kalıp onuda yapsam mı diyene kadar. Saygılar ve sevgiler...

bi yonden haklisin nihalcim dogru ben onu dusunemedim ama turkiyede bi suru arkadasim var onlar cok normal bakiyorlar bu konulara ki ben oyle dogru veya yanlis yaptin diyceklerini bekliyordum ama bu konu benim sordum seyden cikti BANA BENIM HAYATIMA geldiki hic kimse ama hic kimse benim yasamimla ilgili bisey diyemez ki haklarida yok buna asla hayatima kimseyi karistirmam ki AILEMi bile benim yasadim yer olsun buyudum falan ailem cevrem hepsi normal karsiliyor benimde 2-3 akrabam turkiyede yasiyor ki birlikte olduklari kisilerle okurken yasiyorlardi yani bu turkiye ters diye bakamayiz ki bu konuya cok sacma olur o zaman turkiyede bi suru oyle yasiyor ki mutlularda...Yasamam sartlari tabiki farkli olanlar daha farklidir ve birazda insan gorusune cocuguna o kisiye guvene kaliyor bence...

ben normal karsiliycaklarini sanmistim oyle bekliyordum
bak ornek sen bu konuyu fazla abartmadin dier kisiler gibi
bu konuda sen daha nasil desem yanlis biside demek istemiyorum ama daha HAYAT genis bakan birisin bence
baskalarinin hayatina yasam tarzina AYIPLAMIYOR dogal olrak goruyorsun
bu senin icin bi arti yani bence cunki hayat bu herkeze bambaska seyler veriyor

Canım o bi kaç tanıdığından ibaret değil Türkiye. Birlikte yaşayıp şuan genitalde zar diktirenlerde var forumda bahsettiğin şekilde olanlarda var.

Senin pencerenden manzara başka buradakilerinin penceresinden manzara başka ailene değil sana laf ediyorlar aslında çünki geniş rahat olarak tanımlanacak ailedesin ve yaşam biçin ile soru bağdaşmıyor tepki buradan doğuyor.

ben konuna cevap yazanlarin, dar bakisli oldugunu sanmiyorum
kesin onlarda baskalarinin farkli düsüncelerine saygi duyuyorlardir..
fakat senin konuyu actigindaki , konudan bahsedis tarzin,
insanlara yanlis yansimis olabilir..
cünkü herkes farklidir ve sen herkes ayniymis gibi,
benim böyle böyle bir yasamim var dersen, yanlis yansirsin..
ki buda dogal bisey..

herhalde o yuzden nihalcim aama ben takmiyorum baskalarin ne dedini pek onemsemem tek ONEM verdikelrimin dediklerini onemserim evet ailem hep yanimdalar her gun konusyoruz annemle babamla falan ...

bu durum sanki ben evli bi erkekle birlikteymisim gibi bi hal olusturdu cok acayip nekadar cok kotu goruyolarmis bazi kisiler benim durumumu sasirip kaldim yani

Son düzenleme:

anlatma tarzim belki yanlistir ona bisey diyemem cunki dedim gibi turkcemde cok oyle sizin gibi iyi deildir benim o yuzden boyle siir gibi anlatamadim ama kendimi iyi ifade ettimi dusunuyorum... ama herkezin anlama tarzi farkli ve yasam tarzida... benim gibi olanlar beni daha iyi anlarlar zaten

tamam iste bu yüzden senin gibi olmayanlar,
seni anlamayabilirler..

Herkes iyi görecek diye bi kaide yok kaldı ki göremez çeşit çeşit düşünce yapısı var doğru göreceli bir kavram herkesinde bir doğrusuvar. Sen normal karşılarsın başkası anormal durum bu ve yorumlar ona göre gelecektir şaşırma.

ya madem kimseyi takmıyorum aklımız var diyorsun ne diye konu açıp fikir istiyorsun?

madem her söylenene karşı çıkıp karşı atağa geçeceksin neden doğru mu yanlış mı yapıyorum diyorsun?

madem sen rahatsın sevgilin rahat ailesi rahat bu konuda neden cinselliğe takmış durumdasın?

ayrıca yurtdışında neler yaşanıyor türkiyede neler yaşanıyor demek çok saçma. bize ne insanlardan yanlışlar herkes tarafından yapılıyor diye

yanlışlar doğru omuyor.zaman değişti diye bize yapabilirsin bileti cıkmıyor.insanın kendi doğruları olur. herkes yapıyor diye doğruların dışına cıkmak

hafiflikten kaynaklanıyor.

Ayni evde cinsellik olmadan yasamaya alismak bence cok ta guzel birsey degil. Cinsel sogukluk olusabilir. Ufak tefek seyler derken ne oluyor bilemiyorum tabi ama cinsel acidan hic bi sekilde tatmin olmadan beraber ayni evde yasamak biraz anormal. Bu forumlarda kocasinin cinsel isteksizliginden sikayetci bir cok hanim da var. Insallah sizinkinde oyle birsey yoktur.

yok cnm oyle bisi yok yani ben istiyorum o istemiyor yada o istiyor da ben istemiyorum deilde o hep kendini hazir hisset o zaman olur diyor sadece :) yorumun icin cok tesekurler cnm

hayla bazi kisiler yazdimi ANLAMAMAKTA ISRARLI YADA ANLAMAZLIKTAN GELIP BENIM BASKA DURUMLARIMA LAF SOYLUYORLAR HIC BISEY DEMIYORUM ARTIK....

CANIM ISTEDI SORDUM...

cnm sen kendi doğrularına inanıyorsan kimseye sorma.

çünkü konu başlığında "sizce" yazıyor.

şu durum doğru mu yanlış mı,ne düşünüyorsunuz desen tamam.

ama sizce doğru mu,yanlış mı yapıyorum demiş,ardından da insanlara kızmışsın:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…