- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
O halde bize neden sordunuz? Kendinizce sebepleriniz olduğunu düşünüp bırakmışsınız. 4-5 gün fazla.ayrıca astımkrizim var, benim de şöyle kendi kendime bir bakıma ihtiyacım var, şu an gerçekten kötüyüm.hastayken böyle nasıl diyim insan biraz uyuşukoluyor, bağışıklık sistemim çok kötüşu an, güçlendirmem gerek
Ben bırakamazdım. 3 yaşında hala da bırakamam. Uyuyamam herhalde. Allah mecbur etmesin.Oğlum 22 aylık ve daha önce annemle paslaşarak bakıyorduk, yorulmuyordum sonra annem ildışına gitti, 4 aydır hep ben ilgilendim, tabiçokyıprandım, uykusuzluk vs de cabası oldu, oğlumun huysuzlukları, baüırışı çağırşı, sürekli ilgi istemesi, yemek seçmesi çok yıprattı ve 4-5 gün anneannesinde kalacak ama doğru mu bu aklımda soru işaretleri var.her gün arıyorum soruyorum...annem babam ablam ona deli oluyorlar, onları oğlum da çok seviyor, ben de bayağı dinlendim, kendime geldim, uzun zamandır yapamadığım şeyleri yapabilmek için zaman buldum(kahve keyfi,müzik, kitap, film vs) ama vicdan azabı da çekiyorum ama bir anne ve bir kadınoalrak kendime de uzun zamandır zaman ayırmamıştım, evde uykusuz ve hayalet gibi dolaşıyordum.Sizce yanlış mı yapıyoum ben?
aynn yalnız bakanlar sürekli bunu vurguluyor çok anlamsız şekilde..Valla bize eskiden annelerimiz nasıl bakıyormuş şaşırıyorum şimdi kimse yanlız bakamıyor bebeğine çok ilginç geliyor bana çocuğum yok düşünmüyorum elbette zordur ama bilemiyorum yani
annelerımız yalnız bakmamıs ki canım.. evler dip dibe ya da aynı evde yaşıyorlardı genellıkle eskıler.Valla bize eskiden annelerimiz nasıl bakıyormuş şaşırıyorum şimdi kimse yanlız bakamıyor bebeğine çok ilginç geliyor bana çocuğum yok düşünmüyorum elbette zordur ama bilemiyorum yani
Yoo hiç alakası yok birlikte yaşasalar bile kadın için daha kötü bebek hariç bir düny insanlada ilgilenmek zorunda kalıyorlardı yardım şöyle dursunannelerımız yalnız bakmamıs ki canım.. evler dip dibe ya da aynı evde yaşıyorlardı genellıkle eskıler.
ve bende yalnız bakıyorum bu arada çok çok zor. ve bebegın huyu da önemli. her bebek bir degıl
benımkı 3 bebege bedel. görümcemınkı 6 ay evde bebek oldugu bile anlaşılmamıs
o kadar uysal ve sakınmiş.
Oğlum 22 aylık ve daha önce annemle paslaşarak bakıyorduk, yorulmuyordum sonra annem ildışına gitti, 4 aydır hep ben ilgilendim, tabiçokyıprandım, uykusuzluk vs de cabası oldu, oğlumun huysuzlukları, baüırışı çağırşı, sürekli ilgi istemesi, yemek seçmesi çok yıprattı ve 4-5 gün anneannesinde kalacak ama doğru mu bu aklımda soru işaretleri var.her gün arıyorum soruyorum...annem babam ablam ona deli oluyorlar, onları oğlum da çok seviyor, ben de bayağı dinlendim, kendime geldim, uzun zamandır yapamadığım şeyleri yapabilmek için zaman buldum(kahve keyfi,müzik, kitap, film vs) ama vicdan azabı da çekiyorum ama bir anne ve bir kadınoalrak kendime de uzun zamandır zaman ayırmamıştım, evde uykusuz ve hayalet gibi dolaşıyordum.Sizce yanlış mı yapıyoum ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?