- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
ben benim annem ve onun için sorun deil. o da ailesi için sorun olmayacağını söylüyor
adam dünyanın neresinde olursa olsun yaşarım seninle demiş ,bu düşünceye nasıl kapıldınız merak ettim..
mesela bir kız düşünün ,new yorkdan biri ile yazışıyor ,ve sevdi gerçekten ,ama çocuğun ailesi ve çevresi diyor ki aa olmaz amerikaya kapağı atmaya çalışıyor..sonuç ayrılık
ama o kızın belki hayalleri vardı ,gerçekten hem amerikada yaşamak onun için harika bir fikirdi hem sevdiği ile birlikte olmak ..
ikisini bir bütün olarak neden düşünemiyor insanlar ,ben mardinden birini sevsem istanbula gelsin isterdim ,o da geldi diye sırf istanbul sevdasına geldi diye düşünmez beni sevdiği için geldi derdim ,doğup büyüdüğün toprakları terketmek kolay değildir ,emin olun bu çocuk içinde kolay olmayacak ..
Konuyu okur okumaz öyle hissettim eylulcum.
Tum yazdıkların mümkün, olmuş seyler. Ama olayların genelinde değerlendirdiğimde sonbaharın yasadiginolaykar yüzünden mantıklı bakamadığından eminim. 22 yasında dil bilmeyen genc bir adam iki ay internetten gördüğü bir kadına sadece asık olduğu icin mı gelir?
Ulkenin şartları calışma icin zor degil ama kurulu bir düzen varken neden sıfırdan uğraşayım
ilk okuduğumda yaş farkınız sorun olarak göründü gözüme.ama anladığım kadarıyla onların kültüründe bu tarz şeyler çok sorun değil.anne babası da makul karşılamış,evlenip ayrılman da sorun değil.sen o yaş farkını sorun etmiyorsan herşey gayet ılımlı geldi bana.ben açıkçası benden küçüklerden hoşlanamıyorum nedense..yaşı da 22 yani çok toy daha..yani açıkçası öğrencim gibi falan görüyorum ben o yaştakileri.bence 2 yıl orada bi okusun.duruma göre karar verirsin.ben yabancı erkek,türk erkeği ile ilgili takıntını aşmalısın diyorum.açıkçası türk erkeklerinden benim çok içim yandı.ben de evlenip ayrıldım.burada boşanmış kadınlara cinsel yönden yaklaşmak istiyor genelde bizim erkeklerimiz.ya da ciddi olsa bile geçmişini sorguluyor.yok kaç kişiyle görüştün?yok birlikte oldun mu?böyle iğrenç takıntıları var türk erkeklerinin.açıkçası benim için müslüman olması yeterli.bazen ben de istiyorum keşke yurtdışından böyle bir kısmetim olsa diye.ama yine de kültür farkının getirebileceği sorunlara hazırlıklı olmalısın.bu sorunlar onun türkiyeye gelmesiyle hafifler.çünkü o sana uyum sağlayacaktır buraya geldikten sonra.yarın bir gün çocuğun olur da türkiye şartlarında büyürse türk kültürüyle yetiştirme şansın olacaktır.
yani olabilir diyorsun değil mi canım?saçma bir iş yapmıyorum yani?
Ne kadar zamandır konuşuyorsunuz?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
kesinlikle kötü olaylar yaşadım hala da yaşıyorum ama onun sevgisini hissedebiliyorum ve ona güveniyorum internetten de reelden de çok tanıştığım insan oldun ama bunun gibisini görmedim ahlaki yönden davranış tarzı yönünden bu bambaşka ve kaybetmek istemiyorum((( ve konularımı takip edip yazdığın için sana çok teşekkür ederim canım
yok yüzyüze görüşmedik kamerada görüştük hep canım evet elektirik önemli ama ben onun ruhuna aşık oldumbana verrdiği değere daha önce hiçbir erkek eski eşim dahil beni bu kadar değerli hissettirmedi
her şeyi açıkça anlatmak istiyorum.28 yaşındayım anne baba sevgisinden mahrum büyüdüm.zaten ayrılar başkalarıyla evliler.ben annemde kaldım ama her gün yeterince burnumdan getirdi babamın ona çektirdikleri yüzünden.ben lisede öğretmenim şu anda.neyse konuya gireyim.biriyle tanıştım yurtdışından bangladeşten biri.ben evlenip ayrıldım o hiç evlenmemiş zaten daha 22 yaşında üniversitede kendi ülkesinde hatırı sayılır bir üniversitede bilgisayar mühendisliği bölümü okuyor.
