onlara asla bir yabancılığıyok, onlar da aileden ve onları deligibi s eviyor, oğlumla oyun grubuna gittik, diğer çocuklar annelerinin eteğine yapışırken benimoğlum toplumiçinde çok rahattı, benmutfağındaydım kreşin, o arkadaşlarıylaoynadı ara ara bana bakmakiçin geliyordu ve birçok çocuktan daha sosyalÇocugun tam karakter gelişim dönemi iki arada gidip gelmesi çocuk için olumsuz alışkanlıklar oluşturabilir bu yüzden ananesine gitse de yanında siz de olun onlar ilgilense bile sizin varlığınızın olması daha iyi olacaktır
bana deligibibağımlı ir çocuk değilSizin iyi olmanız önemli..
Mutlu anne mutlu çocuk..
Ama 4-5 gün biraz uzun sanki o yaş için..
2 gün 1 gece yani bi haftasonu olsa..
tek seferlik dinlenme bu,süreklideğilSizin iyi olmanız önemli..
Mutlu anne mutlu çocuk..
Ama 4-5 gün biraz uzun sanki o yaş için..
2 gün 1 gece yani bi haftasonu olsa..
Tek seferlik dinlenme sandım sürekli haftaiçi onlarda kalacak gibi bişey değil değil mi?
bana deligibibağımlı ir çocuk değil
ayrıca astımkrizim var, benim de şöyle kendi kendime bir bakıma ihtiyacım var, şu an gerçekten kötüyüm.hastayken böyle nasıl diyim insan biraz uyuşukoluyor, bağışıklık sistemim çok kötüşu an, güçlendirmem gerekBence de vicdan azabı duymalisiniz.
Bebeğinizin size ihtiyacı var onlara değil bebeginiz yaninizdayken de müzik kahve keyfinize devam edebilir siniz.
Herkes bu şekilde çocuk büyütüyor hem kendi hem bebeğinin mutluluğu için
Sizin bileceginiz iş tabiki ama zamanla çocuk sizden tamamen kopar.ayrıca astımkrizim var, benim de şöyle kendi kendime bir bakıma ihtiyacım var, şu an gerçekten kötüyüm.hastayken böyle nasıl diyim insan biraz uyuşukoluyor, bağışıklık sistemim çok kötüşu an, güçlendirmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?