*Sizce yanlis mi dogru mu yapiyorum*

benim sordum konuyla ilgili deilde benim hayatimla ilgili hic kimse konusamaz BAZILARI HAKARET SEKLINDE BILE KONUSTULAR napcaktim haklisiniz ya oylemi diycem.. hic kimse kusura bakmasin benm sordum soruya cvb verenlere saygim sonsuz zaten bellide ama bana LAF SOYLEYENLERE ASLA HIC KIMSEYE KENDIMI EZDIRMEDIM EZDIRMEMDE

sen daha komiksin bu devirde bu inanc bu mantikla cok gerilerde kalmisisn...biraz cahilci bi yanin var herhalde.... neyse sen fazla yazipta konumu kirletme cnm

ooo sen hakaret ediyorsun ama seni kızdıracak bir şey söylemedim ki aksine

aynı evdesin cinselliğe niye taktın dedim yaşa gitsin yav sözüm ona çok çağdaş :)

söz hakkı doğuran bişey yazmazsan yazmıycam zaten.

Yazmana gerek yok,kötü içerik bildir olsun bitsin

şimdi ben asıl neyi anlamadım biliyo musun?

aynı evde yaşamak demek ne demek? siz arkadaş değilsiniz, sevgilisiniz.. sevgililer niye aynı evde yaşar? sevgililer aynı evde yaşıyorsa cinselliğin evlilikten önce olmasını önemsemiyolardır demek. yok önemsiyorum diyorsun o zaman bi erkekle aynı evde ne işin var. sevgiline "bak buradayım senin olabilirim ama olmuyoruuuuuuuuuuuuuum" demek için mi? garip değil mi sence de? ben kendimi bi erkeğin yerine koyuyorum, sevdiğim kız benimle aynı evde yaşamayı kabul etmiş ama benimle birlikte olmuyor. neden? evli değilsiniz diye mi? e onada "evlilik bi imzadan ibaret mi evlenenleri de görüyoruz" demişsin. biz hayatı birlikte yaşamak için birlikte yaşıyoruz diyeceksen o evde herkes kendi parasını mı kullanıyor yoksa maddi olarak bi ortaklık mı var ki büyük ihtimalle var e o halde bunun evli olup bi evi idare etmekten ne farkı var. yani imza atınca o kanepenin yerine lüx bi oda takımı almak mecburiyeti mi doğuyorki "hayat şartları burada zor" demişsin. şimdi nasıl yürüyorsa evliyken de öyle yürür.....o tarafa çevir yok bu tarafa çevir ııh olmuyor. sen ne demek istemişsin anlamadım ki :44::44::44::44::44::44:
cahillik falan diyosun ama yok şekerim bence sen açık açık "evlenmeden olamaz" diyen bi kızsın. bunu belli etmemek için kılıf arıyosun ama olmamış. ha bişey daha sevdiği kızla aynı evde yaşayan bi adam eğer israr etmiyorsa kusura bakmayın ama sevdiğini sevip cinsellik içinde verene gidecektir. iki kere iki dört..

Şahsen ben konu sahibini tebrik ederim, aynı evde kalıp yaşamamak bu çok zor bir şey herkesin harcı değil, bir çok kişi eleştirmiş çünkü alışıldık bişey değil burda miller ayaüstü iş pişirip hamilemiyim diye konu açar onlar yargılanmaz çünkü gizli saklı iş çevirmek çok doğal bizim toplumumuzda.. Gündüz ayıp tü kaka dersin akşam Allah ne verdiyse..

tesekurler cnm cvb icin

evet ayni evde kaliyoruz...ama HERKEZ SEX mi bi askta bi hayat gecirmek ? onemlidir ama herseyin onunde asla deildir bence.. eger o erkek surekli onu dusunurse ayni evdeyiz bisi yasamiyoruz derse ona ask veya sevgi denmez bence cunki o zman akildan tek gecen kulanmak olur diye dusunuyorum,,,cunki evli deiliz yani ayni evde yasiyoruz ben yemekte yapiyorum borekte aciyorum temizlikte yapiyorum yani okuyorumda ama bazi kisiler boyle sey yasamistir okurken okul hayatindayken aynie vde kalma gibi ama illaki bi sex hayatlari bazilarin olmustur .... yatagimizda var arabamizda ve cok TATLI kucuk kopegimizde var... :)
her kiz ister hayalidir evlensin ve evlendikten sonra bisi yasasin biz 2 yildir birlikte yasiyoruz ve ben hasta oldumda o bana bakti o oldunda ben ona baktim,buda bisey .kavgalarimizda oluuyor tartismalarimizda hersey oluyor ..
Evlenmeden olmaz asla demedim oyle bi yazim yok evlenmeden once yasamak pek istemem dedim ama bunu zaman gosterir belki yarin belkide evlenince bisi yasarim belkide hayat bu baska bisiyle birlikte olurum bunu hic kimse bilemez.. ben oyle dusunseydim asla ama asla birlikte yasamazdim emin olki

cok TESEKURLER CNM
aynen suanda ben hamilede olabilirdim ve diyebilirdim hamile kaldim evli deilim ayni evde yasiyorum ve 20 yasima daha yeni girdim diye o zaman belki bazi kisiler daha normal kasiiliycaklardi FADIKEcim
ben bu yuzden kendimle gurur duyuyorum sahsen
cunki hic kimse bilemezdi ,,, beni veya birlikte oldum kisiyi belki ayrila bilirdik o zaman nolcakti ? yaptim yaptim simdi pismanim mi diycektim bazi kisiler gibi ama yapmadim pisman deilim asla hic biseden pisman olmadim cunki ben tek bu guunu deil daha sonrasinida dusunnen bi insanim oylede olmasi gerek bi an zevk icin bence cok yanlis bisi,insanin dusunup karar vermesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…