sizce yanlış yolda mıyım?

Konuyu okur okumaz öyle hissettim eylulcum.

Tum yazdıkların mümkün, olmuş seyler. Ama olayların genelinde değerlendirdiğimde sonbaharın yasadiginolaykar yüzünden mantıklı bakamadığından eminim. 22 yasında dil bilmeyen genc bir adam iki ay internetten gördüğü bir kadına sadece asık olduğu icin mı gelir?

Ulkenin şartları calışma icin zor degil ama kurulu bir düzen varken neden sıfırdan uğraşayım

kesinlikle kötü olaylar yaşadım hala da yaşıyorum ama onun sevgisini hissedebiliyorum ve ona güveniyorum internetten de reelden de çok tanıştığım insan oldun ama bunun gibisini görmedim ahlaki yönden davranış tarzı yönünden bu bambaşka ve kaybetmek istemiyorum((( ve konularımı takip edip yazdığın için sana çok teşekkür ederim canım

ilk okuduğumda yaş farkınız sorun olarak göründü gözüme.ama anladığım kadarıyla onların kültüründe bu tarz şeyler çok sorun değil.anne babası da makul karşılamış,evlenip ayrılman da sorun değil.sen o yaş farkını sorun etmiyorsan herşey gayet ılımlı geldi bana.ben açıkçası benden küçüklerden hoşlanamıyorum nedense..yaşı da 22 yani çok toy daha..yani açıkçası öğrencim gibi falan görüyorum ben o yaştakileri.bence 2 yıl orada bi okusun.duruma göre karar verirsin.ben yabancı erkek,türk erkeği ile ilgili takıntını aşmalısın diyorum.açıkçası türk erkeklerinden benim çok içim yandı.ben de evlenip ayrıldım.burada boşanmış kadınlara cinsel yönden yaklaşmak istiyor genelde bizim erkeklerimiz.ya da ciddi olsa bile geçmişini sorguluyor.yok kaç kişiyle görüştün?yok birlikte oldun mu?böyle iğrenç takıntıları var türk erkeklerinin.açıkçası benim için müslüman olması yeterli.bazen ben de istiyorum keşke yurtdışından böyle bir kısmetim olsa diye.ama yine de kültür farkının getirebileceği sorunlara hazırlıklı olmalısın.bu sorunlar onun türkiyeye gelmesiyle hafifler.çünkü o sana uyum sağlayacaktır buraya geldikten sonra.yarın bir gün çocuğun olur da türkiye şartlarında büyürse türk kültürüyle yetiştirme şansın olacaktır.

yani olabilir diyorsun değil mi canım?saçma bir iş yapmıyorum yani?

yani olabilir diyorsun değil mi canım?saçma bir iş yapmıyorum yani?

olabilir neden olmasın?ama yine de yüzyüze bi görüşmende fayda var.uzaktan uzağa 2 yıl boyunca hiç yüzyüze görüşmeden umut bağlama.evlilik uzaktan flörtleşmeye benzemez.mutlaka bir şekilde yüzyüze görüşmelisin.

Dilerim cok ama cok mutlu olursun.

bence bi gelsin yüzyüze de tanışın,yanındaki davranışlarnı da gözlemle. Bi de yaş farkı gözüme çarptı sen birçok şeyin üstesinden gelmişsin zor zamanlar geçirmişsin belirli bir olgunluğa erişmişsin ama o daha 22 yaşında, ne kadar olgunlaşmış olabilir ki,bilemem tabi bu dışardan en ayrıntısız şekliyle görünen,belki sendende olgundur.Ama hayal kırıklığı yaşayıp üzülmemen açısından bütün olumsuzluklara da kendini hazırla derim. İnşallah çok çok mutlu olursun canım benim

kusura bakmayin hic saglikli bir durum degil bu
üstelik bir kere yanlis yapmissiniz zaten
nasil bu kadar cesur olabiliyorsunuz gercekten anlamiyorum

Bence aşkı bulmuşsun şeytan dürtmesin

22 yaşında bir erkek, 28 yaşında bir evlilik yaşamış bir kadının yanında henüz ergendir bana göre.
Bazı şeylerin denk olması gerektiğini düşünüyorum.
Tekrar bir mutsuzluğun içine girmenizi istemem ama bana pek doğru gelmedi açıkçası.

Canım sana şöyle söyliyim.
Benim dayım var işsiz güçsüzdü pamukkalede çalışmaya başlamıştı otelde. o ara şuan evli olduğu yengem Güney Koreden 2 üniversite bitirip ailenin hediyesiyle dünya turuna çıkıyor ve Türkiyeye pamukkaleye geliyor o ara dayımı görüyor ve birbirlerine aşık oluyolar. Yengemin ailesi izin vermiyor ama yengem kaçarak türkiyeye geliyor o kadar serveti bırakıp. burada evleniyolar ve aradan 20 yıl geçti ben onlar gibi çift görmedim. yengem Türkçe öğrendi türk mutfağını herşeyini öğrendi ve Güney körede olan ailesiyle de barıştı şuan 3 çocukları var ve çok mutlular haa dayımı sorarsanız çalışmıyor tabi o kadar zenginliğin içinde ben olsam da çalışmam:)
Diyeceğim o ki istedikten sonra mutlu olabiliyorsun ya düşünsene hiç işi gücü olmayan ilkokul mezunu adam otelde taaa Güney Koreden gelen kızla tanışıp evleniyor. Bunlar nasip işleri allah yazdıysa olur sen hiç kafaya takma bunları çocuk gelmeyi kabul etmiş zaten aileler de razı. İnşallah çok mutlu olursunuz bence bırakma pişman olcağı şeyler yapmamalı insan:)
Saygılarımla

Ben yabanci biriyle evliyim cocuklarim var onun ulkesendeyim ve esimle cok mutluyum.ama durumumuz ayni degil seninle(yas meselesi,2.evlilik vs).yabanciymis ama musluman bir ulkedenmis yani yabanci var yabanci var kultur benzerlikleri size avantaj olabilir ama diger konularda yorum yapamam karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…