Öncelikle herkese merhabalar..
Bir konu hakkinda sizlerinde goruslerini almak istedim, 1 yildir nisanli bir bayanim. Bu aksam nisanlimin yeğeninin nişani var ev ortaminda, Öglen nisanlimla konustuğumda aksam seni almaya gelecegim hazirlan dedi, ben ona nisana gelmiyecegimi çünkü sizden taraf kimse beni arayip nişana davet etmedi, ne eltim olsun ne yeğeni olsun.. en azindan bi kaç gün önceden aranip şu tarihte nisanimiz olacak sende kendini ayarla gel denebilirdi diye düşünüyorum.. nisanlima bu sekilde soyledim bana soyledigi detaylara fazla takildigim akillarina gelmemistir yoksa niye soylemesinler hem sana davet gerekmez sen zaten ailedensin aksam gel ve geldiginde beni cagirmadiniz ama ben geldim dersin falan dedi.. ama ben kabul etmedim, cagrilmam gerektigini dusundum, nisanlim ise israrla abarttigimi davete gerek olmadigini aileden oldugumu soyledi.. arasalar daha güzel olurdu ama aramadilar diye gelmezsen ayip edersin dedi.. bana sorarsaniz aranmam gerekirdi sonucta ben henuz aileye girmis degilim, babamin evindeyim bir telefon etmek cok degildi, boyle bi durumda gelemem deyip gitmedim. Nisanlim yegenini arayip cagirmadiniz mi diye sormus yegenide fato kim oluyor ki onu aramam gerekiyor, onun aranmadan gelmesi gerekir sonucta ailemizden biri demiş... ben ise aranmam gerektigini dusunuyorum, sizlerede sormak istedim sizce yanlis miyim? Sizler bu durumda napardiniz? Gider miydiniz?