• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yapabilir miyiz bi fikir...

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Slm kizlar ablamla bayan giyim acsak yapabilir miyiz sermayeyok 10 ar bin kredi ceksek eskisehir de ikamet ediyoruz tutar mi bu is yaa var mi tecrübesi olan bir fikir istiyorum kizlarrr

Ben kapaliyim ve eskisehirde kendime kiyafet bulmakta o kadar zorlaniyorum ki anlatamam istanbulda oturuyorduk onceden her cesit kıyafet bulur alırdım yani kapali bol cesitli modern kiyafetler satmak istiyoruz

Sermaye olmadan iş kurmak çok yıpratıcı olur. Siz daha kazanmaya başlamadan kredi ödemeleri gelir.

Her ay KDV vergisi, stopajı, muhasebecesi, sigortası, bağkuru, (eleman alırsanız onun maaşı) sermayesiz çok zor olur.

Hayırlısı olsun ama çok zorlanırsınız derim.

kısmet,nasip bu işler canım .. :16:
Rabbim yürü ya kulum derse yürür .. :16:
denemekte fayda var,çevreniz varsa neden olmasın ki .. :16:

Eskısehır ogrencılerın yogunlukta oldugu bır yer . Kapalı kadınlara ne derece hıtap edersınız bılemedım

Slm kizlar ablamla bayan giyim acsak yapabilir miyiz sermayeyok 10 ar bin kredi ceksek eskisehir de ikamet ediyoruz tutar mi bu is yaa var mi tecrübesi olan bir fikir istiyorum kizlarrr

Canım ben de eskişehirliyim, gerçi ben yeni kapandım ama bildiğim kadarıyla eskişehirde normal kesime hitap eden ama modern tarzda bir kapalı mağazası bulunmuyor.. Yılmazlar falan filan tarzında dükkanlar var onlar da normal gelirde insanlara pek hitap etmiyor.. Böyle bir dükkan açabilirseniz tutma imkanı olabilir.. Ama kendinizi illa da tesettür giyime odaklamayın derim..

Back
X