biz tanıştık bir sitede ve sevgiye aç olan ruhum ona kapıldı.
daha önce de tanıştıklarım olmuştu internette ama çoğunun beklentileri farklıydı bu öyle değil.aramızda saf temiz bir sevgi olduğuna eminim.ve kendi ülkesinde üniversiteyiş bitirmeye benim ülkeme gelmeye burada benimle yaşamaya razı ailesiyle de konuştum annesi babası kardeşleri...din yönünden engel yok o da müslüman.evlenip ayrıldığımı biliyor söyledim."senin kalbinin temiz olduğuna inanıyorum ve geçmişin inan umrumda değil.zaten islam da boşanmış bir bayanla evliliğe kötü bakmıyor.' dedi.
inanır mısın şu ana kadar karşıma çıkan erkekler bana bunu söylemedi geçmişin umrumda değil cümlesi kendimi o kadar değerli hissettirdi ki.
şimdi o türkçe öğrenmeye de başladı.sürekli irtibat halindeyiz.
sizce sevgi açlığından yanlış bir adım mı atıyorum yoksa bu insanla mutlu bir evliliğim olabilir mi? ona karşı içinde yoğun duygular olduğunu hissediyorum.sizin de değerli fikirlerinizi almak istedim.çevrenizde var mı yabancıyla evlenip mutlu olan? peki türkiyede iş bulabilen?
Arkadaslar forumda yeni konu acmak ve derdimi paylasmak konusunda bana yardım eder misiniz
her şeyi açıkça anlatmak istiyorum.28 yaşındayım anne baba sevgisinden mahrum büyüdüm.zaten ayrılar başkalarıyla evliler.ben annemde kaldım ama her gün yeterince burnumdan getirdi babamın ona çektirdikleri yüzünden.ben lisede öğretmenim şu anda.neyse konuya gireyim.biriyle tanıştım yurtdışından bangladeşten biri.ben evlenip ayrıldım o hiç evlenmemiş zaten daha 22 yaşında üniversitede kendi ülkesinde hatırı sayılır bir üniversitede bilgisayar mühendisliği bölümü okuyor.
biz tanıştık bir sitede ve sevgiye aç olan ruhum ona kapıldı.
daha önce de tanıştıklarım olmuştu internette ama çoğunun beklentileri farklıydı bu öyle değil.aramızda saf temiz bir sevgi olduğuna eminim.ve kendi ülkesinde üniversiteyiş bitirmeye benim ülkeme gelmeye burada benimle yaşamaya razı ailesiyle de konuştum annesi babası kardeşleri...din yönünden engel yok o da müslüman.evlenip ayrıldığımı biliyor söyledim."senin kalbinin temiz olduğuna inanıyorum ve geçmişin inan umrumda değil.zaten islam da boşanmış bir bayanla evliliğe kötü bakmıyor.' dedi.
inanır mısın şu ana kadar karşıma çıkan erkekler bana bunu söylemedi geçmişin umrumda değil cümlesi kendimi o kadar değerli hissettirdi ki.
şimdi o türkçe öğrenmeye de başladı.sürekli irtibat halindeyiz.
sizce sevgi açlığından yanlış bir adım mı atıyorum yoksa bu insanla mutlu bir evliliğim olabilir mi? ona karşı içinde yoğun duygular olduğunu hissediyorum.sizin de değerli fikirlerinizi almak istedim.çevrenizde var mı yabancıyla evlenip mutlu olan? peki türkiyede iş bulabilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?